Gzira United vs. Rijeka – Tipovi za klađenje i najava Europa Conference lige

Forma:
D D W W W
  • MFA Centenary Stadium
  • Početak: 22. srpanj 19:00
Forma:
W W W W D
Gzira United
Oba daju gol: Ne1.81
Rijeka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema zaljubljenika u nogomet u Hrvatskoj koji nije čuo za klub Gzira United. Simpatična malteška družina urezala nam se svima u sjećanje kada je izbacila Hajduk pobjedom 3:1 na Poljudu, u kvalifikacijama za Europsku ligu 2019. godine, a sada će snage odmjeriti s Rijekom.

U momčadi Gzire ostali su neki heroji iz te legendarne utakmice, poput punašnog Brazilca Jeffersona koji je i dalje u udarnoj momčadi, dok je Hamed Koné, strijelac ključnih spektakularnih golova prešao u redove rivala i sada igra za Sirens FC.

Nema u redovima Maltežana više ni Giovanija Tedesca, talijanskog trenera koji je vjerojatno najzaslužniji za podvig u Splitu, već ga je zamijenio Darren Abdilla, koji se nada novoj povijesnoj pobjedi, u prvom međusobnom ogledu Gzire i Rijeke.

No, unatoč prošlosti koja nas poučava da se s ovim Maltežanima nije za igrati, Rijeka će ipak na stadionu MFA Centenary biti u ulozi izrazitog favorita. Uostalom, ovdje je i Hajduk prije dvije godine pobijedio 2:0, da bi tek u uzvratu doživio fijasko.

Trener Goran Tomić može biti zadovoljan kako je Rijeka otvorila sezonu. U derbiju 1. kola Prve HNL prilično je lako svladala Goricu i tako rano došla do tri boda prednosti nad Dinamom i dva nad Hajdukom, nakon što su rivali posrnuli u svojim uvodnim utakmicama.

Rijeka prodaje svoje zvijezde čim dobije priliku, no svejedno nekako uspijeva iz godine u godinu održati momčad respektabilnom. Dovođenje švicarskog reprezentativca Josipa Drmića bio je posljednji impresivan transfer uprave, a Nediljko Labrović među vratnicama također je značajno pojačanje.

Dodajmo tome Kolumbijca Jorgea Obregona koji je stigao iz Varaždina pa postaje jasno da Rijeka radi sve što je u njezinoj moći da ostane jedan od najboljih hrvatskih klubova, a prošle sezone igrala je čak i grupnu fazu Europske lige i nije se osramotila ni protiv Napolija ni protiv Alkmaara ni protiv Sociedada.

Dapače, Riječani upravo u Europi najčešće pokazuju svoje najbolje izdanje zbog čega je teško vjerovati da bi Gzira United mogla realizirati još jedan povijesni podvig. Jedno je sigurno, podcjenjivanja ovih Maltežana od strane hrvatskih kluba više nikad neće biti, a samim time su i šanse za senzaciju značajno umanjene…

Prethodni dvoboji:
Gzira United– dosad nikad igrali – Rijeka

Izostanci i ozljede:

Gzira United: nema značajnih izostanaka.

Rijeka: nema značajnih izostanaka.

Rijeka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Svaka čast Gziri i svemu što je napravila u prošlosti protiv Hajduka, ali ovog četvrtka u Europa Conference ligi čeka nas sasvim drukčija utakmica, u kojoj neće biti popusta za Maltežane.

Goran Tomić ozbiljan je trener koji neće dopustiti domaćinu ni milimetar prostora. Baš zbog toga smatramo da je za ovu utakmicu najbolji izbor oklade oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.81, što zapravo znači da barem u jednoj mreži neće završiti niti jedna lopta kroz 90 minuta utakmice.

Također smo uvjereni u razliku u klasi između dvije momčadi i ozbiljnost pristupa Riječana, koji će pokušati sve riješiti već na Malti. Zato nam je druga preporuka hendikep na Rijeku, uz kvotu 1.90, odnosno oklada da će gosti pobijediti s najmanje dva razlike.

Dodatne opcije za dobitak također postoje, ali neke od najboljih pojavit će se tek pri klađenju uživo. Zato obavezno uključite svoju omiljenu online kladionicu na mobitelu dok gledate ovaj dvoboj s Malte i brzo reagirajte kada dođe perfektan trenutak za uplatu obećavajuće oklade.

Bilo da se radilo o uplati na gol u zadnjih 20 minuta, klađenju na preokret ili na momčad koja zabija sljedeći pogodak, važno je reagirati brzo i u pravom trenutku, kako biste maksimizirali svoj dobitak i dali si najbolje šanse dugoročno profitirati od svog sportskog znanja…

Gzira United - Rijeka Koeficijenti

22bet

1.81

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.90

Pobjeda Rijeke uz hendikep

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top