Chelsea vs. Manchester United – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D W W W W
  • Stamford Bridge
  • Početak: 22. listopad 18:30
Forma:
W D W W W
DOMAĆIN 2.12
Remi 3.61
GOST 3.43
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Premiershipu nema mirovanja ovog tjedna, a nakon uzbudljivih utakmica koje su se igrale tijekom tjedna, ovog vikenda najviše pažnje privlači derbi Chelseaja i Manchester Uniteda u Londonu.

Domaća momčad predvođena novim trenerom Grahamom Potterom uspjela se trgnuti nakon neočekivanog poraza od zagrebačkog Dinama, sve do remija bez golova prije nekoliko dana protiv Brentforda, koji je zaustavio njezin napredak na ljestvici.

Potter ipak mora biti zadovoljan kako izgleda njegova družina posljednjih tjedana, jer dvaput je glatko pobijedila Milan, a sada ima priliku još jednom dokazati svoju kvalitetu protiv vrlo uglednog protivnika.

U momčadi Chelseaja ima ponešto ozljeda, no kadar je vrlo širok, s pregršt kvalitetnih rješenja u ofenzivi. Raheem Sterling i Pierre Emerick Aubameyang novi su napadački dvojac među plavima i predstavljat će veliku opasnost za gostujuću obranu u ovoj utakmici.

Minutaži se svakako nada i Christian Pulišić, koji dobiva više povjerenja kod Pottera nego kod Tuchela, a tu je naravno i neizostavni Kai Havertz, koji uvijek može doći iz drugog plana i riješiti utakmicu.

Ozljeda N’Gola Kantea trebala bi osigurati veću minutažu Matea Kovačića u ovoj utakmici, a Chelsea se nada da će i obrana predvođena Kalidouom Koulibalyjem odraditi besprijekoran posao.

A Manchester United pod trenerom Erikom ten Hagom uspješno se obračunao u srijedu s Tottenhamom, najavivši tako svoju ambiciju plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Nizozemski stručnjak još uvijek se ne može odlučiti želi li koristiti usluge Cristiana Ronalda ili ne, koji je na jednom postignutom pogotku u osam nastupa, što je netipično za slavnog Portugalca.

“Crveni vragovi” imaju i druga kvalitetna rješenja, poput skupocjenog Brazilca Anthonyja koji se dobro uklopio u momčad, kao i Marcusa Rashforda te Anthonyja Martiala koji uvijek mogu postići pogodak.

Ten Hag će u ovoj utakmici mnogo očekivati od Casemira i ostatka vezne linije, u kojoj važnu ulogu igra i Bruno Fernandes, jer ako ne uspostave ravnotežu na stadionu Stamford Bridgeu, bit će teško zaustaviti domaćina. U svakom slučaju, utakmica će biti vrlo uzbudljiva i donijet će mnogo zadovoljstva ljubiteljima nogometa…

Prethodni dvoboji:
28.04.22 Manchester United1:1Chelsea PL
28.11.21 Chelsea1:1Manchester United PL
28.02.21 Chelsea0:0Manchester United PL
24.10.20 Manchester United0:0Chelsea PL
19.07.20 Manchester United1:3Chelsea FAC

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Fofana W. (ozljeda koljena), James R. (ozljeda koljena), Kante N. (ozljeda tetive).

Manchester United: Greenwood M. (izvan kadra), Martial A. (ozljeda leđa), Tuanzebe A. (nespreman), Wan-Bissaka A. (ozljeda mišića), Williams B. (ozljeda zgloba), Van de Beek D. (ozljeda mišića).

Chelsea zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Manchester United definitivno više nije izgubljen u vremenu i prostoru kao prošle sezone, a uspio je nedavno u derbijima pobijediti Arsenal i Tottenham, svejedno vjerujemo da je ove subote prednost na strani domaćina.

Chelsea ima momčad koja je dobro pokrivena na svim pozicijama, ali i igru koja predstavlja problem čak i za najopasnije protivnike u Europi, što je nedavno iskusio i Milan. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Chelseaja, uz koeficijent 2.12 kojeg nudi kladionica 20bet.

Mogla bi to biti tvrda utakmica, u kojoj će jedan ili dva poteza odlučiti pobjednika, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 2.04, dok će neki možda odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, da gol neće pasti u oba poluvremena, uz primamljivi tečaj 2.12.

Tu je i klađenje na kornere, s primamljivih 1.70 na opciju više od 9.5 kornera na utakmici, što možemo zamisliti u okršaju ova dva protivnika, a kladiti se možete i na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.64.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 će vam dati 3.40 na pogodak Raheema Sterlinga, a čak 8.00 ako poentira Mateo Kovačić. S druge strane, ulovit ćete 4.75 ako pogodak zabije Marcus Rashford, a 4.33 ako se u strijelce upiše Anthony.

Za kraj, spomenimo i klađenje na točan rezultat, koje može biti zabavno u ovakvim derbijima. Pa je na rezultat 1:0 koeficijent 8.60, a ulovit ćete čak 11.00 ako utakmica završiti rezultatom 2:0, što su dva najizglednija rezultata prema mišljenju engleskih stručnjaka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top