Monaco vs. Lille – Tipovi za klađenje i najava Ligue 1

Forma:
D D L W W
  • Stade Louis II
  • Početak: 19. studeni 20:45
Forma:
D W L D D
Monaco
Oba daju gol: Da1.83
Lille
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon posljednje reprezentativne pauze u 2021. godini, klupski nogomet dolazi na svoje. Dvoboji klubova dominirat će u svijetu nogometa sve do ožujka, a ovog petka na scenu se vraća francuska Ligue 1, derbi dvobojem posrnulog dvojca, Monaca i Lillea.

Riječ je o dvije momčadi koje su se prošle sezone borile za naslov prvaka s PSG-om do samog kraja, a Lilleu je uspjelo uzeti senzacionalnu titulu i trenutno uspješno nastupa u Ligi prvaka. No, u domaćem prvenstvu nalazi se tek na 12. mjestu, a Monaco je samo poziciju ispred njega.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač na sjajan je način oživio klub iz Kneževine prošle sezone, no kao i njegovim prethodnicima, teško mu je dobiti kontinuitet od igrača koje ima na raspolaganju.

Monaco itekako treba jednu veliku pobjedu, koja bi digla samopouzdanje ovoj momčadi i sada ima idealnu priliku to napraviti. Ključan bi mogao u napadu biti Wissam Ben Yedder, strijelac već 6 golova u francuskom prvenstvu ove sezone, dok će Kovač mnogo očekivati i od Kevina Vollanda, kojeg je sa sobom doveo iz Bundeslige.

Monegaški klub ima u svojim redovima nekoliko skupocjenih talenata, kao što su mladi Benoît Badiashile i Aurélien Tchouaméni, ali ovaj put će se najviše očekivati od iskusnih, poput Aleksandra Golovina i Gelsona Martinsa, koji bi trebali povući momčad prema naprijed.

A s druge strane Lille polako diže formu i u zadnje vrijeme u pravilu ne gubi utakmice, osim na Parku Prinčeva gdje je dugo vodio protiv PSG-a, no nije izdržao od kraja.

Svejedno, trener Jocelyn Gourvennec je pod pritiskom i zna da je bilo previše remija ove sezone za njegovu momčad, koja se mora trgnuti i ući u seriju pobjeda.

U svojim redovima ima nekoliko zanimljivih igrača, poput našeg reprezentativnog golmana Ive Grbića, ali i Kanađanina Jonathana Davida, koji je utrpao već 8 golova ove sezone, no pitanje je koliko može dati u ovom dvoboju, nakon dugog leta iz Sjeverne Amerike.

Tu je u svakom slučaju karizmatični Burak Yilmaz, jedan od najzaslužnijih za osvojenu titulu prošle sezone, a Renato Sanches vraća se nakon šoka s portugalskom reprezentacijom, ali i postignutim golom protiv Srbije. Lille ima i tajno oružje, a to je 20-godišnji napadač Timothy Weah, brat predsjednika Liberije i osvajača Zlatne lopte, Georgea. On bi također mogao dobiti priliku o ovom dvoboju.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo zanimljiv okršaj u kojem će i jedni i drugi ići na pobjedu pa na stadionu Louis II ovaj put golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
14.03.21 Monaco0:0Lille L1
06.12.20 Lille2:1Monaco L1
21.12.19 Monaco5:1Lille COU
17.12.19 Monaco0:3Lille L1
15.03.19 Lille0:1Monaco L1

Izostanci i ozljede:

Monaco: Fabregas C. (ozljeda mišića), Majecki R. (nagnječenje), Matazo E. (ozljeda mišića).

Lille: Botman S. (ozljeda prepona), Jardim L. (ozljeda vrata), Onana A. (suspenzija).

Lille zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda Monaco i Lille ne briljiraju ove jeseni, a domaćin nije postigao pogodak posljednje tri utakmice, no mi vjerujemo da nas ovog petka čeka nešto sasvim drukčije.

Smatramo da i jedni i drugi imaju potencijal pokazati se na travnjaku u Kneževini te će imati faze dominacije na travnjaku i prilika za pogodak neće izostati. Zato je naš prvi izbor oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.83, što znači da se mreža u ovoj utakmici mora zatresti na obje strane.

Također, forma u posljednje vrijeme na strani je gostiju, koji igraju vrlo ozbiljan nogomet i imaju sve što je potrebno da dobro prođu u ovoj utakmici. Zato je naša druga preporuka X2 na Lille, uz koeficijent 1.73.

Od ostalog, svakako ima smisla i kladiti se na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što ćete dobiti koeficijent primamljivih 1.97, dok je kvota 2.60 da će pogodak postići Burak Yilmaz.

Za kraj, tu je klađenje uživo, koje će otvoriti neke sasvim nove opcije za zaradu, uključujući okladu na gol u zadnjih 20 minuta, na što bi koeficijent mogao biti oko 2.00, ovisno o kretanju rezultata…

Monaco - Lille Koeficijenti

22bet

1.83

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.73

Lille X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top