Wales vs. Poljska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W D D W W
  • Cardiff City Stadium
  • Početak: 26. ožujak 20:45
Forma:
W W D D W
Wales
Prvo poluvrijeme: X2.00
Poljska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka napokon ćemo saznati imena svih sudionika nogometnog Eura, a najzanimljivija kvalifikacijska utakmica igra se u Cardiffu, gdje će snage odmjeriti Wales i Poljska.

Domaća reprezentacija pod izbornikom Robertom Pageom igrala je solidan nogomet u grupnoj fazi, u kojoj u dvije utakmice nije izgubila od Hrvatske. No, kad je bilo najvažnije Velšani su posrnuli u Armeniji i tako ostali bez izgleda izboriti izravan plasman na veliku smotru.

Sada će to ponovo pokušati na svom terenu protiv Poljske. Domaća momčad će se prije svega uzdati u krilnog napadača Tottenhama Brennana Johnsona, a ne zaboravimo ni Harryja Wilsona koji je odigrao impresivno protiv naše reprezentacije u listopadu.

David James i David Brooks još su dva zanimljiva rješenja koja izbornik Page ima prema naprijed, dok će u veznoj liniji važnu ulogu igrati Ethan Ampadu. U kadru je i dalje iskusni Aaron Ramsey, a tu je i mladi Neco Williams, pred kojim je čini se prilično obećavajuća karijera.

Što se pak obrane tiče, Wales ima Chrisa Mephama iz Bournemoutha u zadnjoj liniji, kao i Leicesterovog golmana Dannyja Warda, od kojeg se očekuje besprijekorna utakmica u utorak navečer.

S druge strane, Poljska koju sada vodi Michal Probierz s lakoćom se probila pokraj Estonije i namjerava dovršiti posao u Walesu, baš kao i na prethodnom Svjetskom prvenstvu, do kojeg se također probila kroz dodatne kvalifikacije.

Naravno, mnogo toga će se vrtjeti oko kapetana Roberta Lewandowskog, najboljeg poljskog nogometaša. On je taj od kojeg se očekuje da postigne ključni pogodak u ovoj utakmici, a Sebastian Szymanski i Nicola Zalewski bit će mu podrška u ofenzivi.

U sredini terena je pak ključna figura Piotr Zielinski iz Napolija, dok Jakub Moder i Przemyslaw Frankowski također imaju potencijala odigrati bitnu ulogu u ovoj utakmici.

Obrana Poljaka uvijek je čvrsta, s Janom Bednarekom u zadnjoj liniji, a među vratnicama je i dalje Wojciech Szczesny, spreman na stadionu Cardiff City još jednom pogurati svoju reprezentaciju prema velikoj pobjedi…

Prethodni dvoboji:
11.06.19 Wales0:1Poljska ULN
11.06.19 Poljska2:1Wales ULN
11.06.19 Wales0:1Poljska PRI
11.06.19 Poljska1:0Wales SPK
11.06.19 Wales2:3Poljska SPK

Izostanci i ozljede:

Wales: Rabbi Matondo (ozljeda mišića).

Poljska: Matty Cash (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što je Poljska pobijedila u zadnjih pet međusobnih utakmica, online kladionice svejedno su proglasile Wales favoritom ovog utorka.

Mi pak smatramo da će to biti utakmica u kojoj će se izuzetno paziti na vlastitu mrežu, pogotovo u početnoj fazi utakmice. Nitko neće htjeti pasti u rani zaostatak, zbog čega je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz tečaj 2.00 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba time NE daju gol, uz tečaj 1.77, a zanimljivo djeluje i oklada da gol NE pada u oba poluvremena, na što možete dobiti 1.70 u kladionici 22bet.

S obzirom na uspjehe Poljaka u prethodnim međusobnim susretima, ima smisla i odigrati na ukupnu pobjedu Poljske, uz tečaj 2.04, što donosi dobitak čak i ako gostujuća momčad dođe do trijumfa tek nakon kaznenih udaraca.

Kladiti se možete i na točan rezultat. Na rezultat 0:1 dobit ćete kvotu 7.50, a na rezultat 1:0 koeficijent je 6.50. Nikog ne bi iznenadio ni rezultat 0:0 u regularnom vremenu koji vodi u produžetak, uz koji ide tečaj 7.00.

Zanimljivo djeluje i klađenje na kornere. Pa tako imate priliku uzeti kvotu 2.25 u kladionici bet365 na okladi na više od 9.5 kornera, što možemo zamisliti u ovoj borbenoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 ako tipujete na Roberta Lewandowskog, dok gol Piotra Zielinskog ide uz tečaj 6.50. S druge strane, dobit ćete 4.33 na Brennana Johnsona, a 4.75 na pogodak Haryja Wilsona.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 5.00, što možemo zamisliti u ovoj utakmici u kojoj će se pod svaku cijenu pokušavati sačuvati mreža. Takav pristup može dovesti do prekršaja koji vode igrača izravno u svlačionicu…

U kladionici Unibet nogometni kladitelji mogu doći do 350 € bonusa, preporukom registracije svojim prijateljima!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top