Bologna vs. Juventus – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W D D W D
  • Renato dall Ara
  • Početak: 20. svibanj 20:45
Forma:
W D D D L
Bologna
Oba daju gol: Da1.97
Juventus
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nogometna sezona u talijanskoj Serie A polako završava, a posljednji tjedan započinje derbijem koji će odigrati Bologna i Juventus.

Domaća momčad fantastično igra pod trenerom Thiagom Mottom i sasvim zasluženo je izborila mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Bologna se nalazi na trećem mjestu, s istim brojem bodova kao i Juventus pa ga u ovoj utakmici može ostaviti iza sebe, što je bilo gotovo nezamislivo još ove jeseni.

U redovima Bologne u napadu se posebno ističe Joshua Zirkzee. Mladi Nizozemac zabio je 11 golova, a još deset je dodao Riccardo Orsolini, vrlo dobar talijanski ofenzivac. Belgijac Alexis Saelemaekers također se sjajno snalazi prema naprijed, a odlično se ubacuje pred suparnički gol i Giovanni Fabbian.

U svojim redovima Motta ima i našeg Nikolu Moru koji povremeno dobiva minutažu i postigao je jedan pogodak, a u sredini terena operira još iskusni Švicarac Remo Freuler, iza kojeg je sasvim solidna nogometna sezona.

Što se pak obrane tiče, Stefan Posch i Charalambos Lykogiannis odrađuju impresivan posao, a u posljednje vrijeme mladi Federico Ravaglia preuzeo je mjesto među vratnicama i odmah se istaknuo obranjenim penalom protiv Napolija.

S druge strane, Juventus je pod Massimilianom Allegrijem tijekom tjedna osvojio talijanski Kup i tako spasio svoju sezonu. Iskusni trener vjerojatno odlazi nakon sezone, a misli igrača već su polako na godišnjem odmoru.

Svejedno, crno-bijeli imaju odličan igrački kadar koji se može suprotstaviti Bologni u ovoj utakmici. Vrijedi izdvojiti Dušana Vlahovića i Federica Chiesu u ofenzivi, najopasnije pojedince u gostujućim redovima.

Allegri ima još Arkadiusza Milika u ofenzivi, dok u sredini terena vladaju Manuel Locatelli i Adrien Rabiot. Sve veću minutažu dobiva i mladi Fabio Miretti, dok u obrani dominiraju Brazilci, od kojih vrijedi izdvojiti Bremera, Danila i Alexa Sandra.

Među vratnicama Juventusa i dalje je pak nedodirljiv Wojciech Szczesny pred kojim je mnogo posla na stadionu Renato Dall’Ara, na kojem ovog ponedjeljka očekujemo zabavnu i vrlo kvalitetnu utakmicu…

Prethodni dvoboji:
27.08.23 Juventus1:1Bologna SA
30.04.23 Bologna1:1Juventus SA
02.10.22 Juventus3:0Bologna SA
16.04.22 Juventus1:1Bologna SA
18.12.21 Bologna0:2Juventus SA

Izostanci i ozljede:

Bologna: Ferguson L. (ozljeda koljena), Soumaoro A. (ozljeda koljena).

Juventus: De Sciglio M. (ozljeda mišića).

Bologna zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog situacije na ljestvici, što zbog trenutne forme, kladionice u Hrvatskoj ne mogu se odlučiti tko je favorit u ovoj utakmici, Bologna ili Juventus.

Mi pak vjerujemo da će i jedni i drugi pristupiti ovom dvoboju malo opuštenije, budući da su izborili nastup u Ligi prvaka, a Juventus ima i trofej iz talijanskog Kupa. Neće se igrati tako čvrsto kako je inače slučaj u Italiji, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.97 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati još pokoji pogodak više. Zato će se dio igrača odlučiti i na okladu na zbroj golova, da pada više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti kvotu čak 2.34. Alternativa tome je oklada koju ćete pronaći u kladionici 22bet, da gol pada u oba poluvremena, uz tečaj 2.03.

Ako pak smatrate da je domaćinu trenutno više stalo napadati i zabijati, kladionica Rabona vam nudi koeficijent 2.71 na okladi da Bologna zabija više od 1.5 gola na utakmici, što možemo zamisliti u ovom susretu.

Kladiti se možete i na kartone. Pa ćete tako pronaći kvotu 2.23 na okladi na manje od 4.5 kartona na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost, budući da ovaj dvoboj nema natjecateljski naboj kao neki prethodni.

Što se klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 ćete dobiti 3.60 na gol Riccarda Orsolinija, a 4.50 ako tipujete na Giovannija Fabbiana. S druge strane, kvota je 3.10 na Dušana Vlahovića, a 4.50 na Federica Chiesu.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 3.00, što nije rijetkost u derbi utakmicama u kojima sudjeluje Juventus…

U kladionici Rabona skupljanjem sličica nogometaša Serie A možete uzeti do 300 € bonusa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top