Dinamo vs. Viktoria – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
L W L L W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 26. listopad 21:00
Forma:
L W W W L
Dinamo
Oba daju gol: Da1.71
Viktoria
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka Dinamo se vraća u akciju u europskoj Konferencijskoj ligi, gdje na svom stadionu dočekuje češku Viktoriju Plzen.

Zagrebačka momčad doživjela je nekoliko neugodnih poraza u posljednje vrijeme, uključujući i onaj od kosovskog Ballkanija kojim je zakomplicirala svoju europsku avanturu. Sada se trener Sergej Jakirović mora vaditi protiv najjačeg protivnika u skupini C, kako bi Dinamo imao izgleda prezimiti u Europi.

Za “modre” su problem u posljednje vrijeme bile ozljede, no situacija je nešto bolja uoči ove utakmice. Doduše, Bruno Petković se još nije u potpunosti oporavio, no mogao bi dobiti određenu minutažu. Ipak, očekuje se da će Josip Drmić biti prvo rješenje u napadu.

Ozljedu je prebrodio i mladi Dario Špikić, odličan u nekim ranijim europskim utakmicama. Očekuje se i vrhunsko izdanje Martina Baturine koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Što se pak sredine terena tiče, tu bi moglo biti problema, jer Arijan Ademi nema pravo nastupa pa će morati povući Josip Mišić i Marko Bulat.

Obrana Dinama primala je svakakve golove u posljednje vrijeme, na užas trenera Jakirovića. U ovom dvoboju pokušat će se bolje posložiti, s oporavljenim Stefanom Ristovskim u zadnjoj liniji i Ivanom Nevistićem među vratnicama, golmanom kojem nije lako na pravi način zamijeniti Livakovića.

S druge strane, Viktoria Plzen pod trenerom Miroslavom Koubekom dobro gura u Europi ove jeseni i eventualnim pozitivnim rezultatom u Zagrebu došla bi na korak do osvajanja prvog mjesta u ovoj grupi, vrijednog izravnog plasmana u osminu finala.

No, poraz 3:0 za vikend od Libereca pokazuje da ova momčad ima određene slabosti i ipak nije u rangu Sparte Prag, protiv koje je Dinamo doživio bolan poraz u kolovozu.

Goste muče ozljede pa nije spreman Nigerijac Rafiu Durosinmi, najbolji strijelac češke momčadi. No, tu je iskusni Matej Vydra koji će pokušati nešto napraviti u ofenzivi. Bjelokošćanin Ibrahim Traore i Brazilac Cadu također bi mogli biti opasni za Dinamov gol, a moramo spomenuti i mladog Pavela Šulca, vrlo raspoloženog ove jeseni.

U svakom slučaju, čeka nas na Maksimiru zanimljiva utakmica u kojoj Dinamo očajnički treba pobjedu, a Viktoria namjerava dočekati svoje prilike vrijedne uspjeha u gostima…

Prethodni dvoboji:
21.02.19 Dinamo3:0Viktoria EL
14.02.19 Viktoria2:1Dinamo EL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Stojković L. (ozljeda koljena), Petković B. (ozljeda mišića).

Viktoria: Durosinmi R. (ozljeda koljena), Havel M. (ozljeda Ahilove tetive), Pernica L. (ozljeda koljena), Stanek J. (potres mozga).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč brojnim neuspjesima u posljednje vrijeme, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Dinamo favoritom na Maksimiru u utakmici protiv Viktorije.

Mi pak smatramo da će se dvoboj zakomplicirati, kao i utakmica protiv Sparte tijekom ljeta. Viktoria je lukava momčad koja će sigurno kreirati nekoliko odličnih prilika, a opasan će prema naprijed sigurno biti i Dinamo. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.71 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati i pokoji pogodak više. Zato će mnogi odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na ovoj utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.77.

Ako pak vjerujete da bi se Jakirovićeva momčad mogla napokon probuditi u ovoj utakmici, bet365 vam daje dvije zanimljive opcije kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Dinamo zabija u oba poluvremena, uz koeficijent 2.62. Možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.87. To postaje dobitno ako “modri” povedu u prvom dijelu i izdrže do samog kraja.

Tu su i kombinacijske oklade koje nude umjerenije rješenje, dvoznak X2 na Dinamo uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti primamljivu kvotu 2.23 u kladionici 22bet.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.00 na gol Josipa Drmića, dok je kvota 3.60 ako tipujete na Darija Špikića. S druge strane, koeficijent je 3.50 na gol Mateja Vydre, a na Pavela Šulca čak 6.00.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Dinama i Viktorije najlakše će biti detektirati jednom kad akcija počne na terenu. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što ćete moći uzeti kvotu oko 1.90 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top