Manchester United vs. Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W W W
  • Old Trafford
  • Početak: 14. siječanj 13:30
Forma:
L W W D W
DOMAĆIN 4.24
Remi 3.92
GOST 1.82
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda u Premiershipu akcija započinje pravom poslasticom, jer snage će u ranom subotnjem terminu odmjeriti Manchester United i Manchester City, u vrlo uzbudljivom gradskom derbiju.

Domaća momčad predvođena Erikom ten Hagom trgnula se nakon što je Cristiano Ronaldo napustio svlačionicu i čvrsto drži mjesto koje vodi sljedeće jeseni u Ligu prvaka.

No, “crveni vragovi” time se neće zadovoljiti, jer žele preskočiti gradskog rivala i postati prvi pratitelj Arsenala u borbi za titulu, a da bi to bilo moguće obavezno moraju pobijediti ove subote.

U svojim redovima Ten Hag ima nekoliko vrlo raspoloženih igrača, od kojih vrijedi izdvojiti Marcusa Rashforda, mladog Engleza koji proživljava jednu od svojih najboljih golgeterskih sezona. U ekipu se polako uklapa i skupocjeni Brazilac Anthony, dok sve veću minutažu u napadu dobiva i Anthony Martial.

Otkad je u klub stigao Casemiro, vezna linija Uniteda izgleda čvršće nego u prošlosti, a tu je još Christian Eriksen koji svojim potezima uvijek može riješiti utakmicu.

Sumnjiva ostaje jedino obrana domaćih, koja je pokazivala mnogo slabosti u 2022. godini, no Raphael Varane i Lisandro Martinez značajna su pojačanja, koja bi trebala pomoći da David de Gea ne bude više na streljani.

S druge strane, Manchester City pod trenerom Pep Guardiolom ove sezone definitivno nije nedodirljiv, o čemu svjedoči poraz od Southamptona u srijedu u Liga kupu. No, nebesko plavi i dalje imaju momčad krcatu kvalitetom, koja je u prethodnom kolu svladala Chelsea u gostima i isto namjerava ponoviti i protiv svog gradskog rivala.

U tome bi Guardioli trebao pomoći Erling Haaland koji je već zabio 21 gol ove sezone i sprema se porušiti sve rekorde Premiershipa, dok sve bolje u ofenzivi igra i Riyad Mahrez, koji je uvijek inspiriran u velikim utakmicama.

Nakon argentinske proslave naslova prvaka svijeta u momčad se vratio i Julian Alvarez, a u sredini terena ponovo će gospodariti Kevin de Bruyne, koji odlično surađuje s Philom Fodenom, još jednim vrlo opasnim ofenzivcem.

Manchester City također najviše problema ove sezone ima u obrani koja nije tako kompaktna kao prošlosti, no na Old Traffordu će gosti sigurno zbiti redove, kako bi nastavili svoj pobjednički niz protiv Manchester Uniteda…

Prethodni dvoboji:
02.10.22 Manchester City6:3Manchester Utd PL
06.03.22 Manchester City4:1Manchester Utd PL
06.11.21 Manchester Utd0:2Manchester City PL
07.03.21 Manchester City0:2Manchester Utd PL
06.01.21 Manchester Utd0:2Manchester City EFL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Sancho J. (nespreman), Tuanzebe A. (ozljeda mišića), Van de Beek D.(ozljeda koljena).

Manchester City: Dias R. (ozljeda bedra).

ManCity zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Manchester City utrpao čak deset komada Unitedu u posljednje dvije međusobne utakmice, hrvatske kladionice svejedno su oprezne i nisu proglasile Guardiolinu momčad apsolutnim favoritom u gradskom derbiju.

Rijetkost je dobiti dobru kvotu na pobjedu Cityja u Premiershipu, što je ovaj put slučaj, a radi se o protivniku koji odgovara Pepu Guardioli i polako se pretvara u njegovu mušteriju. Zato je naša glavna preporuka pobjeda Manchester Cityja, uz koeficijent 1.82 kojeg nudi kladionica 20bet.

U prethodnom međusobnom dvoboju palo je čak 9 pogodaka, zbog čega će mnogi ponovo poželjeti odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, na što možete dobiti čak 2.66 u kladionici 22bet.

Ima smisla i klađenje na kartone, jer kvota je 1.94 na okladu da Manchester United dobiva više kartona od Cityja, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, kao i okladu na više od 9.5 kornera, uz koju ide primamljivi koeficijent 1.82.

Za ljubitelje kombinacijskih oklada tu je opcija X2 na Manchester City uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti tečaj 2.16, što je realan scenarij u gradskom derbiju.

Ako se pak odlučite kladiti na strijelce, bet365 će vam dati 1.80 na pogodak Erlinga Haalanda, a 3.60 ako to bude prvi gol na utakmici. Na gol Riyada Mahreza kvota je 3.75, dok ćete s druge strane dobiti čak 5.50 ako poentira Marcus Rashford.

Za kraj, spomenimo uživo klađenje, jer mnogo će toga biti još jasnije jednom kad akcija započne na Old Traffordu. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što će vam darežljive kladionice dati kvotu oko 1.85 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top