Mađarska vs. Italija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
W W D L W
  • Puskás Aréna
  • Početak: 26. rujan 20:45
Forma:
W L D W D
Mađarska
Manje od 2.5 gola1.79
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon pet fantastičnih kola u grupi 3 elitnog ranga Lige nacija, ovog ponedjeljka napokon dobivamo odgovor tko odlazi na Final Four kao pobjednik skupine, o čemu će odlučiti dvoboj Mađarske i Italije u Budimpešti.

Kad znamo da su ovoj grupi još Njemačka i Engleska, jasno je da je mađarska reprezentacija predvođena izbornikom Marcom Rossijem napravila istinski podvig, jer drži prvo mjesto i potreban joj je bod u zadnjoj utakmici da kompletira svoju senzaciju.

Mađari su se pokazali kao izuzetno čvrsta i dobro organizirana momčad, o čemu svjedoči njihovih pet postignutih golova na posljednja dva gostovanja kod Nijemaca i Engleza, uz niti jedan primljeni, što ih je dovelo u poziciju da ostvare svoj najveći uspjeh na međunarodnoj sceni, još tamo od šezdesetih godina prošlog stoljeća.

A rezultati nisu došli slučajno, jer u mađarskoj reprezentaciji ima nekoliko iznimnih talenata, poput Leipzigovog Dominika Szoboszlaija u sredini terena, dok je tu i iskusni Adam Szalai u napadu, kao jedan od najvećih junaka ove nogometne selekcije.

U redovima Mađarske mjesta se našlo i za Osijekovog Laszla Kleinheislera, a ne zaboravimo ni golmana Pétera Gulácsija te braniča Willija Orbana, kao još dva igrača moćnog Leipziga koji mogu igrati na vrhunskom nivou.

A Italija se polako oporavlja od razočaranja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i izborniku Robertu Manciniju mnogo bi značio plasman na završni turnir Lige nacija.

Minimalnom pobjedom u petak golom Giacoma Raspadorija protiv Engleza “Azzurri” su pokazali da i dalje spadaju u svjetski vrh, a svladali su i Mađare u prvoj međusobnoj utakmici pa se svakako nadaju novoj pobjedi koja bi ih smjestila na prvo mjesto na ljestvici.

Mancini pokušava dati priliku mladima u ovom ciklusu pa minutažu u napadu dobiva Giacomo Scamacca, a u sredini Nicolo Barella, s još mnogo talenta na klupi koji samo čekaju da se dokažu.

Italija svoje uspjehe može zahvaliti prije svega organiziranom nogometu koji ju je doveo do osvajanja Europskog prvenstva prošle godine, a ako želi ponoviti nešto slično u Ligi nacija morat će odigrati besprijekorno na Puškaš Areni, protiv domaćina koji leti po terenu i predstavlja ozbiljnu prijetnju čak i najuglednijim reprezentacijama…

Prethodni dvoboji:
07.06.22 Italija2:1Mađarska ULN
22.08.07 Mađarska3:1Italija PRI
06.10.01 Italija1:0Mađarska SPK
03.09.00 Mađarska2:2Italija SPK
01.05.91 Italija3:1Mađarska EPK

Izostanci i ozljede:

Mađarska: nema značajnih izostanaka.

Italija: Federico Chiesa (ozljeda koljena), Ciro Immobile (ozljeda mišića).

Italija zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Rovovsku bitku možemo očekivati u Budimpešti ovog ponedjeljka, jer niti jednima niti drugima neće se žuriti postići pogodak, u utakmici u kojoj bi jedna pogreška ili jedan genijalan potez mogli odlučiti pobjednika.

Ulog je ogroman jer niti jedna niti druga reprezentacija nije ostvarila plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, zbog čega vjerujemo da neće biti mnogo prostora na travnjaku za napadače, pa prije svega preporučujemo okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.79 kojeg nudi kladionica 20bet.

Od ostalog, koeficijent 1.87 kojeg ćete dobiti u kladionici 22bet na okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena definitivno ima smisla, kao i oklada na remi u prvom poluvremenu, uz primamljivu kvotu 2.19.

Radi se o utakmici na kojoj će neki sigurno pokušati odigrati i na točan rezultat, a jedna od najpopularnijih opcija svakako je rezultat 0:1, uz kvotu 6.60 u kladionici Rabona, dok ćete na rezultat 0:0 dobiti 9.20, a na rezultat 1:1 koeficijent je 6.20.

Ne zaboravimo ni klađenje na dosuđen penal, uz kvotu 2.75, jer sigurno će biti ponešto padova u kaznenom prostoru u ovoj utakmici, samo je pitanje hoće li sudac pokazati na bijelu točku ili neće.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer kad jednom akcija započne na Puškaš Areni postat će još jasnije tko je bliže pobjedi u ovoj utakmici. Oklade na ishod dvoboja, zbroj golova i tko će sljedeći zabiti najbolje su opcije za live oklade u ovom okršaju pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu na mobitelu i reagirajte ako se pojavi obećavajući koeficijent kojeg se isplati zgrabiti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top