Manchester U. vs Aston Villa – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L D L L W
  • Old Trafford
  • Početak: 26. prosinac 21:00
Forma:
D W D W W
DOMAĆIN 2.60
Remi 3.65
GOST 2.60
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Došao je u engleskom Premiershipu tradicionalni Boxing Day, s pregršt zanimljivih utakmica od kojih najviše pažnje izaziva dvoboj Manchester Uniteda i Aston Ville.

Domaća momčad ponovo je u dubokoj krizi pod Erikom ten Hagom, što je potvrdio poraz protiv West Hama u prethodnom kolu. Jasno je da se Manchester United ove sezone neće boriti za naslov prvaka, a teško je vjerovati da bi mogao kandidirati i za mjesto u Ligi prvaka, iz koje je ove jeseni ekspresno ispao.

Ten Hag u posljednje vrijeme koristi Brunu Fernandesa na povučenijoj poziciji nego na što je Portugalac navikao i to se baš i ne isplaćuje na travnjaku. Marcus Rashford preselio je pak na klupu, a u prvi plan izbio je mladi Alejandro Garnacho, no od njega je teško očekivati sjajne nastupe iz kola u kolo.

U napadu pak Rasmus Højlund još čeka na svoj prvi pogodak u engleskom prvenstvu, a Anthony nikako da pokaže zašto je Manchester United potrošio tolike milijune na njega. Dodajmo tome ogroman broj ozljeda koje su pogodile veznu liniju i obranu pa uopće ne čudi što “crveni vragovi” tonu prema sredini ljestvice.

S druge strane, Aston Villa je pod Unaijem Emeryjem propustila u prošlom kolu veliku priliku zasjesti na vrh ljestvice. Remi sa Sheffield Unitedom bio je razočaranje, no ova momčad još uvijek pokazuje potencijal boriti se za mjesto u Ligi prvaka do samog kraja.

Emery ima moćan napad s Olliejem Watkinsom u središnjoj ulozi, dok se sve više u ofenzivu ubacuje Leon Bailey, strijelac nekih važnih golova posljednjih tjedana. Tu je i Moussa Diaby koji može biti vrlo opasan prema naprijed pa možemo reći da opasnost prijeti sa svih strana kad igra Aston Villa.

U sredini terena odličan posao pak odrađuje Douglas Luiz, a tu je i borbeni John McGinn koji donosi posebnu žestinu i tempo u igru kluba iz Birminghama.

Dodajmo tome još pouzdanog Emiliana Martineza među vratnicama pa je jasno da Aston Villa ovaj put na Old Trafford dolazi s puno više ambicija nego što je to bio slučaj u prošlosti…

Prethodni dvoboji:
30.04.23 Manchester United1:0Aston Villa PL
10.11.22 Manchester United4:2Aston Villa EFL
06.11.22 Aston Villa3:1Manchester United PL
23.07.22 Manchester United2:2Aston Villa PRI
15.01.22 Aston Villa2:2Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Casemiro (ozljeda zadnje lože), Diallo A. (ozljeda koljena), Lindelof V. (ozljeda mišića), Maguire H. (ozljeda prepone), Malacia T. (ozljeda mišića), Martinez L. (ozljeda stopala), Mount M. (ozljeda mišića), Sancho J. (odluka trenera).

Aston Villa: Buendia E. (ozljeda koljena), Cash M. (žuti kartoni), Kamara B. (crveni karton), Mings T. (ozljeda koljena), Olsen R. (ozljeda mišića), Tielemans Y. (ozljeda zgloba), Traore B. (ozljeda mišića).

ManUtd zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj ne znaju kome dati prednost u ovom dvoboju pa daju potpuno jednake izglede Manchester Unitedu i Aston Villi ovog utorka.

Mi se s tim ne slažemo, jer smatramo da domaća momčad ima previše problema kako bi uspješno parirala jednoj od najbolje organiziranih momčadi u Premiershipu. Ove sezone i puno slabije momčadi su imale uspjeha na Old Traffordu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Aston Ville, uz koeficijent 2.60 u kladionici 20bet.

Od ostalog, vjerujemo da bi dvoboj mogao biti čvrst pa ima smisla oklada oba tima NE daju gol, što ide uz zanimljivu kvotu 2.55. Alternativa tome je ono što ćete pronaći u kladionici 22bet, okladu da gol NE pada u oba poluvremena, na što možete uzeti tečaj 2.30.

Ako pak želite podebljati tečaj na trijumfu Emeryjeve momčadi, bet365 vam nudi dvije atraktivne opcije. Prva je oklada na pobjedu Aston Ville bez primljenog gola, što ide uz koeficijent 5.50, dok ćete dobiti 4.33 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Aston Villa povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.62 na gol Ollieja Watkinsa, a 4.50 na pogodak Leona Baileyja. S druge strane, kvota je 4.00 da će zabiti Bruno Fernandes, a 4.75 ako tipujete na Anthonyja.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Manchester Uniteda i Aston Ville bit će još lakše detektirati jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklade na zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će zanimljive opcije za igru pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu tijekom utakmice i reagirajte čim se pojavi obećavajući koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top