Dinamo vs. Rijeka – Tipovi za klađenje i najava Prve HNL

Forma:
W W W L W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 01. kolovoz 21:00
Forma:
W W W W W
Dinamo
Više od 2.5 gola1.95
Rijeka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred aktualnim prvakom Prve HNL prvi je veliki izazov ove sezone. Dinamo će ove nedjelje na svom stadionu Maksimir ugostiti Rijeku i pokušati je pobjedom dostići na ljestvici.

Bit će to okršaj dvije momčadi koje odlično guraju u europskim natjecanjima i još uvijek ovog ljeta ne znaju za poraz na međunarodnoj sceni, dok je domaće prvenstvo bolje otvorila momčad s Rujevice.

Naime, Dinamu se dogodio potpuno neočekivani poraz od Slaven Belupa usred Zagreba, zbog kojeg sada kaska za Riječanima i s osvojena tri boda tek bi se izjednačio s jednim od svojih najvećih hrvatskih rivala.

Dakle, Damir Krznar i njegovi nogometaši definitivno trebaju pobjedu u ovom susretu, kako bi opravdali ulogu favorita za osvajanje nove titule i usput utišali euforiju u Rijeci, koja ponovo sanja najviše domete.

A za to bi se trebao pobrinuti prije svega Lovro Majer, mladi veznjak koji je fantastično otvorio sezonu, upisavši po 3 gola i 3 asistencije u posljednje 3 utakmice, čime si je 23-godišnjak značajno digao cijenu na nogometnom tržištu.

Nakon gostovanja na Cipru Krznar će sigurno odmarati neke igrače, što ponovo otvara priliku Mariju Gavranoviću za mjesto u prvoj momčadi. Švicarski Hrvat i u dresu reprezentacije i u klubu u pravilu vješto koristi ovakve prilike i možemo očekivati da će biti opasan pred Labrovićevim golom.

S druge strane, Rijeka ima svog Švicarca hrvatskih korijena, a to je Josip Drmić i upravo se od njega očekuje u ovoj utakmici da zagorča život Zagrepčanima i potpuno zakomplicira utakmicu. Priliku dokazati se protiv bivšeg kluba pokušat će svakako iskoristiti Domagoj Pavičić, dok bi pozitivan rezultat puno značio i riječkom treneru Goranu Tomiću, koji je s “lokosima” već uspio pobijediti Dinamo, a unatoč dokazanoj stručnosti, neopravdano ga nikad nisu uzeli u obzir za mjesto na maksimirskoj klupi.

U svakom slučaju, riječ je o drugom velikom obračunu hrvatskog prvenstva ove sezone, nakon što je Osijek svladao Hajduk na Poljudu u prošlom kolu. Favorit je u nedjeljnom derbi bez ikakve sumnje Dinamo, no već su jednom uspjeli izgubiti na Maksimiru, prije dva tjedna protiv Slavena. To pokazuje da je neprikosnoveni vladar domaćeg nogometa ranjiv i Rijeka će to svakako pokušati iskoristiti…

Prethodni dvoboji:
09.05.21 Rijeka1:5Dinamo HNL
07.03.21 Dinamo2:0Rijeka HNL
19.01.21 Dinamo0:2Rijeka HNL
13.12.20 Rijeka2:2Dinamo HNL
05.07.20 Rijeka2:0Dinamo HNL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: nema značajnih izostanaka.

Rijeka: nema značajnih izostanaka.

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo je možda loše ušao u domaće prvenstvo i kaska za vodećim momčadima, no ne smijemo zaboraviti da i dalje ima daleko najkvalitetniju momčad u Hrvatskoj.

Oba kluba ovaj derbi igraju između dvije europske utakmice, što znači da moraju odmarati dio kadra, a rošade u prvim postavama otvorit će pukotine u obranama i dati priliku napadačima. Zbog toga je naš prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uloviti obećavajući koeficijent 1.95.

Smatramo da će Dinamo u ovom susretu opravdati ulogu favorita i da će pitanje pobjednika riješiti već u prvom poluvremenu. Zbog toga je naša druga preporučena prognoza oklada poluvrijeme/kraj 1/1 uz kvotu 2.18, što znači da “modri” moraju povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati vodstvo do samog kraja.

Izdvajamo još dvije opcije koje će mnogi poželjeti iskušati. Prva je naravno hendikep na Dinamo, da će pobijediti s najmanje dva razlike, uz koeficijent 1.90, a primamljivo izgleda i oklada da ćemo vidjeti kazneni udarac tijekom 90 minuta utakmice, uz koeficijent 2.70. U ovakvim derbijima penali u prošlosti nisu bili rijetkost…

Dinamo - Rijeka Koeficijenti

22bet

1.95

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.18

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top