BiH vs. Ukrajina – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
L L L W L
  • Bilino Polje
  • Početak: 21. ožujak 20:45
Forma:
D W W W L
BiH
Manje od 2.5 gola1.77
Ukrajina
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U sljedećih tjedan dana napokon ćemo saznati imena svih sudionika nogometnog Eura koji počinje sredinom lipnja. Dodatne kvalifikacije dat će nam još tri reprezentacije koje idu na veliku smotru, a najzanimljiviji dvoboj u četvrtak je definitivno onaj između Bosne i Hercegovine i Ukrajine.

Bosansko-hercegovačka momčad pod izbornikom Savom Miloševićem ima prednost domaćeg terena, ali daleko je od svojih najboljih dana. Izgubila je četiri od posljednjih pet utakmica koje je igrala. Ipak zasigurno će biti vrlo motivirana pred svojom publikom u Zenici.

Pred kapetanom Edinom Džekom težak je zadatak. Ovaj 38-godišnji napadač sudjelovao je u svim najvećim uspjesima svoje reprezentacije i nada se da bi je još jednom mogao povesti do velike pobjede.

U redovima BiH još su neki iskusni nogometaši, poput Miralema Pjanića i Nemanje Bilbije, dok iz drugog plana dolaze novi talenti. Vrijedi izdvojiti Radu Krunića koji trenutno nastupa za Fenerbahče, a opasan može biti i Ermedin Demirović iz Augsburga, iznimno cijenjen u Njemačkoj.

Amar Dedić iz Salzburga i Anal Ahmedhodžić iz Sheffield Uniteda također su igrači visokog potencijala pa je na izborniku Savi Miloševiću tek da posloži svoje talente kako treba.

No, za Bosnu i Hercegovinu ključ uspjeha sigurno neće biti igra pojedinaca, već organizirana momčadska igra na svim dijelovima terena. Cilj je učiniti da Nikola Vasilj ima što manje posla među vratnicama i to je scenarij u kojem bi domaća momčad imala šansu proći dalje.

S druge strane, Ukrajina pod vodstvom Sergeja Rebrova nedavno je uspjela remizirati s Engleskom i to je ono što budi optimizam njezinih navijača.

Nacionalni naboj definitivno će biti na strani gostujuće momčadi u ovoj utakmici, a i individualna kvaliteta. Naime, Mihajlo Mudrik igra sve bolje u redovima Chelseaja, a Artem Dovbik se proslavio ove sezone sjajnim nastupima u dresu Girone.

U sredini terena velik potencijal pokazuje pak Georgij Sudakov, a obrana je krcata poznatim imenima, uključujući Oleksandra Zinčenka i Ilju Zabarnija iz Premiershipa.

U svakom slučaju, Ukrajina bez straha i panike dolazi na stadion Bilino polje, gdje nas čeka zaista uzbudljiva europska kvalifikacijska utakmica…

Prethodni dvoboji:
16.11.21 BiH0:2Ukrajina SPK
12.10.21 Ukrajina1:1BiH SPK

Izostanci i ozljede:

Bosna i Hercegovina: Adrian Leon Barišić (ozljeda mišića).

Ukrajina: Viktor Cigankov (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog velike želje proći na Euro, što zbog individualne kvalitete, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Ukrajinu izrazitim favoritom, unatoč tome što se ovaj dvoboj igra u Zenici.

Mi pak vjerujemo da nas čeka rovovska bitka na stadionu Bilino polje. Ulog u ovoj utakmici je ogroman i nitko neće nikud srljati. Dvoboj bi mogao odlučiti jedan individualni potez, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.77 u kladionici 20bet.

Posebno oprezne bi mogle biti uvodne minute utakmice pa ima smisla igrati prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, na što ćete dobiti kvotu 2.14. Po istoj logici neki će odigrati i okladu koju nudi kladionica 22bet, da gol NE pada u oba poluvremena, što ide uz tečaj 1.89.

Ako pak vjerujete da su Ukrajinci u ovom trenutku ipak klasa više, bet365 vam nudi okladu na pobjedu Ukrajine bez primljenog gola, uz koeficijent 3.25.

Na ovoj utakmici neki igrači će se poželjeti kladiti i na točan rezultat. Pa je tako u kladionici Rabona koeficijent 6.66 na okladi na rezultat 0:1, dok ćete dobiti 9.50 ako odigrate rezultat 1:0. Ne zaboravimo ni rezultat 0:0, uz tečaj 9.50, što nikog ne bi iznenadilo u dodatnim kvalifikacijama za Euro.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.25 na gol Artema Dovbika, a 4.00 ako tipujete na Mihajla Mudrika. S druge strane, kvota je 3.75 na Edina Džeku, a 5.50 na Ermedina Demirovića.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.95, što je uvijek moguće u utakmicama u kojima je ulog ogroman, a napadači imaju više kvalitete od obrambenih linija…

U kladionici bet365 hrvatski igrači dobivaju bonus dobrodošlice 50 € i pregršt besplatnih oklada za nogometne utakmice!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top