Hrvatska vs. Wales – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W L D D D
  • Stadion Poljud
  • Početak: 25. ožujak 20:45
Forma:
L L D L L
Hrvatska
Manje od 2.5 gola1.76
Wales
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hrvatska nogometna reprezentacija započinje ove subote kvalifikacije za Euro, dvobojom u Splitu protiv Walesa.

Izabrana vrsta Zlatka Dalića osvojila je nezaboravnu broncu u Kataru u prosincu na Svjetskom prvenstvu, a apsolutni je favorit za prolazak dalje iz ove kvalifikacijske grupe, u kojoj još igraju Turska, Armenija i Latvija.

Dalić je okupio svoje najjače snage, nema jedino teško ozlijeđenog Luke Sučića, kao ni Dejana Lovrena koji je odlučio oprostiti se od reprezentacije. Ostaje pak otvoreno pitanje hoće li Luka Modrić zaigrati u ovom dvoboju, s obzirom na to da ga čekaju teške utakmice u dresu Reala u završnici sezone i madridski klub bi jako volio da ga Hrvatska poštedi.

Svejedno, možemo očekivati Modrića u Splitu na travnjaku barem dio susreta, a društvo u veznoj liniji trebali bi mu praviti Mateo Kovačić i Marcelo Brozovića, još dva vrlo važna hrvatska igrača sredine terena.

U napadu je najveća novost poziv Petru Musi, napadaču Benfice i bilo bi zanimljivo vidjeti ga u akciji u ovoj utakmici, jer riječ je o igraču velikog potencijala. Dalić ima dvojbi i oko pozicije desnog krila, na kojoj mogu igrati Mario Pašalić i Nikola Vlašić, a za silu čak i Andrej Kramarić.

Što se obrane tiče, Joško Gvardiol spreman je preuzeti ulogu lidera, a Josip Šutalo trebao bi biti njegov partner u zadnjoj liniji. Na bokovima su i dalje Borna Sosa i Josip Juranović u prednosti nad svojim alternativama, a Dominik Livaković sjajnim obranama na SP-u zacementirao je svoje mjesto među vratnicama.

S druge strane, reprezentacija Walesa zadržala je izbornika Roberta Pagea, ali je ostala bez legendarnog Garetha Balea koji se umirovio, što je veliki gubitak za ekipu koja je igrala u polufinalu Eura u Francuskoj 2016. godine.

Novi vođa reprezentacije je Aaron Ramsey, a u napadu se najviše očekuje od mladog Daniela Jamesa, kao i od nešto iskusnijih Kieffera Moorea i Brennana Johnsona.

Wales uglavnom bilježi poraze u posljednje vrijeme i iza njega je vrlo loše Svjetsko prvenstvo, no na stadionu Poljud pokušat će pružiti što žešći otpor favoriziranoj Hrvatskoj, u utakmici u kojoj ne možemo očekivati žestoki tempo igre…

Prethodni dvoboji:
13.10.19 Wales1:1Hrvatska EPK
08.06.19 Hrvatska2:1Wales EPK
26.03.13 Wales1:2Hrvatska SPK
16.10.12 Hrvatska2:0Wales SPK
23.05.10 Hrvatska2:0Wales PRI

Izostanci i ozljede:

Hrvatska: Ivica Ivušić (viroza), Luka Sučić (ozljeda koljena).

Wales: Ben Davies (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nije neko iznenađenje što su hrvatske kladionice proglasile Dalićevu reprezentaciju favoritom u ovom susretu, u dvoboju u kojem se očekuje da će se gostujuća momčad potpuno fokusirati na defenzivu.

Naši su također izmučeni gustim rasporedom klupske sezone pa neće baš silovito napadati svih 90 minuta, već bi se mogli zadovoljiti čak i minimalnom pobjedom. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.76 kojeg nudi kladionica 20bet.

Velšani znaju biti opasni iz kontri, no pitanje je koliko će ih ovaj put zanimati djelovanje prema naprijed, zbog čega ima smisla i oklada koju nudi Rabona da Wales ne zabija gol, na što možete uzeti kvotu 1.95.

Ako pak želite neki krupniji tečaj, kladionica 22bet nudi kombinacijsku okladu na pobjedu Hrvatske uz manje od 2.5 gola na utakmici. Za to ćete dobiti koeficijent 3.26, a možemo zamisliti kako se pretvara u realnost.

Kladiti se možete i na broj kornera pa ćete tako dobiti 1.72 na okladu na više od 8.5 kornera na ovoj utakmici, što bi čak i u reprezentativnim dvobojima trebala biti granica koju nije problem prebaciti.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi 3.10 na okladu da će zabiti Ivan Perišić, dok ćete dobiti samo 2.75 ako svoj prvijenac zabije Petar Musa. Na Marka Livaju kvota je 3.25, a čak 4.00 na pogodak Luke Modrića, koji puca penale u našoj reprezentaciji i ofenzivniji je nego u Realu.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.88, što možemo zamisliti u dvoboju u kojem se očekuje da će naši pritiskati velšku obranu kroz veći dio dvoboja…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top