Liverpool vs. Leicester – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W L W D W
  • Anfield
  • Početak: 30. prosinac 21:00
Forma:
L W W W W
Liverpool
Hendikep: F+21.81
Leicester
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dva dana prije početka nove kalendarske godine Premiership i dalje ne miruje, a na scenu će stupiti Liverpool i Leicester, koji će međusobno odmjeriti snage na Anfieldu.

Momčad Jürgena Kloppa nije otvorila englesko prvenstvo na način na koji je priželjkivala i zasad kaska za rivalima u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka. No, uvjerljiva pobjeda ovog tjedna protiv Aston Ville budi optimizam navijača, koji se nadaju da bi se “Redsi” ipak mogli uključiti u borbu za trofeje na kraju sezone.

Mnogo u igri crvenih ovisi o Mohamedu Salahu, koji se odmorio za vrijeme Svjetskog prvenstva i sada je spreman nastaviti zabijati pregršt golova. Ozljede Luisa Diaza, Firmina i Dioga Jote olakšavaju Kloppu selekciju pa možemo očekivati Fabija Carvalha i Darwina Nuneza, kao pomoć Egipćaninu u ofenzivi.

U sredini terena pak očekuje se bolje izdanje Thiaga Alcantare, nego što je viđeno u uvodnom dijelu sezone, a na travnjak se vraća i Fabinho, koji nije imao pretjerano važnu ulogu u brazilskoj reprezentaciji.

Klopp očekuje i novi uzlet Trenta Alexander-Arnolda, koji je ponovo izvisio u engleskoj reprezentaciji, a dodatnu motivaciju svakako će imati i Alisson među vratnicama, nakon što je doživio ogromno razočaranje tijekom raspucavanja penala, u dvoboju Brazila i Hrvatske.

S druge strane, Leicester pod vodstvom Brendana Rodgersa definitivno neće po dobrome pamtiti ovu sezonu, u kojoj je dugo držao posljednje mjesto na ljestvici, da bi se u listopadu i studenom ipak trgnuo.

“Lisice” su se čini se ovih dana ponovo vratile starim navikama, o čemu svjedoči težak poraz od Newcastlea, no Rodgers se nada da će se njegove zvijezde što prije probuditi, uključujući i klupsku legendu Jamieja Vardyja.

James Maddison i Harvey Barnes još su dva igrača na koje će obrana Liverpoola morati obratiti posebnu pažnju, a u svojim redovima Leicester ima i nekoliko odličnih nogometaša koji nisu u sjajnoj formi, poput Yurija Tielemansa.

U svakom slučaju, bit će to utakmica u kojoj će gostujući golman Daniel Ward sigurno imati mnogo posla, a sve osim trijumfa Liverpoola ipak bi bila velika senzacija…

Prethodni dvoboji:
10.02.22 Liverpool2:0Leicester PL
28.12.21 Leicester1:0Liverpool PL
22.12.21 Liverpool*3:3Leicester EFL
13.02.21 Leicester3:1Liverpool PL
22.11.20 Liverpool3:0Leicester PL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Arthur (ozljeda mišića), Diaz L. (ozljeda koljena), Diogo Jota (ozljeda lista), Firmino R. (ozljeda lista), Jones C. (ozljeda lista), Milner J. (ozljeda bedra).

Leicester: Bertrand R. (ozljeda koljena), Evans J. (ozljeda mišića), Justin J. (ozljeda koljena), Pereira R. (ozljeda Ahilove tetive).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako nas je Liverpool u posljednje dvije sezone počastio s nekoliko razočaravajućih poraza i nije uvijek opravdao svoju ulogu favorita koju mu daju kladionice u Hrvatskoj, vjerujemo da protiv Leicestera Kloppova momčad ima sve potrebno da bi ostvarila sigurnu pobjedu.

Liverpool unatoč brojnim ozljedama ima na raspolaganju svoje nositelje igre, dok Leicester nakon SP-a ponovo izgleda pomalo izgubljeno. Zato je naša oklada hendikep F+2 iliti -1.5 na Liverpool, uz koeficijent 1.81 kojeg nudi kladionica 22bet, što znači da Kloppova momčad mora pobijediti u petak s najmanje dva razlike.

Radi se o ekipama koje su u stanju igrati vrlo ofenzivan nogomet pa ne bi bilo iznenađenje da se utakmica pretvori u golijadu, zbog čega će neki odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.18 u kladionici 20bet.

Za one koji favoriziraju Liverpool, bet365 nudi još dvije zanimljive opcije. Prva je poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.90, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu i zadržati prednost do samog kraja. Također se možete kladiti da Liverpool zabija gol u oba poluvremena, na čemu vam se smiješi tečaj 1.80.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na gol Mohameda Salaha koeficijent je 4.33, koji raste na 3.00 ako uplatite da će biti prvi na utakmici. Na pogodak Darwina Nuneza kvota je 2.10, a da će s druge strane zabiti Jamie Vardy tečaj je 4.00.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz kvotu 2.35, što itekako možemo zamisliti u ovoj utakmici, a nije nemoguć niti autogol, uz tečaj 7.50, kojeg sve češće viđamo čak i u najjačim europskim klupskim natjecanjima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top