PSV Eindhoven vs. Galatasaray – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W D W W D
  • Philips Stadium
  • Početak: 21. srpanj 21:00
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 1.74
Remi 3.64
GOST 4.22
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Europsko nogometno prvenstvo reprezentacija tek što je završilo, a već počinju pravi klupski derbiji Starog kontinenta. U kvalifikacijama Lige prvaka ove srijede sastaju se PSV Eindhoven i Galatasaray, a samo jedna momčad nastavit će svoj put prema grupnoj fazi.

Riječ je o kvalifikacijskom putu viceprvaka, u kojem su se obje momčadi našle nakon što im je izmakla titula u domaćem prvenstvu prošlog proljeća. No, zbog visokog koeficijenta svojih liga u Europi dobili su drugu priliku izboriti se za mjesto među elitom.

PSV već godinama gleda u leđa Ajaxu u Nizozemskoj i to je nešto što trener Roger Schmidt želi u novoj sezoni promijeniti. A najbolji dokaz da je klub iz Eindhovena napokon spreman za velike stvari bio bi jedan dobar rezultat na međunarodnoj sceni, protiv uglednog Galatasaraya.

Imao je PSV svojih neslavnih posrtaja u Europi prethodnih godina, uključujući i legendarno ispadanje od Osijeka, no ipak je riječ o momčadi koja ima odlične skaute i još bolju školu nogometa pa se to ne može događati unedogled.

A ima i braniča Denzela Dumfriesa kao kapetana, koji je iznenađujuće bio jedan od najboljih pojedinaca nizozemske reprezentacije na Euru, što ulijeva optimizam ovog ljeta. Tu je i puno mladih igrača koje prate skauti najuspješnijih nogometnih klubova, od kojih valja izdvojiti 22-godišnjeg napadača Donyella Malena, već sada vrijednog 30 milijuna eura.

Dakle, PSV ima svojih aduta, ali nije ni Galatasaray bezazlen. Klub je to koji ne škrtari na dovođenju inozemnih pojačanja, čak i ako se radi o onima koji su na zalazu karijere. Fernando Muslera na golu i Falcao u napadu su najzvučnija imena, no Kolumbijac je trenutno ozlijeđen pa će se trener Fatih Terim morati okrenuti nekim drugim rješenjima.

Nema sumnje, Terim je stari lisac koji uvijek može iznenaditi suparnika, ali ovaj put u Eindhovenu domaćin definitivno ima prednost, što zbog mlađe i borbenije momčadi, što zbog nekoliko igrača u naponu snage koji su vrhunske klase. Ipak, kroz dvije nokaut utakmice sve je moguće pa pitanje momčadi koja ide dalje definitivno ostaje otvoreno sve do uzvrata…

Prethodni dvoboji:
18.07.18 PSV Eindhoven3:1Galatasaray PRI
31.10.06 PSV Eindhoven2:0Galatasaray LP
18.10.06 Galatasaray1:2PSV Eindhoven LP
30.10.01 Galatasaray2:0PSV Eindhoven LP
19.09.01 PSV Eindhoven3:1Galatasaray LP

Izostanci i ozljede:

PSV Eindhoven: Maxime Delanghe (ozljeda ramena), Richard Ledesma (ozljeda koljena), Maximiliano Romero (ozljeda koljena).

Galatasaray: Jimmy Durmaz (ozljeda koljena), Falcao (ozljeda mišića), Taylan Antalyali (ozljeda prepone), Omar Elabdellaoui (ozljeda oka).

PSV zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uz dužno poštovanje Galatasarayu i svim velikim utakmicama koje je ovaj klub odigrao u Europi, Fatih Terim namučit će se u Eindhovenu sastaviti momčad pogođenu ozljedama i s njom pružiti dostojan otpor.

Zbog forme momčadi, kao i razlike u kvaliteti prednost u ovom susretu definitivno dajemo PSV-u i prvi izbor nam je čista pobjeda domaćina, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 22bet.

Obje momčadi posljednjih godina njegovale su prilično otvoren nogomet, pogotovo nakon što padne prvi pogodak na utakmici i više se nema što izgubiti. Vjerujemo da će tako biti i ovaj put te nam je drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.91.

Izdvojiti valja još tri oklade. Za one koji žele podebljati koeficijent na domaćinu, tu je uvijek oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.65, da će PSV povesti u prvom poluvremenu i do kraja susreta zadržati prednost.

A moguće je i povezati naše dvije predložene oklade, više od 2.5 gola i čista jedinica, za što ćete dobiti ukupnu kvotu 2.81. Za kraj, tu je i oklada da će PSV zabiti više od 1.5 gola, uz kvotu 1.83 koju nudi Rabona, što bi se također lako moglo ostvariti…

PSV Eindhoven - Galatasaray Koeficijenti

22bet

1.74

Pobjeda PSV-a

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.91

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top