Egipat vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava prijateljske utakmice

Forma:
W D D D D
  • Cairo International Stadium
  • Početak: 26. ožujak 21:00
Forma:
D W W L L
Egipat
Manje od 2.5 gola1.70
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon teško izborene pobjede protiv Tunisa, Hrvatska završava svoj prijateljski turnir u Kairu dvobojem ovog utorka protiv domaćina Egipta.

Izabrana vrsta Zlatka Dalića nije briljirala u subotnjoj utakmici, no svakako se očekuje njezino bolje izdanje u dvoboju s Egipćanima, jer i atmosfera na stadionu će biti mnogo poticajnija, budući da su naši protiv Tunisa igrali praktički pred praznim tribinama.

Nakon što su otpali Ivan Perišić i Ante Budimir, hrvatskom izborniku ne preostaje ništa nego gurnuti Brunu Petkovića u špicu napada i nadati se da će Dinamov centarfor ovaj put biti raspoloženiji. Na krilnim pak pozicijama Hrvatska ima Marka Pjacu koji jedva čeka zaigrati, a tu je iz Rijeke još i talentirani Marco Pašalić.

U sredini pak terena očekujemo možda nešto manju minutažu za Luku Modrića, ali Mateo Kovačić i Marcelo Brozović trebali bi dobiti dosta prostora. Lovro Majer je pak vrlo dobra alternativa na poziciji ofenzivnog veznog što svakako treba uzeti u obzir.

Obrana je pak prošarana ozljedama za ovu utakmicu pa će Dalić morati dobro razmisliti koga u zadnju liniju. Ostaje i dvojba na poziciji golmana, budući da je Ivica Ivušić zasjenio Dominika Livakovića u prethodnoj utakmici.

S druge strane, Egipat definitivno ne proživljava svoje najbolje nogometne dane. Novi izbornik Hossam Hassan pred teškim je poslom, nakon što njegova reprezentacija nije pokazala mnogo na nedavnom Afričkom kupu nacija.

Egipćani u ovoj utakmici ne mogu računati na svog najboljeg nogometaša Mohameda Salaha koji je ostao u Liverpoolu, kako bi se pripremio za ključne utakmice svog kluba u završnici sezone.

No, tu je nekoliko zanimljivih nogometaša, uključujući napadača Nantesa Mostafu Mohameda, na kojeg će naša obrana morati posebno paziti. Veliki potencijal ima i Omar Marmoush iz Eintrachta, a u ofenzivi je još Mahmoud Trezeguet koji trenutno nastupa za Trabzonspor.

Ostatak momčadi nije tako moćan, s Ahmedom Hegazyjem kao kapetanom i Gabraskim među vratnicama. Zato Hrvatska ostaje u ulozi favorita, unatoč tome što se igra na Cairo International stadionu na kojem će publika bodriti domaćina svih 90 minuta…

Prethodni dvoboji:
Egipat-nikad dosad igrali-Tunis

Izostanci i ozljede:

Egipat: Emam Ashour (ozljeda ramena), Mohamed Salah (izvan kadra).

Hrvatska: Martin Baturina (ozljeda mišića), Josip Šutalo (ozljeda zgloba), Ante Budimir (temperatura), Ivan Perišić (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč domaćem terenu, kladionice u Hrvatskoj proglasile su u ovoj prijateljskoj utakmici našu reprezentaciju kao favorita za dolazak do pobjede.

Mi pak očekujemo još jednu iznimno tvrdu nogometnu predstavu na turniru u Egiptu. Ukupno je pao jedan gol u dvije odigrane utakmice u subotu, a teško da će biti bolje i u utorak. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, na manje od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.70 u kladionici 22bet.

Posebno tvrd trebao bi biti početak utakmice pa će neki pokušati odigrati i prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz kvotu 2.06 u kladionici 20bet. Tu je i oklada da gol NE pada u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 1.82.

Dio igrača svakako će odigrati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.13, što je scenarij koji možemo zamisliti u utorak navečer.

Dostupno je i klađenje na točan rezultat. Pa ćete tako u kladionici Rabona dobiti tečaj 5.75 ako odigrate na rezultat 0:1, dok je kvota 7.50 na rezultat 0:0, što smo već vidjeli na utakmici Hrvatske prije samo tri dana.

Možete se odlučiti i za kombinacijsku okladu. Izdvajamo okladu na dvoznak X2 na Hrvatsku uz manje od 2.5 gola na utakmici, što ide uz zanimljiv tečaj 2.14. Ako se pak odlučite za čistu pobjedu Hrvatske, dobit ćete tečaj 2.13.

Za kraj, moramo spomenuti i uživo klađenje, jer odnos snaga Egipta i Hrvatske još će biti lakše ocijeniti kada dvoboj počne. Oklade na broj kornera, zbroj golova i tko će sljedeći zabiti ponudit će zanimljive opcije tijekom utakmice pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu na svom mobitelu i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da prolazi…

U kladionici Rabona skupljanjem sličica poznatih nogometaša možete doći do bonusa od čak 2000 €!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top