Liverpool vs. Manchester U. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L W W W W
  • Anfield
  • Početak: 17. prosinac 17:30
Forma:
L L W L D
Liverpool
Oba daju gol: Ne2.37
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu ovog vikenda na rasporedu je još jedan atraktivni derbi, ovaj put s Liverpoolom i Manchester Unitedom u glavnoj ulozi.

Domaća momčad popela se pod Jürgenom Kloppom na prvo mjesto ljestvice i treba joj trijumf kako bi tamo i ostala. Liverpool je ove sezone pokazivao određene slabosti, no u pravilu u posljednjim minutama utakmice čupa pobjede, što ga i drži među kandidatima za osvajanje naslova prvaka.

U odličnoj je formi tijekom jeseni bio Mohamed Salah. Egipatski krilni napadač zabija golove, ali upisuje i asistencije što ga čini ključnim čovjekom Kloppove družine. U napadu pak njemački stručnjak stalno rotira, s Darwinom Nunezom i Luisom Diazom kao glavnim rješenjima, a tu je još Cody Gakpo kao alternativno rješenje.

Sredina terena Liverpoola pomalo je oslabljena ozljedom Alexisa Mac Allistera, kao i Thiaga Alcantare. No, tu je Dominik Szoboszlai koji je doveden tijekom ljeta te se pokazuje kao bitan član ove generacije crvenih.

Obrana pak s oporavljenim Alissonom želi napokon jednom sačuvati svoju mrežu netaknutom. Da bi se to dogodilo Virgil van Dijk morat će dobro posložiti svoje suigrače, uključujući i ofenzivne bekove Trenta Alexander-Arnolda i Kostasa Tsimikasa, sklone izletima prema naprijed.

S druge strane, Manchester United doživio je debakl pod Erikom ten Hagom u Ligi prvaka, gdje je ispao već u grupnoj fazi. U Premiershipu je pak upisao težak poraz prošlog vikenda protiv Bournemoutha pa možemo govoriti o novoj ozbiljnoj krizi “Crvenih vragova”.

Što je najgore, u prethodnim utakmicama Ten Hag je ostao bez suspendiranog Brune Fernandesa, kao i bez ozlijeđenog Lukea Shawa, što znači da ponovo mora krpati momčad u svim svojim linijama.

Jedina svijetla točka Manchester Uniteda ove sezone bio je Scott McTominay, strijelac brojnih važnih golova. Pozitivnu ocjenu može još dobiti mladi Alejandro Garnacho, jer se barem trudi, no zato Marcus Rashford djeluje izgubljeno na travnjaku.

Takvih igrača je još nekoliko u redovima gostujuće momčadi pa bi pozitivan rezultat Manchester Uniteda na Anfieldu bio ugodno iznenađenje za njegove navijače…

Prethodni dvoboji:
01.10.23 Liverpool7:0Manchester United PL
21.07.23 Manchester United2:1Liverpool PL
15.07.23 Manchester United4:0Liverpool PRI
30.04.23 Liverpool4:0Manchester United PL
26.02.23 Manchester United0:5Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Bajčetić S. (ozljeda lista), Diogo Jota (ozljeda mišića), Mac Allister A. (ozljeda koljena), Matip J. (ozljeda koljena), Robertson A. (ozljeda ramena), Thiago (ozljeda kuka).

Manchester United: Casemiro (ozljeda zadnje lože), Diallo A. (ozljeda koljena), Eriksen C. (ozljeda koljena), Fernandes B. (žuti kartoni), Lindelof V. (udarac), Malacia T. (ozljeda mišića), Martinez L.(ozljeda stopala), Mount M. (ozljeda mišića), Sancho J. (odluka trenera), Shaw L. (ozljeda mišića).

ManUtd ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog problema s ozljedama, što zbog trenutne forme, online kladionice ponudile su u derbiju rekordno nisku kvotu na pobjedu Liverpoola.

Mi pak smatramo da je jedini način na koji se Manchester United može suprotstaviti umrtvljivanje igre i zatvaranje svih prilaza svom golu. Zato je naša glavna preporuka oklada da oba tima NE daju gol, uz kvotu 2.37 u kladionici 20bet. To postaje dobitno ako barem jedan golman sačuva svoju mrežu netaknutom.

Po istoj logici očekujemo ograničen broj postignutih pogodaka na Anfieldu. Zbog toga djeluje itekako obećavajuće oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.02.

Ima smisla odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 1.92. To je realan scenarij, jer gostujuća obrana bi trebala neko vrijeme izdržati, prije nego je Liverpool slomi.

Ako pak želite podebljati kvotu na trijumf domaćina, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije. Prva je pobjeda Liverpoola bez primljenog gola, uz kvotu 2.62, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.83. To postaje dobitno ako Kloppova momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Zanimljivo djeluje i oklada da Manchester United dobiva više kartona, što ide uz kvotu 1.72, dok ćete za više od 5.5 kartona na utakmici dobiti čak 2.36, a definitivno to možemo zamisliti u derbiju.

Za kraj, spomenimo i oklade na strijelce. Pa je tako kvota 1.83 na pogodak Mohameda Salaha, a na 2.00 da će zabiti Darwin Nunez. S druge strane dobit ćete čak 7.50 na gol Scotta McTominaya, jedinog koji u gostujućim redovima u posljednje vrijeme zabija…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top