Dinamo vs. Omonia – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
L W W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 20. srpanj 20:00
Forma:
D W D W D
Dinamo
Više od 2.5 gola1.90
Omonia
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon izuzetno uspješne prošle europske sezone koja je završila ispadanjem tek od Villarreala, osvajača Europske lige, Dinamo ovog utorka nastavlja svoj pohod na grupnu fazu Lige prvaka, dvobojem na Maksimiru protiv ciparske Omonije.

Za Damir Krznara i njegove nogometaše bit će to drugi europski okršaj ovog ljeta, nakon što su u dvije utakmice svladali islandski Valur i tako došli na tri koraka do mjesta među elitom.

Zbog svojih nedavnih uspjeha u međunarodnim natjecanjima, što uključuje dva europska proljeća, ‘modri’ su jedan od favorita u kvalifikacijama Lige prvaka, za osvajanje mjesta među 32 najbolja kluba Europe, koji će tijekom jeseni međusobno odlučiti kojih 16 momčadi će se boriti za titulu. No, trebat će to potvrditi i na travnjaku.

A Dinamo u petak definitivno nije potvrdio ulogu favorita protiv Slaven Belupa, na otvaranju Prve HNL, kada su Koprivničani u velikom stilu trijumfirali na Maksimiru rezultatom 0:2.

Krznar mora izbjeći ponavljanje ovog scenarija, protiv jednog od najuglednijih ciparskih nogometnih klubova. Naime, Omonia ima 21 osvojenu titulu nacionalnog prvaka i 14 nacionalnih kupova, a više od toga osvojio je tek APOEL.

Za Dinamo je dobra vijest da polako može računati na reprezentativce Dominika Livakovića, Mislava Oršića, Luku Ivanušeca i Brunu Petkovića koji su se oporavili od šokova Europskog prvenstva i spremni su s ‘modrima’ krenuti u novu klupsku avanturu.

Dinamo na svom terenu u europskim natjecanjima nije posljednjih sezona prepuštao mnogo bodova suparnicima, što je kulminiralo legendarnom pobjedom protiv Tottenhama. A sada igra sa suparnikom s kojim baš nikad nije igrao dosad, čak niti u službenim prijateljskim utakmica, što predstavlja poseban izazov.

Omonia je klub u kojem nema skupocjenih zvijezda. Izdvojiti treba 36-godišnjeg Španjolca Jordija Gomeza koji kao kapetan dirigira ovom momčadi, a vjerovali ili ne, uoči utakmice iz Dinama je ovdje poslan na posudbu Iyayi Atiemwen. Nigerijca nećemo vidjeti na travnjaku, ali sigurno hoćemo brojne internacionalce, u momčadi koja skuplja osrednje nogometaše iz Poljske, Slovačke, Portugala, Španjolske, Gane i Srbije.

U svakom slučaju, na ‘modrima’ je da osiguraju pobjedu i pokušaju trijumfirati što uvjerljivije, kako ne bi bilo komplikacija u uzvratu. Ciprani su pak autsajderi koji će tražiti svoje prilike iz grešaka Dinamovih nogometaša, a njih je bilo mnogo protiv Belupa pa se nikad ne zna što nas čeka u ovom europskom dvoboju…

Prethodni dvoboji:
Dinamo– dosad nikad igrali – Omonia

Izostanci i ozljede:

Dinamo: nema značajnih izostanaka.

Omonia: Ernest Asante (ozljeda koljena).

Dinamo zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon razočaravajućeg nastupa na otvaranju domaćeg prvenstva, Dinamo je izuzetno motiviran popraviti to u Ligi prvaka te nastaviti grabiti prema grupnoj fazi, što donosi i značajnu novčanu zaradu.

Vjerujemo da protiv Omonije neće biti kalkuliranja, već će ‘modri’ igrati ofenzivno od samo početka, a tada nam se smiješi golijada. Baš zbog toga naš je prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz što možete uloviti koeficijent 1.90, što je sasvim primamljivo.

Dinamo bi morao trijumfirati na Maksimiru ovog utorka, a pobjedu će pokušati osigurati što prije. To je razlog zašto je naš drugi prijedlog oklada na poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.89, da će hrvatski prvak povesti već u prvom poluvremenu, a zatim održati svoje vodstvo do završetka susreta.

Spomenimo za kraj i klađenje uživo, koje je uvijek dobro koristiti na ovakvim utakmicama u kojima se ne zna mnogo u suparniku, prije nego što dvoboj počne. Tu bi se mogle pojaviti dodatne opcije za zaradu već tijekom prvog poluvremena, a profitirat će oni koji u pravom trenutku reagiraju na pravi način, i ulove isplativi koeficijent vrijedan dobitka…

Dinamo - Omonia Koeficijenti

22bet

1.90

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.89

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top