Atletico vs. Manchester United – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W L W L W
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 23. veljača 21:00
Forma:
W W D D D
Atletico M.
Manje od 2.5 gola1.70
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jedan od najzanimljivijih dvoboja osmine finala Lige prvaka igra se ove srijede u Madridu, gdje domaći Atletico dočekuje Manchester United, u prvom od dva okršaja ova dva suparnika.

Momčad Diega Simeonea možda je prošle sezone osvojila španjolsku La Ligu, ali u Ligi prvaka nikako da se vrati među kandidate za osvajanje titule, koja joj je dvaput izmakla u tijesnim finalima protiv gradskog rivala Reala.

Atletico se ove sezone zapravo dosta muči, iako se pojačao u odnosu na prethodnu. U španjolskom prvenstvu prosipa bodove gdje god stigne, dok se u elitnom klupskom nogometnom natjecanju jedva provukao u osminu finala i sada ga čeka izazovan, ali ne i neprelazan protivnik.

Crveno-bijeli po običaju će se uzdati u golgeterske sposobnosti Luisa Suareza, koji doduše posljednjih mjeseci i nije u nekoj formi, dok je dobra vijest za Simeonea oporavak od ozljede Antoinea Griezmanna, koji bi trebao biti spreman za ovu utakmicu.

Atletico u svojim redovima ima još nekoliko igrača s velikim potencijalom, poput Joao Felixa i Rodriga de Paula, no mora popraviti igru u obrani koja je bila godinama okosnica uspjeha momčadi iz Madrida, a trenutno briljantnom Janu Oblaku defenzivci nedovoljno pomažu pa ni Slovenac više nije u stanju uvijek spasiti svoju ekipu.

A Manchester United proživljava sličnu sezonu kao i Atletico, koja je započela velikim očekivanjima nakon što se u klub vratio Cristiano Ronaldo.

No, iako Portugalac igra odlično u Ligi prvaka, nije zasad uspio povući svoje suigrače prema jednoj lijepoj seriji pobjeda, što je problem kojeg ni novi trener Ralf Rangnick nikako da riješi.

Ipak, nokaut utakmice mogle bi odgovarati crvenima s Old Trafforda, koji u svojim redovima imaju brojne vrhunske nogometaše, od kojih svakako treba izdvojiti opasnog Brunu Fernandesa, ali i Marcusa Rashforda, koji ipak polako diže svoju formu.

Još kad bi se probudio uspavani Paul Pogba u sredini terena, a kapetan Harry Maguire postao pouzdaniji u obrani, tada bi Manchester United mogao ciljati na najviše domete u Europi.

Ipak, Ronaldo i društvo prvo trebaju preživjeti gostovanju na vrućem Wanda Metropolitano stadionu, na kojem nikom nije lako igrati, a cilj će gostima biti izvući što pozitivniji rezultat, uoči uzvrata početkom ožujka na Old Traffordu…

Prethodni dvoboji:
23.10.91 Atletico3:0Manchester U. KPK
06.11.91 Manchester U.1:1Atletico KPK

Izostanci i ozljede:

Atletico: Carrasco Y. (crveni karton), Cunha M. (ozljeda gležnja), Lecomte B. (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda mišića), Wass D. (ozljeda koljena).

Manchester U.: Cavani E. (ozljeda prepona), Greenwood M. (ozljeda mišića), Heaton T. (ozljeda prepona).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Istina je da je obrana Atletica pokazala brojne netipične slabosti ove sezone, a na utakmicama Manchester Uniteda znalo je pasti mnogo golova, no vjerujemo da nas čeka nešto sasvim drukčije ove srijede u Madridu.

Ni jednima ni drugima neće se žuriti u ovoj utakmici, jer otkad je ukinuto pravilo gola u gostima svi znaju da odluka o konačnom pobjedniku zapravo pada u uzvratu. Zato vjerujemo da nas čeka taktička utakmica s malo prostora za napadače, pa je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje o 2.5 gola, na što kladionica 20bet nudi koeficijent 1.70.

Očekivano, krupne koeficijente dobit ćete ako se kladite na strijelce. Na gol Cristiana Ronalda je 3.16, a da će poentirati prvi na utakmici čak 6.49. Dobit ćete pak na gol Luisa Suareza 3.13, a 4.09 ako poentira Antoine Griezmann.

Radi se o utakmici u kojoj ne možemo isključiti mogućnost dosuđenog penala, na koji ćete uloviti kvotu 2.60, a oni hrabri koji se žele kladiti na točan rezultat vjerojatno će poželjeti igrati 1:1, uz koeficijent 5.80, dok ćete za 0:0 dobiti čak 8.40.

Ne zaboravimo ni klađenje uživo, jer radi se o utakmici čiji ćete tijek najlakše predvidjeti kad jednom akcija započne. Tada će biti lakše predvidjeti tko će pobijediti, koliko će golova pasti, ali i tko će sljedeći poentirati, što je još jedna oklada koju treba uzeti u obzir…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top