Chelsea vs. Lille – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W D W D W
  • Stamford Bridge
  • Početak: 22. veljača 21:00
Forma:
D W L L W
Chelsea
Oba daju gol: Ne1.75
Lille
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo je Real Madrid uspio obraniti titulu prvaka Europe u eri Lige prvaka, a ovog utorka Chelsea kreće u smjeru istog podviga, na otvaranju nokaut faze natjecanja protiv Lillea.

Momčad koju je Thomas Tuchel odveo do svjetskog trona nije u fantastičnoj formi posljednjih mjeseci, no osvojena titula na klupskom SP-u malo je digla raspoloženje u svlačionici pa možemo očekivati bolje dane za londonski klub tijekom proljeća.

Tuchel je poznat kao specijalist za Ligu prvaka i Chelsea je pod njemačkim stručnjakom svoje najbolje utakmice odigrao upravo u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, kojeg je osvojio u velikom stilu prošle godine, prošavši pokraj Atletica, Porta, Reala i Manchester Cityja.

Chelsea je poznat po čvrstom nogometu i snažnom pritisku na protivnika po cijelom terenu, pogotovo u važnim utakmicama. Ove sezone još je pojačan Romeluom Lukakuom, snažnim belgijskim centarforom koji uvijek može odlučiti utakmicu, dok u napadu ima još brojna drug kvalitetna rješenja, od Kaija Havertza i Christiana Pulišića do Calluma Hudson-Odoija i Hakima Ziyecha.

U redovima “plavih” važno mjesto ima i Mateo Kovačić, jedan od najtrofejnijih nogometaša današnjice u međunarodnim natjecanjima, jer može se pohvaliti s tri osvojene Lige prvaka s Realom i jednom s Chelseajem.

A na golu Chelsea ima Edouarda Mendyja, proglašenog najboljim golmanom prošle sezone, koji se vratio u Europu pun samopouzdanja, nakon osvojenog Afričkog kupa nacija sa Senegalom.

Dakle, Chelsea je definitivno moćan, ali Lille se ove jeseni pokazao kao momčad koja može neutralizirati opasne protivnike i igrati s njima ravnopravno.

Aktualni prvak Francuske muči se u domaćem prvenstvu i definitivno neće obraniti titulu, ali nije momčad za podcjenjivanje. Trener Jocelyn Gourvennec ima na raspolaganju nekoliko opasnih igrača, a kad Lille igra organizirano, tada mu je jako teško postići pogodak.

Prvo ime ove sezone svakako je Jonathan David, opasni kanadski centarfor koji proživljava najljepše trenutke karijere, kako s klubom, tako i reprezentacijom. Mladi 22-godišnji talent trpa golove svaki put kad ima priliku i definitivno će biti najveća prijetnja Chelseaju.

A u redovima gostiju još je i ugledni Renato Sanches, koji je uspio oživjeti karijeru u Lilleu i vratiti se nogometu kakvog je igrao kada je s Portugalom osvojio Euro 2016. godine.

Iskusni Jose Ponte i Hakim Ben Arfa također su dio momčadi pa je jasno da Lille ima oružja s kojima može zaprijetiti protivnicima. Međutim, Chelsea u Ligi prvaka je uvijek fantastičan u ovoj utakmici mora biti u ulozi jasnog favorita…

Prethodni dvoboji:
10.12.19 Chelsea1:2Lille LP
02.10.19 Lille2:1Chelsea LP

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Chilwell B.(ozljeda koljena).

Lille: nema značajnih ozljeda.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Chelsea ne izgleda kao savršeni stroj kakav je bio prošle sezone, znamo da Tuchel tempira formu za proljetni dio nadmetanja i vjerujemo da će plavi proigrati u osmini finala Lige prvaka.

Očekivano, online kladionice daju vrlo mali koeficijent na pobjedu domaćina, no mi vjerujemo da će Lille biti u potpunoj defenzivi u ovom dvoboju pa je naša glavna preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.75.

Primamljiva je i opcija koju nudi Rabona, da Lille neće zabiti gol, uz kvotu 1.95, a smatramo da gosti imaju dovoljno kvalitete da ne završe pregaženi pa nam je zanimljiva i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.24.

Od ostalog, na pogodak Romelua Lukakua dobit ćete 1.80, a Bet365 nudi čak 4.00 ako postigne prvi gol na utakmici. Na gol Kaija Havertza dobit ćete 2.10, a Hakima Ziyecha 2.50.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni dvije opcije koje se najviše isplate na pobjedu Chelseaja. Prva je poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.95, što znači da domaćin mora voditi već nakon prvog dijela i očuvati prednost do kraja. Druga je hendikep -1.5 na Chelsea, uz kvotu 1.99, što znači da Tuchelova momčad mora pobijediti s najmanje dva razlike.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.35, što je itekako izgledno svaki put kad igra Chelsea, no hoće li ga Jorginho zaista pretvoriti u pogodak, to tek treba vidjeti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top