Ekvador vs. Italija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava prijateljske utakmice

Forma:
W W D D W
  • Red Bull Arena
  • Početak: 24. ožujak 21:00
Forma:
W D W L W
Ekvador
Oba daju gol: Ne1.82
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Sjedinjenim Američkim Državama ove nedjelje se igra jedna zanimljiva prijateljska nogometna utakmica, u kojoj će snage odmjeriti Ekvador i Italija.

Talijanska izabrana vrsta pod izbornikom Lucianom Spallettijem pokušava se što bolje pripremiti za Euro, na kojem ovog ljeta brani titulu prvaka i nalazi se u istoj grupi kao i Hrvatska. Italija nije izgledala sjajno u kvalifikacijama za ovo natjecanje i morat će ozbiljno stisnuti u sljedećim mjesecima, ako želi biti među kandidatima za osvajanje titule.

Spalletti i njegovi igrači odlučili su se u ožujku igrati prijateljske utakmice u Harrisonu, u američkoj saveznoj državi New Jersey. Izbornika na raspolaganju nema Francesca Acerbija zbog rasističkog incidenta u talijanskom prvenstvu, dok su ostale najveće zvijezde spremne predstaviti se Amerikancima.

U napadu Italija ozbiljno računa na Federica Chiesu, ključnog igrača na prethodnom Europskom prvenstvu. Mladi Riccardo Orsolini mogao bi dobiti priliku na desnom krilu, a tu je i Mattia Zaccagni koji je privukao pažnju na sebe dobrim nastupima u dresu Lazija.

Interovi veznjaci Nicolo Barella i Davide Frattesi također računaju na minutažu u ovoj utakmici, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li prostor dobiti i daroviti Raoul Bellanova koji nastupa za Torino.

U obrani pak Alessandro Bastoni djeluje kao trenutno najpouzdaniji talijanski igrač, a ne smijemo zaboraviti niti Gianluigija Donnarummu koji još uvijek spada među najbolje svjetske golmane.

S druge strane, Ekvador i njegov izbornik Felix Sanchez Bas specijalizirali su se za pobjeđivanje u južnoameričkim kvalifikacijama za SP, no tek se trebaju dokazati protiv europskih reprezentacija.

U svojim redovima Ekvador ima nekoliko svjetski poznatih igrača i igra organiziran nogomet kojeg nitko ne bi smio podcijeniti. Moises Caicedo prešao je prošlog ljeta za velik novac u Chelsea i dokazano je pouzdan defenzivni vezni, dok Pervis Estupinan spada među najbolje bekove na svijetu.

U Bundesligi pak odlično izgledaju Piero Hincapie i Willian Pacho, a kapetan momčadi je golman Alexander Dominguez od kojeg se mnogo očekuje u ovom dvoboju.

U svakom slučaju, na stadionu Red Bull Arena čak nas vrlo zanimljiv dvoboj, u kojem bi nijanse mogle odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
11.06.05 Italija1:1Ekvador PRI
03.06.02 Italija2:0Ekvador SP

Izostanci i ozljede:

Ekvador: nema značajnih izostanaka.

Italija: Francesco Acerbi (izvan kadra).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog ugleda, što zbog kvalitete igračkog kadra, online kladionice odlučile su proglasiti Italiju favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak vjerujemo da će to biti izuzetno tvrd okršaj u kojem napadači neće dobiti mnogo prostora. I jedni i drugi će uigravati različite defenzivne strategije, nužne za nastup na velikim natjecanjima. To će se osjetiti na rezultatu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.82 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako barem jedan golman sačuva svoju mrežu.

Po istoj logici ima smisla odigrati i okladu da gol NE pada u oba poluvremena, uz tečaj 1.79. Neki igrači odlučit će se i za okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti koeficijent 2.14.

S obzirom na to se da se očekuje početak dvoboja u sporom tempu, zanimljivo djeluje čak i oklada na prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, na što u kladionici 20bet možete dobiti tečaj 2.02.

Ako pak smatrate da Spalletti ima bolju momčad na raspolaganju, kladionica bet365 nudi vam dvije opcije kako podebljati kvotu na favoritu. Prva je oklada da Italija pobjeđuje bez primljenog gola, uz tečaj 3.50, a dobit ćete 3.60 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Talijani povedu u prvom dijelu i pobijede na kraju.

a kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Ekvadora i Italije bit će još lakše ocijeniti jednom kad dvoboj počne. Nema sumnje, oklade na pobjednika, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će vrlo zanimljive kvote dok je dvoboj u tijeku. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u nedjelju navečer i reagirajte čim se pojavi izdašni koeficijent za kojeg ste sigurni da prolazi…

U kladionici 20bet igrači mogu računati na besplatne oklade u vrijednosti do 1000 € na nogometnim utakmicama!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top