Leipzig vs. Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L D W W
  • Red Bull Arena
  • Početak: 22. veljača 21:00
Forma:
D W W L W
Leipzig
Više od 2.5 gola1.72
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka završavaju ove srijede, s dvobojem Leipziga i Manchester Cityja koji privlači mnogo pažnje.

Domaća momčad pod trenerom Marcom Roseom svjesna je da igra protiv najvećeg favorita za osvajanje elitnog klupskog nogometnog natjecanja, ali u Njemačkoj već mjesecima igra dobar nogomet i nada se još jednoj pobjedi na svom stadionu.

Leipzig se već može pohvaliti igranjem polufinala Lige prvaka, a krasi ga atraktivan nogomet i mnogo golova na njegovim utakmicama, o čemu svjedoči i rezultat 3:6 u jednom od prethodnih dvoboja protiv Cityja. Za takav stil igre zaslužan je kvalitetan napad njemačkog kluba, kojeg predvode Christopher Nkunku i Timo Werner.

Rasen Ballsport Leipzig ima još Andrea Silvu i Youssufa Poulsena u svojim redovima, kao još dva kvalitetna ofenzivca, dok u sredini terena odlično igra Mađar Dominik Szoboszlai, jedan od najuzbudljivijih mladih nogometaša današnjice.

Naravno, Rose se itekako uzda i u našeg Joška Gvardiola, koji u obrani igra u tandemu s Willijem Orbanom, a ne zaboravimo ni bivšeg Dinamovog krilnog napadača Danija Olma, koji doduše nije potpuno spreman za ovaj dvoboj.

A Manchester City pod Pepom Guardiolom ove sezone ima izuzetno moćan igrački kadar, no svejedno povremenom bilježi neuspjehe.

Puno su već puta podbacili nebesko plavi u Premiershipu, unatoč tome što u svojim redovima imaju Erlinga Haalanda, strijelca već 32 gola ove sezone i jednog od kandidata za osvajanje Zlatne lopte u 2023. godini.

Online kladionice drže Manchester City kao glavnog favorita za osvajanje Lige prvaka, no trebat će to potvrditi na travnjaku, s Kevinom de Bruyneom kao dirigentom u sredini terena te Riyadom Mahrezom i Julianom Alvarezom kao kvalitetnim rješenjima prema naprijed.

Phil Foden i Jack Grealish još su dva igrača od kojih Guardiola ima velika očekivanja u ovoj utakmici, u kojoj na Red Bull Areni možemo očekivati uzbudljivu akciju i golove koji definitivno ne bi smjeli nedostajati…

Prethodni dvoboji:
07.12.21 Leipzig2:1Manchester City LP
15.09.21 Manchester City6:3Leipzig LP

Izostanci i ozljede:

Leipzig: Diallo A. (ozljeda koljena), Gulacsi P. (ozljeda koljena), Olmo D. (ozljeda bedra).

Manchester City: Stones J. (ozljeda bedra).

ManCity zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako ove sezone ni jedni ni drugi možda ne igraju potpuno otvoren nogomet kao u prošlosti, u dvobojima Leipziga i Manchester Cityja golovi nikad nisu nedostajali pa neće ni ove srijede.

Vjerujemo da će obje momčadi imati pregršt prilika za postizanje pogotka i da neće biti pretjeranog opreza u defenzivi, unatoč tome što se radi tek o prvoj od dvije utakmice. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.72 kojeg nudi bet365.

Po istoj logici definitivno ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da na utakmici dva gola padaju do 55. minute, na što možete uzeti kvotu 1.90.

Ako favorizirate goste, postoje dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Rabona vam nudi 1.70 na okladu da Manchester City zabija više od 1.5 gola na utakmici, što je sasvim realno, dok se možete kladiti i na okladu da Manchester City zabija u oba poluvremena, uz tečaj čak 2.62.

Neki su vjerojatno već uočili visokih 2.10 na okladu da Leipzig dobiva više kartona na ovoj utakmici, što nikog ne bi iznenadilo, dok kladionica 20bet nudi kvotu 2.09 na više od 9.5 kornera na Red Bull Areni, što je još jedan smjer u kojem ima smisla krenuti.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.83 ako zabije Erling Haaland, što raste do 3.60 ako to bude prvi gol na utakmici. Na pogodak Juliana Alvareza je 2.50, dok je s druge strane koeficijent 2.50 da će poentirati Timo Werner.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer tempo već na samom početku utakmice Leipziga i Manchester City najbolje će nam pokazati u kojem smjeru bi se mogao odvijati ovaj atraktivan dvoboj. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.85 djeluje primamljivo pa svakako imajte otvorenu omiljenu kladionicu u srijedu navečer i zgrabite obećavajući koeficijent dok je na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top