Inter vs. Verona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
D W D W D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 06. siječanj 12:30
Forma:
L W L D D
Inter
Više od 3.5 gola2.32
Verona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda od jakih europskih liga akcija se odvija samo u talijanskoj Serie A, gdje će u subotu zanimljivu utakmicu igrati Inter i Verona.

Domaća momčad pod vodstvom trenera Simonea Inzaghija odlično je ušla u sezonu, no ne može se riješiti Juventusa koji je u stopu prati na vrhu ljestvice. Remi protiv Genoe u prethodnom kolu u tome definitivno nije pomogao pa se crno-plavi moraju pod hitno vratiti svojim pobjedničkim navikama.

Inzaghi ima na raspolaganju momčad koja je itekako sposobna zabijati. Za golove je obično zadužen Lautaro Martinez, a od ove sezone u ofenzivu je pridodan i Marcus Thuram, francuski napadač koji se vrlo dobro uklopio u talijanski nogomet.

Inter ima jednu od najboljih veznih linija u talijanskom prvenstvu. Puno je dobio dolaskom Hakana Calhanoglua iz Milana, a tu je još Nicolo Barella bez kojeg je igra domaćeg sastava postala gotovo nezamisliva.

Ne zaboravimo niti Henrika Mhitarjana koji i u zrelim godinama donosi mnogo toga dobrog na teren. Njegova suprotnost je daroviti Davide Frattesi koji se nada minutaži i u ovoj utakmici, u kojoj će Inter krenuti punom snagom od prve minute.

Što se pak obrane tiče, Francesco Acerbi i Steven de Vrij uglavnom odrađuju vrlo dobar posao, a isto vrijedi i za Yana Sommera među vratnicama koji se pokazao kao značajno pojačanje “Nerazzurra”.

S druge strane, Verona se ove sezone muči i trener Marco Baroni pokušava pronaći recept kako spasiti klub od ispadanja iz elitnog ranga talijanskog nogometa.

To bi trebalo biti izvedivo s kadrom kojeg ima na raspolaganju. Naime, u napadu ove momčadi igraju sposobni igrači poput Milana Đurića i Thomasa Henryja, a tu je još mladi Belgijac Cyril Ngonge koji redovito zabija ove sezone.

Dodajmo im iskusnog Darka Lazovića pa možemo reći da Verona djeluje sasvim solidno prema naprijed. No, u defenzivi je situacija drukčija. Klub redovito prima golove, a ne može mu pomoći ni čvrsti Riccardo Saponara u sredini terena, kao ni Giacomo Magnani u obrambenim redovima.

Sve u svemu, Lorenzo Montipo na golu Verone vjerojatno će imati vrlo težak posao na stadionu Giuseppe Meazza u subotu, u utakmici u kojoj se očekuje sigurna pobjeda domaćina…

Prethodni dvoboji:
03.05.23 Verona0:6Inter SA
14.01.23 Inter1:0Verona SA
09.04.22 Inter2:0Verona SA
27.08.21 Verona1:3Inter SA
25.04.21 Inter1:0Verona SA

Izostanci i ozljede:

Inter: Cuadrado J. (ozljeda Ahilove tetive), Dimarco F. (ozljeda mišića).

Verona: Hrustić A. (ozljeda mišića).

Inter zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj u ovoj utakmici proglasile su Inter tolikim favoritom da se na jedinicu apsolutno ne isplati igrati.

Mi pak smatramo da se Verona neće u potpunosti zatvoriti u Milanu, već će se pokušati nadigravati s moćnim suparnikom. To bi se lako moglo pretvoriti u golijadu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.32 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima daju gol, na što možete uzeti kvotu 2.34 u kladionici 22bet, a lako bi se u ranom subotnjem terminu moglo pretvoriti u realnost. Vrijedi spomenuti i okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.70.

Ako pak želite podebljati kvotu na domaćina, bet365 vam nudi nekoliko zanimljivih mogućnosti. Tu je oklada da Inter zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 1.72, dok ćete dobiti 2.20 ako odigrate da Inter pobjeđuje u oba poluvremena.

Kladiti se možete i na kornere. Zanimljivo djeluje oklada na više od 9.5 kornera, uz kvotu 1.83, što bi se moglo dogoditi u dvoboju u kojem se očekuje povremena opsada Veroninog gola.

Moramo spomenuti i klađenje na strijelce. Naime, dobit ćete 1.83 na gol Lautara Martineza, dok je kvota 2.10 da će poentirati Marcus Thuram. S druge strane, na Cyrila Ngongea je koeficijent 7.00, a na Milana Đurića čak 8.00.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz kvotu 5.00, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj će biti teško gostujućem sastavu izdržati pritisak svih 90 minuta bez fatalnih pogrešaka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top