Bayern vs. Bayer – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
L W D W D
  • Allianz Arena
  • Početak: 30. rujan 20:30
Forma:
D W D L L
Bayern
Poluvrijeme/kraj: 1/11.83
Bayer
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Reprezentativna stanka u Bundesligi je završena, a akcija započinje već ovog petka, kada se u Münchenu igra derbi utakmica između Bayerna i Bayera.

Domaća momčad predvođena trenerom Julianom Nagelsmannom nakon desetljeća potpune dominacije njemačkom ligom upala je u neočekivanu krizu i ne zna za pobjedu u posljednje četiri utakmice domaćeg prvenstva.

Suprotnost je to ulasku u sezonu, jer na početku ljeta Bayern je trpao pregršt golova, no zatim je odjednom stao pa se čini da je odlazak Roberta Lewandowskog ipak poremetio igru minhenske momčadi.

Njegova zamjena iz Liverpoola, Sadio Mane sasvim je solidno rješenje u ofenzivi, no tek se treba uigrati s ostatkom bavarskih zvijezda, od koji Leroy Sane i mladi Jamal Musiala imaju najveći potencijal i sigurno će predstavljati opasnost za goste u ovoj utakmici.

Ne zaboravimo ni iskusnog Thomas Müllera koji zna kako se naći u idealnoj situaciji za postizanje pogotka, a jednu od ključnih uloga u bavarskim redovima igra i Joshua Kimmich, od kojeg se očekuje davanje sigurnosti cjelokupnoj ekipi u sredini terena, prema naprijed i prema nazad.

S druge strane, Bayer Leverkusen možda nikad nije osvojio Bundesligu, no uvijek spada u gornji dom i predstavlja neugodnog protivnika, uključujući i ovu sezonu u kojoj ga vodi Gerardo Seoane.

Iako se nalazi tek na 15. mjestu, Bayer svakako ima potencijal za više, sa svima poznatim Patrickom Šikom u napadu, kao igračem koji može zagorčati život svakom protivniku.

Nizozemski branič Jeremy Frimpong još jedan je zanimljiv igrač koji zna kako se ubaciti u ofenzivu, a Callum Hudson-Odoi sjajno je pojačanje iz Chelseaja, od kojeg se očekuje da napravi razliku na travnjaku.

Spomenimo da za Bayer u sredini još igra odlični Turčin s njemačkom putovnicom Kerem Demirbay, a među vratnicama stoji Lucas Hrádecký pa je jasno da pozicija na ljestvici ipak ne pokazuje pravu istinu o potencijalu koji ima ova momčad “apotekara”.

No, gostovanje na Allianz Areni najveći je mogući izazov u Njemačkoj, čak i dok je Bayern u krizi, zbog čega je domaćin u ovom susretu svakako u ulozi izrazitog favorita…

Prethodni dvoboji:
02.06.22 Bayern1:1Bayer BUN
04.06.21 Bayer1:5Bayern BUN
07.10.20 Bayern2:0Bayer BUN
15.06.18 Bayer1:2Bayern BUN
27.06.12 Bayer2:4Bayern DFB

Izostanci i ozljede:

Bayern: Coman K. (ozljeda mišića), Hernandez L. (ozljeda prepona), Sarr B. (ozljeda koljena).

Bayer: Adli A. (ozljeda ramena), Bellarabi K. (ozljeda koljena), Lunev A. (ozljeda mišića), Palacios E. (ozljeda mišića), Wirtz F. (ozljeda koljena).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bayern je možda razočarao svoje navijače u posljednje četiri utakmice Bundeslige, no u isto vrijeme pobijedio je Inter i Barcelonu u Ligi prvaka, što pokazuje da se i dalje radi o izuzetno moćnom kolektivu koji je klasa za sebe u njemačkom nogometu.

Vjerujemo da je reprezentativna stanka dobro došla bavarskim zvijezdama i treneru Nagelsmannu te će stvari krenuti na bolje od ovog petka. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.83 u kladionici bet365, što znači da Bayern mora povesti u prvih 45 minuta dvoboja i zatim zadržati svoju prednost do samog kraja.

Kad igraju Bayern i Bayer svaka utakmica se lako pretvori u golijadu, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 1.72.

Ako ste pak uvjereni u pobjedu domaćina uz velik broj pogodaka na utakmici, kladionica 20bet nudi vam kombinacijsku okladu na trijumf Bayerna uz više od 3.5 gola, na što ćete dobiti kvotu 2.02 koju možemo zamisliti da se pretvori u realnost.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na gol Sadija Manea dobit ćete 1.83, ali čak 4.75 ako bude prvi na utakmici. Da će zabiti Jamal Musiala koeficijent je 2.62, a isto ćete dobiti i ako se kladite da će poentirati Leroy Sane.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.72 u kladionici 22bet, što se zapravo često događa na utakmicama Bayerna. A ako netko dobije crveni karton, uzet ćete kvotu čak 5.50, što nije potpuno nemoguće da se dogodi u ovakvim žestokim derbijima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top