Rijeka vs. Gorica – Tipovi za klađenje i najava Prve HNL

Forma:
W W W D W
  • Rujevica
  • Početak: 17. srpanj 21:00
Forma:
L L L D W
DOMAĆIN 1.74
Remi 3.80
GOST 4.40
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako je prošla sezona Prve HNL završila, tako počinje nova. Nakon što su u svibnju u međusobnom okršaju u posljednjem kolu odlučili tko će ići u Europu, Rijeka i Gorica ponovo će igrati na Rujevici, ovaj put u 1. kolu novog prvenstva.

Pred trenerom Goranom Tomićem veliki je izazov. Vratiti Rijeku na sam vrh domaće lige neće biti jednostavno, jer budžet je trenutno vrlo ograničen, a igrači odlaze čim dođe neka malo izdašnija ponuda iz inozemstva.

Rijeka će unatoč svemu zasigurno biti momčad iz gornjeg doma ljestvice, a ovog ljeta neka su pojačanja ipak stigla, uključujući uglednog Josipa Drmića, švicarskog reprezentativca koji će biti zadužen za postizanje golova.

Stigao je i golman Nediljko Labrović iz Šibenika, a u momčadi je i dalje cijenjeni veznjak Stjepan Lončar, za koje se vjeruje da će uskoro napustiti klub, uz 5 milijuna eura odštete.

U svakom slučaju, na Rujevici nije lako svladati Riječane pa je pred Goricom jedan zaista težak zadatak. Iza ambicioznog turopoljskog kluba su dvije fantastične sezone otkad je ušao u Prvu HNL, u kojima se do samog kraja borio za mjesta koja vode u europska natjecanja.

No, Gorica još uvijek čeka na svoj prvi nastup u Europi i neće ga biti lako osigurati niti ove sezone, pogotovo kad znamo da se momčad nije pretjerano pojačala.

Novi trener je Krunoslav Rendulić koji će pokušati podići momčad nakon što je strašno pala pod Oreščaninom prošlog proljeća, s ciljem vratiti joj pobjednički mentalitet. Red, rad i disciplina ono je što je obećao upravi, no to treba provesti u djelo i u praksi, a tri poraza u nizu u prijateljskim utakmicama pokazuju da nešto ipak još uvijek ne štima.

Naravno, Kristijan Lovrić ostaje igrač oko kojeg će se mnogo toga vrtjeti u igri Gorice. U klub su stigli Fran Brodić i Tin Janušić, a inozemni igrači poput Cheicka Keite i Muse Muhammeda pokušat će donijeti prijeko potrebnu kvalitetu na travnjak, kako bi momčad i ove sezone bila konkurentna.

Dakle, sezona tek počinje i tko ima kakve karte još uvijek nije potpuno jasno, no Rijeka zasigurno ulazi u ovaj dvoboj u ulozi favorita i tražit će put do pobjede pred svojim navijačima, protiv neugodnog protivnika koji je mnogim zagorčao život posljednjih godina…

Prethodni dvoboji:
22.05.21 Rijeka2:1Gorica HNL
03.04.21 Gorica3:4Rijeka HNL
17.02.21 Gorica0:0Rijeka HNL
31.01.21 Rijeka0:2Gorica HNL
26.06.20 Rijeka1:2Gorica HNL

Izostanci i ozljede:

Rijeka: nema značajnih izostanaka.

Gorica: Joey Suk (lom noge).

Rijeka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Gorica definitivno najugodnije iznenađenje domaćeg prvenstva posljednjih godina, ova sezona mogla bi biti teža od prošlih za ovaj klub, dok Rijeka predstavlja jednu konstantu kvalitete i nastavit će biti u vrhu ljestvice.

Baš zbog toga vjerujemo da je najbolji izbor oklade za ovu utakmicu čista pobjeda Rijeke, uz što možete dobiti koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također smatramo da se neće mnogo kalkulirati u ovaj utakmici i da mreže definitivno neće mirovati pa je naš drugi prijedlog oklada na više od 2.5 gola, uz kvotu 1.83, koja djeluje obećavajuće.

Za one koji žele malo veću kvotu na trijumf domaćina, tu je poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.53, a čak 2.94 možete dobiti klađenjem na hendikep, u slučaju da Rijeka pobijedi s dva ili više razlike.

Spomenimo za kraj još jednu zanimljivu okladu, 1.70 da će golovi biti postignuti u oba poluvremena, što je u dvoboju dvije ovakve momčadi uvijek moguće…

Rijeka - Gorica Koeficijenti

22bet

1.74

Pobjeda Rijeke

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.83

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top