Austrija vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
L L L D W
  • Ernst Happel Stadium
  • Početak: 25. rujan 20:45
Forma:
W W W D L
DOMAĆIN 2.86
Remi 3.30
GOST 2.47
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne pobjede protiv Danske hrvatska nogometna reprezentacija na korak je do novog velikog uspjeha na europskoj sceni, kojeg ima prilike potvrditi ove nedjelje protiv Austrije u Beču.

Hrvatska pod vodstvom Zlatka Dalića blizu je plasmana na završni turnir Lige nacija, na kojem će igrati četiri pobjednika skupina, čime bi došla u sjajnu priliku osvojiti prvi prestižni međunarodni turnir u svojoj povijesti.

Naravno, raspoloženje u našoj reprezentaciji je odlično, jer nanizala je tri pobjede, a sada joj samo preostaje pokazati da je poraz u Osijeku 0:3 od Austrije u prvom dijelu natjecanja bio tek jedan neočekivani podbačaj.

Kao i obično, na travnjaku će se najviše očekivati od Luke Modrića, dirigenta ove talentirane generacije koji je i s 37 godina jedan od najboljih nogometaša na svijetu. A društvo u sredini terena pravit će mu Marcelo Brozović i Mateo Kovačić, još dva igrača koji posljednjih godina igraju na najvišem mogućem nivou.

Dalić najviše dvojbi ima u napadu, gdje je startao s Andrejom Kramarićem protiv Danaca, ali ima Brunu Petkovića i Antu Budimira kao alternativna rješenja, dok ostaje otvoreno i pitanje hoće li junak utakmice u četvrtak Lovro Majer ući u udarnih 11 ili će ponovo započeti Mario Pašalić.

Najbolju situaciju izbornik ima u obrani, koju predvodi moćni Joško Gvardiol, a tu je i Borna Sosa kojem cijena stalno raste na tržištu, a još malo ju je povećao odličnom igrom ovih dana u Ligi nacija.

Austrijanci su pak nakon pobjede protiv Hrvatske u lipnju potpuno potonuli i u seriji su od četiri utakmice bez pobjede, zbog čega izbornik Ralf Rangnick itekako treba pozitivan rezultat u ovom dvoboju.

Kao autsajder u grupi, Austrija je po mnogima bila momčad predodređena za ispadanje u niži rang, no pokazala se kao čvrsta grupa u kojoj ima dosta potencijala, s Marcelom Sabitzerom u veznoj liniji kojeg nije slučajno Bayern doveo u svoje redove.

Opasan je svakako i Marko Arnautović, koji doduše nije na svom vrhuncu, no na stadionu Ernest Happel domaćin će svakako učiniti sve što je u njegovoj moći da izbjegne poraz, iako je kvaliteta definitivno na strani hrvatske reprezentacije…

Prethodni dvoboji:
03.06.22 Hrvatska0:3Austrija ULN
19.05.10 Austrija0:1Hrvatska PRI
08.06.08 Austrija0:1Hrvatska EP
23.05.06 Austrija1:4Hrvatska PRI
28.02.01 Hrvatska1:0Austrija PRI

Izostanci i ozljede:

Austrija: Andreas Ulmer (bolest).

Hrvatska: Martin Erlić (ozljeda mišića)

Hrvatska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sjećamo se kako je izgledala utakmica u Gradskom vrtu, u kojoj je Austrija s lakoćom zabijala golove i nanijela jedan od najtežih poraza u povijesti hrvatske reprezentacije, no mi vjerujemo da se ovaj put nešto slično ne može dogoditi.

Hrvatska reprezentacija u fantastičnoj je formi i izuzetno je motivirana osigurati plasman na završnicu Lige nacija, a i revanširati se za bolan poraz. Čak i ako Francuzi u drugoj utakmici pomognu, svejedno će naši težiti osvajanju tri boda u Beču, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Hrvatske, uz koeficijent 2.47 kojeg nudi kladionica 22bet.

Dvoboj ove dvije reprezentacije tradicionalno je otvoren i ofenzivan, zbog čega će i ovaj put mnogi poželjeti odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.14 koju nudi kladionica 20bet, a svakako da ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.89, iako je kvaliteta hrvatske obrane trenutno na visokoj razini.

Što se pak kombinacijskih oklada tiče, solidno djeluje oklada dvoznak X2 na Hrvatsku uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 3.34, a lako bi se moglo pretvoriti u realnost.

Ako ćete se kladiti na strijelce, tu je oklada na gol Brune Petkovića, uz kvotu 2.62, dok ćete recimo na pogodak Matea Kovačića dobiti čak 10.00, a nije nemoguće da baš u Beču dođe njegov novi veliki trenutak.

Za kraj, spomenimo još okladu da će pasti gol u oba poluvremena, uz kvotu 1.89, što se dogodilo u prethodnom međusobnom dvoboju, a lako bi se moglo ponoviti i ove nedjelje…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top