Inter vs. Napoli – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
D W W W D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 21. studeni 18:00
Forma:
D W W W D
DOMAĆIN 2.22
Remi 3.38
GOST 3.24
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzbuđenja ne prestaju u talijanskoj Seriji A. Nakon derbija između Intera i Milana u prošlom kolu, na isti stadion sada dolazi u goste Napoli, kako bi pokušao ostati neporažen u jednom od najvažnijih dvoboja ove jeseni.

Inter je aktualni prvak Italije, no pod novim trenerom Simoneom Inzaghijem trenutno zaostaje čak 7 bodova za vodećim Napolijem i ne smije si priuštiti novi posrtaj ove nedjelje.

Rezultati crno-plavih zapravo i nisu bili loši ove sezone, no vodeći na ljestvici pobjeđuju iz kola u kolo pa je svaki neuspjeh postao skup u Seriji A. Svejedno, ništa još nije izgubljeno za milanski klub, kojeg još uvijek mnogi vide kao glavnog favorita za osvajanje naslova.

Nakon remija 1:1 s Milanom, Inter će sigurno krenuti žestoko protiv Napolija, uzdajući se u Lautara Martineza i Edina Džeku, napadački dvojac koji je zajedno već zabio 12 golova u talijanskom prvenstvu.

Neizostavan će biti Marcelo Brozović koji odlično igra u sredini terena, a mjesto u momčadi mogao bi dobiti i Ivan Perišić. Opasnost za goste će prijetiti i od Hakana Çalhanoğlua te Nicola Barelle, a obrana Intera predvođena Milanom Škriniarom ima dovoljno kvalitete da sačuva prednost ako domaćin u ovoj utakmici povede.

A Napoli je prošlih godina dolazio kao autsajder na gostovanje u Milano, no to ovaj put neće biti slučaj. Deset pobjeda i samo dva remija dovoljno govore u kakvoj je formi momčad Luciana Spallettija, koja namjerava uzeti naslov prvaka na koji čeka puna tri desetljeća.

Momčad iz Napulja možda je propustila u prošlom kolu ostati sama na vrhu ljestvice, kada je remizirala s Veronom, no predvođena svojim kapetanom Lorenzom Insigneom u Italiji se više ne boji nikoga.

Napoli će se hrabro postaviti u ovom dvoboju i nadati da će proraditi Victor Osimhen, nigerijski napadač koji je dosad bio ugodno iznenađenje, nakon što je s 5 golova otvorio talijansko prvenstvo. U klub je ovog ljeta baš iz Intera stigao Matteo Politano, koji se preporodio i želi bivšim suigračima pokazati što zna, a tu je i Hirving Lozano, opasni Meksikanac koji će prijetiti s desne strane.

U svakom slučaju, na stadionu Giuseppe Meazza čeka nas vrlo zanimljiv dvoboj, u kojem obje momčadi žele pobjedom potvrditi svoj autoritet. Svaka ukazana prilika mogla bi biti presudna, a kvaliteta i jednih i drugih prema naprijed je takva da golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
18.04.21 Napoli1:1Inter SA
16.12.20 Inter1:0Napoli SA
28.07.20 Inter2:0Napoli SA
13.06.20 Napoli1:1Inter COP
12.02.20 Inter0:1Napoli COP

Izostanci i ozljede:

Inter: Eriksen C. (srčani problemi), Sanchez A. (ozljeda mišića), De Vrij S. (ozljeda bedra).

Napoli: Demme D. (bolest), Ounas A. (ozljeda bedra).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove sezone Napoli i Milan još ne znaju za poraz, što je ogromno iznenađenje, ali sezona je duga i još se puno toga može promijeniti.

Inter i dalje ima najkvalitetniju momčad u Italiji i trebao je pobijediti u milanskom derbiju u prošlom kolu, no Martinez je promašio penal. Mi vjerujemo da će to “nerazzurri” nadoknaditi ove nedjelje, pa je naš prvi izbor pobjeda Intera, uz koeficijent 2.22 kojeg nudi kladionica 22bet.

Bit će ovo susret u kojem bi rani gol puno toga mogao promijeniti i učiniti potpuno otvorenom igru na travnjaku. To je scenarij koji itekako možemo zamisliti pa je naša druga preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uloviti kvotu 1.74.

Izdvajamo još tri oklade. Prva je pogodak Lautara Martineza, uz koeficijent 2.45, koji je željan iskupljenja za gaf od prije dva tjedna. Da će penal opet biti dosuđen u talijanskom derbiju, ali ovaj put i realiziran, kvota je primamljivih 3.24.

Za kraj, tu je još klasična opcija u tijesnim derbijima, pri klađenju uživo. Koji god rezultat bio, u posljednjih 20 minuta koncentracija će popustiti pa oklada da tada pada još barem jedan gol, uz koeficijent oko 2.00, definitivno ima smisla…

Inter - Napoli Koeficijenti

22bet

2.22

Pobjeda Intera

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.74

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top