Italija vs. Bosna i Hercegovina – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava prijateljske utakmice

Forma:
D W W D W
  • Stadio Carlo Castellani
  • Početak: 09. lipanj 20:45
Forma:
L L L L L
Italija
Poluvrijeme/kraj: 1/11.90
BiH
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Svoju posljednju pripremnu utakmicu uoči odlaska na Euro Italija igra ove nedjelje u Empoliju, gdje će snage odmjeriti s Bosnom i Hercegovinom.

Domaća momčad pod izbornikom Lucianom Spallettijem nije puno pokazala u prethodnoj utakmici protiv Turske i čini se da će imati problema u grupi B, u kojoj još igraju Albanija, Španjolska i Hrvatska. No, s Talijanima se nikad ne zna, jer uvijek igraju svoj najbolji nogomet kad je najvažnije.

Aktualni prvak Europe pokušat će podići svoju formu u nedjelju, a najviše se u napadu očekuje od Gianluce Scamacce. Iza njega je odlična sezona u dresu Atalante pa je za očekivati da će biti središnja figura svoje reprezentacije na Europskom prvenstvu.

Spalletti još ima Giacoma Raspadorija u ofenzivi, a tu je i Federico Chiesa, jedan od ključnih igrača Italije na prethodnoj kontinentalnoj smotri. Bit će zanimljivo vidjeti i što može Mattia Zaccagni, najbolji igrač Lazija. Zanimljivo, izbornik je poveo i Nicola Fagiolija, unatoč skandalu s klađenjem.

U sredini pak terena Nicolo Barella i Lorenzo Pellegrini očekuju minutažu, dok obrambene redove talijanske reprezentacije predvodi Alessandro Bastoni. Među vratnicama se pak još uvijek drži Gianluigi Donnarumma, no morat će braniti puno bolje nego u dresu PSG-a u Ligi prvaka.

S druge strane, reprezentacija Bosne i Hercegovine nije bila ni blizu plasmanu na Europsko prvenstvo. U seriji je od čak 5 uzastopnih poraza, a posebno boli onaj od Luksemburga rezultatom 4:1, što dovoljno govori u kakvom je stanju ova reprezentacija.

Zato novi izbornik Sergej Barbarez ima zaista mnogo posla, a ova prijateljska utakmica će mu pomoći detektirati najveće slabosti njegove izabrane vrste. Edin Džeko s 38 godina i dalje je bitna figura u ovoj momčadi, no nije više na svom vrhuncu. Zato je solidna sezona iza Ermedina Demirovića u Augsburgu, vrlo opasnog u ofenzivi.

Benjamin Tahirović i Denis Huseinbašić dva su pak igrača koji imaju potencijala u sredini terena, dok u obrani operiraju Amel Ahmedhodžić iz Sheffielda i Sead Kolašinac iz Atalante. Na golu se pak očekuje nastup Nikole Vasilja, pred kojim je na stadionu Carlo Castellani mnogo posla…

Prethodni dvoboji:
18.11.20 Bosna i Hercegovina0:2Italija ULN
04.09.20 Italija1:1Bosna i Hercegovina ULN
15.11.19 Bosna i Hercegovina0:3Italija EPK
11.06.19 Italija2:1Bosna i Hercegovina EPK

Izostanci i ozljede:

Italija: Leonardo Spinazzola (ozljeda Ahilove tetive).

Bosna i Hercegovina: nema značajnih izostanaka.

Bosna i Hercegovina ne daje gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Italiju velikim favoritom u ovom dvoboju, do te mjere da se ne isplati igrati čistu jedinicu.

No, tu su druge opcije ako tipujete na Spallettijevu momčad. Mi vjerujemo da će se Talijani zbilja trgnuti u ovoj utakmici i dominirati travnjakom od prve minute. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.90 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Italija povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Po istoj logici zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu na hendikep F+2 iliti -1.5 na Italiju, na što možete dobiti kvotu 1.94. Ova opcija donosi dobitak ako domaćin pobijedi s najmanje dva razlike.

Spomenimo još i okladu da Italija pobjeđuje bez primljenog gola, što ide uz tečaj 1.83. Alternativa tome je oklada da Italija zabija gol u oba poluvremena, na što možete dobiti koeficijent 2.20.

Zanimljivo djeluje i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz kvotu 2.04. Neki će odigrati i da gol pada u oba poluvremena, što ide uz tečaj 1.72.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.30 na gol Gianluce Scamacce, dok je tečaj 2.75 ako tipujete na Federica Chiesu. S druge strane, tečaj je 6.00 na Edina Džeku, a 6.50 na Ermedina Demirovića.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.75, što definitivno možemo zamisliti u ovom dvoboju, u kojem ipak postoji razlika u klasi između domaćina i gosta…

U kladionici 20bet igrač može zgrabiti besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na okršajima reprezentacija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top