Liverpool vs. Real – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L L D
  • Anfield
  • Početak: 21. veljača 21:00
Forma:
W W W W L
DOMAĆIN 2.37
Remi 3.60
GOST 2.94
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog tjedna čeka nas još jedna poslastica u osmini finala Lige prvaka, kada na teren istrče višestruki osvajači ovog natjecanja, Liverpool i Real Madrid.

Bit će to pravi ispit kvalitete za momčad Jürgena Kloppa, koja se nalazi u sredini ljestvice Premiershipa, no posljednjih tjedana ipak pokazuje znakove poboljšanja forme.

Liverpool je nedavno pobijedio Everton i Newcastle, a seriju namjerava nastaviti i protiv aktualnog prvaka Europe, s Mohamedom Salahom u napadu kao svojom glavnom uzdanicom. Egipćanin itekako želi osvetu za onu izgubljeno finale iz 2018. godine, u kojem ga je tada Sergio Ramos rano ozlijedio.

I prošle godine crveni su izgubili u finalu od Reala, a u međuvremenu su se pojačali Darwinom Nunezom, koji je mnogo promašio tijekom jeseni, no čini se da ipak polako naštimava nišanske sprave.

Na popisu ozlijeđenih kod Liverpoola je i dalje Luis Diaz, a problema ima i Thiago Alcantara, no udarne uzdanice domaćih, uključujući Codyja Gakpa i Roberta Firmina jedva čekaju da dvoboj počne, kao i Virgil van Dijk u obrani koji je napokon posložio svoje suigrače i ne zna za primljeni pogodak u zadnjih desetak dana.

S druge strane, Real je tijekom siječnja i veljače pod Carlom Ancelottijem doživio niz bolnih poraza, zbog kojih je Barcelona odmaglila na vrhu La Lige, no osvojeni trofej na klupskom SP-u malo je digao momčad.

Svejedno, madridski klub i dalje djeluje ranjivo, a ozljeda mišića Karima Benzeme najveći je problem s kojim se suočava Ancelotti, dok nisu potpuno spremni ni Ferland Mendy, kao ni Aurelien Tchouaméni.

No, naš legendarni veznjak Luka Modrić istrčat će na travnjak od prve minute i dirigirati igrom svoje ekipe, dok su tu još Vinicius Junior i Rodrygo u ofenzivi, kao dva poletna brazilska rješenja prema naprijed.

Real se uzda i u Federica Valverdea koji je zabio već 12 golova ove sezone, a tu je i mladi Eduardo Camavinga u veznoj liniji, od kojeg se očekuje da zablista na velikoj pozornici.

U svakom slučaju, na Anfieldu nas očekuje prava nogometna poslastica, s dvije vrlo motivirane momčadi koje itekako trebaju dobar rezultat uoči uzvrata u Madridu…

Prethodni dvoboji:
28.05.22 Liverpool0:1Real Madrid LP
14.04.21 Liverpool0:0Real Madrid LP
06.04.21 Real Madrid3:1Liverpool LP
26.05.18 Real Madrid3:1Liverpool LP
04.11.14 Real Madrid1:0Liverpool LP

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Arthur (ozljeda mišića), Diaz L. (ozljeda koljena), Ramsay C. (ozljeda koljena), Thiago (ozljeda mišića)

Real Madrid: Benzema K. (ozljeda mišića), Diaz M. (ozljeda mišića), Kroos T. (želučani problemi), Mendy F. (ozljeda bedra), Tchouameni A. (bolest).

Liverpool zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovu veliku utakmicu kladionice u Hrvatskoj postavile su Liverpool u ulogu laganog favorita te očekuju pravu golijadu na Anfieldu. Prošlost kaže da i ne mora biti tako, no ipak se slažemo da domaćin ima dobre izglede doći do prednosti pred uzvrat.

Kloppova momčad je tempirala formu upravo za ovu utakmicu i čini se da ima bolju situaciju u momčadi po pitanju ozljeda, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Liverpoola, uz koeficijent 2.37 kojeg nudi kladionica 20bet.

Što se pak golova tiče, zadnja dva obračuna ovih klubova bila su vrlo tvrda, zbog čega ne bi bilo iznenađenje da pri okladi na zbroj golova dobitna opcija bude manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti kvotu 2.24.

Ako tražite malo veću kvotu, na okladu da će Liverpool dobiti više kartona uzet ćete čak 3.74, iako se od domaćina očekuje vrlo agresivna igra, s kojom će pokušati umrtviti kreativnost gostiju. U kladionici 22bet tu je i tečaj 2.85 da do 56. minute NEĆE pasti dva pogotka na utakmici, što je scenarij koji možemo zamisliti u utorak.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 vam nudi 2.62 na pogodak Mohameda Salaha, dok ćete dobiti 3.40 na gol Darwina Nuneza. S druge strane, na gol Viniciusa Juniora dobit ćete 4.00, a na pogodak Luke Modrića čak 8.50, iako u posljednje vrijeme zna pucati penale za svoju momčad.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer trenutni odnos snaga Liverpoola i Reala bit će još jasniji jednom kad utakmica započne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti gol trebale bi biti lakše za pogoditi za vrijeme samog okršaja pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i iskoristite svaki kiks bookmakera dok dvoboj traje…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top