Arsenal vs. Tottenham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W L W W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 01. listopad 13:30
Forma:
W L W W D
Arsenal
Dvoznak: 2X1.84
Tottenham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon fantastičnog starta sezone u Premiershipu, ove subote Arsenal je pred velikim izazovom na svom stadionu, jer u goste mu dolazi gradski rival Tottenham.

Momčad Mikela Artete drži vodeće mjesto na ljestvici i pobijedila je u svim utakmicama osim one s Manchester Unitedom, no tek treba potvrditi svoju kvalitetu u dvobojima koji dolaze.

Prvi takav izazov derbi je sjevernog Londona, u kojem se domaći navijači nadaju da će zablistati Gabriel Jesus, brazilsko pojačanje iz Manchester Cityja, igrač koji je zaista bio impresivan ovog ljeta.

Arsenal je ovim brazilskim napadačem značajno pojačao svoju ofenzivu u kojoj važnu ulogu igra i njegov sunarodnjak Gabriel Martinelli, dok ne smijemo zaboraviti niti Bukaya Saku, koji svojim potezima uvijek može odlučiti utakmicu.

Arteta na raspolaganju ima solidna rješenja na svim dijelovima terena, uključujući Martina Odegaarda u veznoj liniji koji se preporodio u Engleskoj, kao i Aarona Ramsdalea među vratnicama, uvijek spremnog spasiti svoju momčad u kritičnim trenucima.

No, obrana koju predvodi William Saliba još uvijek nije dokazala svoju klasu i zato mnogi sumnjaju u Arsenalove mogućnosti u borbi za naslov prvaka.

A odlično je sezonu otvorio i Tottenham koji izgleda respektabilno pod trenerom Antonijom Conteom, u njegovoj drugoj sezoni na klupi Spursa.

Spursi se drže na samom vrhu ljestvice, odmah uz Arsenal i Manchester City, a ovom utakmicom imaju priliku preskočiti ljutitog rivala, od kojeg su zadnja dva puta izgubili na istom stadionu.

Tottenham u svojim redovima sada ima još dva sjajna igrača, Brazilca Richarlisona koji je stigao tijekom ljeta iz Evertona, kao i našeg Ivana Perišića koji je odlučio iskušati svoju vještinu u engleskom prvenstvu. Dodajmo im Harryja Kanea i Heung-Min Sona kao jedan od najboljih napadačkih dvojaca na svijetu pa postaje jasno da ova momčad zaista ima mnogo potencijala prema naprijed.

U svakom slučaju, čeka nas na Emirates stadionu žestoku derbi dvije momčadi koje se baš i ne vole, u kojem će taktičke odluke i koncentracija odlučiti o konačnom pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
12.05.22 Tottenham3:0Arsenal PL
26.09.21 Arsenal3:1Tottenham PL
08.08.21 Tottenham1:0Arsenal PRI
14.03.21 Arsenal2:1Tottenham PL
06.12.20 Tottenham2:0Arsenal PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Elneny M. (ozljeda bedra), Nelson R. (ozljeda bedra), Smith Rowe E. (ozljeda mišića), Zinchenko O. (ozljeda mišića).

Tottenham: Lucas Moura (ozljeda lista).

Arsenal zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Arsenal izgledao impresivno u uvodnim kolima engleskog prvenstva i ima nekoliko pobjeda protiv Tottenhama na domaćem terenu u posljednje vrijeme, vjerujemo da ga ovaj put čeka puno teži izazov, jer Conte zna kako organizirati svoju momčad u ovakvim utakmicama.

Spursi u svojim redovima imaju ipak nešto više kvalitete od domaćina i veliki motiv napokon nešto napraviti u Premiershipu, a šest golova protiv Leicestera u prethodnom kolu pokazuje da dižu formu. Zbog toga je naša glavna preporuka dvoznak X2 na Tottenham, uz primamljivi koeficijent 1.84 kojeg nudi kladionica 22bet.

Derbi utakmice znaju biti tvrde, ali to nije bio slučaj u prethodnim dvobojima Arsenala i Tottenhama, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.72 kojeg nudi bet365.

Kad je u pitanju klađenje na strijelce, kladionica 20bet nudi čak 8.46 na pogodak Ivana Perišića, dok je kvota na gol Heung-Min Sona postavljena na 3.46. S druge strane, za pogodak Gabriela Jesusa dobit ćete 2.59.

A koeficijent na dosuđen penal je 2.93, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, dok nije nemoguć niti autogol, za koji ćete dobiti kvotu 7.00 ako netko nespretno zatrese vlastitu mrežu.

Za kraj, svakako moramo spomenuti i uživo klađenje, jer kad jednom akcija započne na travnjaku pojavit će se neke sasvim nove opcije za igru. Gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 u darežljivim online kladionicama čini se kao primamljiva opcija, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top