Francuska vs. Nizozemska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
D W W W L
  • Stade de France
  • Početak: 24. ožujak 20:45
Forma:
D W W D W
DOMAĆIN 1.92
Remi 3.63
GOST 4.13
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Novi veliki europski okršaj na rasporedu je ovog petka, kada će na otvaranju kvalifikacija za Euro snage u Parizu odmjeriti Francuska i Nizozemska.

Domaća reprezentacija predvođena izbornikom Didierom Deschampsom možda je razočarana što nije osvojila SP u Kataru, no još jednom je pokazala da spada u sam vrh svjetskog nogometa i sigurno će i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj sljedeće godine biti jedan od favorita u borbi za titulu.

Francuska u novi ciklus sada ulazi s novim kapetanom. Tri gola u finalu protiv Argentine osigurala su Kylianu Mbappéu kapetansku vrpcu, koji se pokazao kao pravi vođa svoje momčadi i mogao bi ostati lider Galskih Pijetlova više od čitavog desetljeća.

Od reprezentacije se oprostio Karim Benzema, nakon kratkog povratka pod okrilje Deschampsa, no u momčadi je i dalje neuništivi Olivier Giroud koji će vjerojatno i u ovim kvalifikacijama biti dio udarne momčadi Francuza, zajedno s Antoineom Griezmannom, sve boljim posljednjih tjedana u dresu Atletica.

Francuzi su pomladili svoju veznu liniju, u kojoj će važnu ulogu igrati Realove uzdanice Aurelien Tchouaméni i Eduardo Camavinga, dok su u obrani ostali bez Raphaela Varanea, no ostatak društva iz Katara nastavlja igrati, uključujući i opasnog braniča Thea Hernandeza.

Nizozemska se pak predvođena izbornikom Louisom van Gaalom priprema za lipanj i dvoboj s Hrvatskom u Ligi nacija, a ovaj derbi će joj dobro poslužiti za uigravanje momčadi.

U Kataru su se Nizozemci napokon uspjeli vratiti u krug najboljih reprezentacija svijeta i mučili su Argentince sve do izvođenja penala, s Woutom Weghorstom kao strijelcem dva pogotka koji je ponovo u sastavu narančastih.

Van Gaal u ofenzivi još ima Codyja Gakpoa, novog igrača Liverpoola, a tu je još i pouzdani Memphis Depay koji trenutno u Madridu pokušava oživjeti karijeru.

Velika novost je povratak u sastav Georginija Wijnalduma nakon teške ozljede koljena, a Davy Klaasen još je jedan igrač sredine terena od kojeg se mnogo očekuje u ovom dvoboju.

Nizozemska ima posebno zvučna imena u zadnjoj liniji, poput Virgila van Dijka, Denzela Dumfriesa i Nathana Akéa, a problem ostaje pozicija golmana na kojoj je tanka, što bi mogao biti problem na Stade de Franceu, gdje se narančasta obrana mora suočiti s jednim od najboljih napada današnjice…

Prethodni dvoboji:
23.09.22 Nizozemska2:0Francuska ULN
11.06.22 Francuska2:1Nizozemska ULN
11.07.21 Francuska4:0Nizozemska SPK
27.03.18 Nizozemska0:1Francuska SPK
31.03.15 Nizozemska2:3Francuska PRI

Izostanci i ozljede:

Francuska: Paul Pogba (ozljeda prepone), Lucas Hernandez (ozljeda gležnja), N’Golo Kanté (ozljeda koljena), Ousmane Dembélé (ozljeda mišića).

Nizozemska: Frenkie de Jong (ozljeda mišića).

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice daju određenu prednost Francuskoj u ovoj utakmici, ali koeficijent nije tako nizak da ga se ne bi isplatilo uzeti.

Dapače, smatramo kako Francuzi imaju trenutno bolje posloženu momčad od Nizozemaca i spremni su to potvrditi na travnjaku. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Francuske, uz koeficijent 1.92 kojeg nudi kladionica 20bet.

Iako utakmice europskih reprezentacija posljednjih godina znaju biti prilično tvrde, ovdje se radi o suparnicima koji njeguju ofenzivni nogomet i kažnjavaju svaku pogrešku protivnika. Zbog toga ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti primamljivu kvotu 2.09.

Za one koji favoriziraju domaćina bet365 nudi još dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Francuska zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 3.00, a tu je i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.87, što postaje dobitno ako Deschampsova momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju utakmice.

Odlično djeluje i oklada na dosuđen penal, uz kvotu 2.81 u kladionici 22bet, što nije rijetkost u utakmicama u kojima sudjeluju Francuska i Nizozemska, a vrijedi izdvojiti i okladu na više od 9.5 kornera u ovom dvoboju, što je realan scenarij i dolazi uz koeficijent 2.08.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 2.30 na okladu da zabija Kylian Mbappé, dok je kvota 2.62 da će poentirati Olivier Giroud. S druge strane, uzet ćete 3.40 na gol Memphisa Depaya, a tečaj je čak 5.00 da će zabiti Cody Gakpo, najefikasniji u redovima Nizozemske na Svjetskom prvenstvu u Kataru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top