Dinamo vs. Slaven Belupo – Tipovi za klađenje i najava Prve HNL

Forma:
W W W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 16. srpanj 18:55
Forma:
W W D W L
Dinamo
Oba daju gol: Ne1.70
Slaven Belupo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon reprezentativnih uzbuđenja tijekom lipnja, pažnja hrvatske javnosti opet je usmjerena prema klubovima, s Dinamom u prvom planu, o kojem će se mnogo pričati ovog ljeta.

Aktualni prvak Hrvatske započinje ovog petka na Maksimiru novu sezonu Prve HNL, u kojoj će pokušati nastaviti svoju pobjedničku seriju i osvojiti peti naslov u nizu, a 17. u posljednjih 18 sezona.

Dinamo je već desetak dana u punom pogonu, jer paralelno nastupa i u Europi, gdje se nada izboriti mjesto u grupnoj fazi elitnog klupskog nogometnog natjecanja, a dvoboj s momčadi iz Koprivnice doći će mu kao dodatno uigravanje za važne utakmice koje ga tek čekaju.

Trener Damir Krznar uspio je prošle sezone osvojiti dvostruku krunu, a Dinamo je dogurao do četvrtfinala Europske lige pa možemo reći da se radi o jednoj od najuspješnijih godina u povijesti kluba. Ista momčad i dalje je na okupu, predvođena sjajnim Mislavom Oršićem, a tu su još mnogi reprezentativci, poput Dominika Livakovića, Brune Petkovića i Luke Ivanušeca.

Dinamo ima jaku momčad koju je još pojačao povratnikom Duje Čopom i ako ne rasproda ključne igrače do kraja ljeta, u domaćem prvenstvu će ga biti jako teško zaustaviti.

No, u ovoj utakmici Slaven Belupo nije bez izgleda. Riječ je o klubu koji se iz godine u godinu čvrsto drži u sredini ljestvice, a iako rijetko otkida bodove Dinamu, sada je pravi trenutak za gostovanje na Maksimiru, jer Krznar će sigurno odmarati mnoge prvotimce.

Koprivničani su odradili solidne pripreme i dolaze u seriji od tri pobjede, a trener Dejan Klafurić i dalje ima na raspolaganju legendarnog 38-godišnjeg napadača Ivana Krstanovića pa će biti zanimljivo vidjeti u kojoj će ga mjeri koristiti.

U svakom slučaju, “modri” su u ovom susretu u ulozi izrazitog favorita, ako i svaki put u Prvoj HNL kad igraju na Maksimiru, no fokus im definitivno nije na domaćem prvenstvu, što bi se moglo osjetiti na izboru igrača koje će domaći trener poslati na travnjak. No, treba naglasiti da je širok i kvalitetan Dinamov kadar pa bi na otvaranju sezone i bod gostima bio veliki uspjeh…

Prethodni dvoboji:
01.05.21 Slaven Belupo0:2Dinamo HNL
03.03.21 Dinamo2:0Slaven Belupo KUP
28.02.21 Dinamo3:0Slaven Belupo HNL
06.12.20 Slaven Belupo1:5Dinamo HNL
19.09.20 Dinamo3:3Slaven Belupo HNL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: odmor za prvotimce zbog Lige prvaka.

Slaven Belupo: nema značajnih izostanaka.

Dinamo pobjeđuje rezultatom 1:0

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo ovaj dvoboj igra samo tri dana nakon gostovanja na Islandu, a nekoliko dana kasnije čeka ga nova europska utakmica. To je faktor koji će zasigurno utjecati na tempo kojim će se igrati na Maksimiru, a Slaven Belupo u tome vidi svoju priliku.

Ipak, vjerujemo da će se Koprivničani orijentirati na obranu i uzdati u uspavanost Dinamove ofenzive, zbog čega nam je prvi izbor oklade za ovaj susret da oba tima NEĆE dati gol, za što možete dobiti primamljivih 1.70, što je puno više nego što dobivate kladeći se na čistu jedinicu.

Smatramo da će početak prvenstva i Dinamovo dugo putovanje učiniti svoje pa nećemo vidjeti mnogo golova u ovom susretu. Zbog toga je naš drugi prijedlog klađenje na zbroj golova, da će biti manje od 2.5 gola, uz što ide obećavajući koeficijent 2.25.

Također ne smijemo zaboraviti niti klađenje uživo za jedan ovakav dvoboj. Oni koji su uvjereni da će “modri” pobijediti, mogli bi profitirati čekajući da koeficijent na Dinamo malo poraste, što će se dogoditi već potkraj prvog poluvremena, ako mreže budu mirovale.

Pogodak koji pada u zadnjih 20 minuta, uz koji bi online kladionice mogle dati kvotu oko 2 na live klađenju, još je jedna zanimljiva opcija, pogotovo ako pitanje pobjednika u toj fazi utakmice ne bude u potpunosti riješeno…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.25

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.70

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top