Leicester vs. Chelsea – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D D L D W
  • King Power Stadium
  • Početak: 20. studeni 13:30
Forma:
D W W D W
DOMAĆIN 4.52
Remi 3.72
GOST 1.77
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon dva tjedna mirovanja Premiership se ponovo vraća u fokus ljubitelja nogometa, novim dvostrukim programom derbija. Na Anfieldu ovog vikenda igraju Liverpool i Arsenal, a jednako zanimljiv okršaj gledat ćemo nešto ranije u subotu, kada na travnjak istrče Leicester i Chelsea.

Momčad Brendana Rodgersa na svom stadionu dočekuje vodeću momčad engleskog prvenstva i nada se da će ponoviti ono što joj je uspjelo ranije protiv Manchester Uniteda, kada je impresivnom igrom ostvarila pobjedu 4:2.

No, Leicester ove sezone ne igra ni približno dobro kao u prethodne dvije, o čemu svjedoči i 12. mjesto na ljestvici, što je ispod očekivanja navijača, kao i tajlandskih vlasnika kluba.

Ipak, izjednačena i vrlo jaka konkurencija u Premiershipu dobro su opravdanje za “lisice” pa Rodgers definitivno ima još kredita, no treba mu jedan odličan rezultat da momčad napokon digne svoje samopouzdanje.

Chelsea se čini kao savršen skalp za domaćina, koji će se po običaju uzdati u Jamieja Vardyja, strijelca sedam pogodaka ove sezone u Engleskoj. No, morat će mu pomoći i drugi, poput talentiranog veznjaka Harveyja Barnesa koji svojim prodorima može napraviti razliku te nigerijskog napadača Kelechija Iheanacha, koji ove sezone nikako da ulovi formu.

A gosti dolaze kao aktualni prvaci Europe i momčad za kojom svi trenutno kaskaju u Premiershipu. Trener Thomas Tuchel nastavlja odrađivati fantastičan posao, no nema pravo na crnu seriju, jer Liverpool i Manchester City samo čekaju priliku skočiti na vrh.

Otkad je u momčad stigao snažni Romelu Lukaku, Chelsea je dobro pokriven na svim pozicijama, a iako belgijski napadač već dva mjeseca čeka pogodak u Premiershipu, jasno je da upravo on donosi razliku na travnjaku i da je pitanje dana kada će početi ponovo trpati iz kola u kolo.

Najugodnije iznenađenje ove sezone u redovima plavih svakako je Reece James, koji se kao branič ubacuje u napad i već ima 4 postignuta gola, što ga čini najboljim strijelcem Chelseaja u engleskom prvenstvu.

Ben Chilwell također je opasan kad dolazi prema naprijed pa možemo reći da momčad sa Stamford Bridgea trenutno ima najofenzivnije bekove na svijetu, a tu je i uvijek opasni Mason Mount u sredini terena.

Nažalost, Mateo Kovačić još uvijek je izvan stroja, kao i Timo Werner, no Chelsea ima i bez njih izuzetno kvalitetnu momčad, s pregršt tajnih oružja, uključujući i Calluma Hudson-Odoija, brzonogog 21-godišnjeg krilnog napadača koji ulazi s klupe.

U svakom slučaju, bit će to pravi derbi engleskog prvenstva, u kojoj obje momčadi ciljaju na sva tri boda, a favorizirani gosti moraju odigrati puno bolje nego u prošlom kolu protiv Burnleyja, ako žele trijumfirati…

Prethodni dvoboji:
18.05.21 Chelsea2:1Leicester L1
15.05.21 Chelsea0:1Leicester L1
21.12.19 Leicester2:0Chelsea COU
17.12.19 Leicester0:1Chelsea L1
15.03.19 Leicester2:2Chelsea L1

Izostanci i ozljede:

Leicester: Albrighton M. (udarac), Bertrand R. (ozljeda koljena), Fofana W. (slomljena noga), Justin J. (ozljeda koljena).

Chelsea: Kovačić M. (ozljeda mišića), Werner T. (ozljeda bedra).

Chelsea zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Leicester momčad predodređena za senzacionalne uspjehe u Premiershipu, što je potvrdila i nestvarna bajka 2016. godine koja je završila osvajanjem naslova.

No, u klađenju na nogomet se treba voditi kvalitetom, a ona je ove sezone debelo na strani Chelseaja, koji si ne bi smio dopustiti novi posrtaj. Vjerujemo da će ovaj put skupocjene gostujuće zvijezde odigrati na traženom nivou, zbog čega je naša prva preporuka pobjeda Chelseaja, uz koeficijent 1.77.

Također, ovo bi mogla biti utakmica u kojoj na svoje dolazi Romelu Lukaku, jer obrana Leicester pokazuje već dugo slabosti kakve ovaj Belgijac ne prašta. Zato je naš drugi prijedlog gol Lukakua, uz kvotu 1.91.

Spomenimo i dosuđeni penal, uz kvotu 2.74 koji se čini izglednim, a hoće li ga Jorginho opet zapucati ili neće, to nitko ne zna.

Za kraj, tu je klađenje uživo, na burzi koeficijenata poput Betfaira ili u bilo kojoj drugoj darežljivoj kladionici. Definitivno će se za vrijeme susreta pojaviti neke sasvim nove opcije za dolazak do dobitka koje u ovom trenutku još nisu jasne. To naravno treba iskoristiti i uzeti ponuđeno pa svakako preporučujemo praćenje ovog susreta s mobitelom u ruci, radi brze reakcije u trenutku kada se pojavi neočekivano visoki koeficijent na obećavajućoj okladi…

Leicester - Chelsea Koeficijenti

22bet

1.77

Pobjeda Chelseaja

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.91

Gol Lukakua

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top