Bayer vs. Stuttgart – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava njemačkog DFB kupa

Forma:
W D W W W
  • BayArena
  • Početak: 06. veljača 20:45
Forma:
W W L L W
Bayer
Manje od 2.5 gola2.42
Stuttgart
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon uzbuđenja za vikend u Bundesligi, njemački klubovi okreću se preko tjedna četvrtfinalnim kup utakmicama. Najzanimljivija je definitivno ona između Bayera i Stuttgarta u Leverkusenu.

Domaća momčad proživljava fantastičnu sezonu pod trenerom Xabijem Alonsom. Bayer i dalje vodi u njemačkom prvenstvu, a u DFB kupu ispali su svi njegovi najveći rivali. Jedina još ozbiljna prepreka je Stuttgart pa je ova utakmica praktički finale prije finala.

Ozljeda Victora Bonifacea definitivno kvari planove španjolskom strategu, no Bayer je pokazao da ima raznolika kvalitetna rješenja prema naprijed. Patric Schick spreman je preuzeti važniju ulogu na travnjaku, a doveden je i iskusni Borja Iglesias kako bi se proširio napadački kadar.

Adam Hložek još jedno je kvalitetno rješenje prema naprijed, a tu je i Nathan Tella koji proživljava odličnu sezonu. Ne zaboravimo ni čvrstog Granita Xhaku u sredini terena koji je igrač baš po ukusu trenera Alonsa, dok Florian Wirtz predstavlja iznimnog talenta kojeg će Bayer teško i sljedeće sezone zadržati u svojim redovima.

U udarnoj momčadi Bayera sigurno će započeti ove sezone vrlo raspoloženi Jonas Hofmann, dok se mjestu u prvih 11 nada i naš Josip Stanišić, vrlo koristan igrač u obrani. Na golu pak Lukas Hradecky sigurno neće biti nezaposlen, no uz pomoć svojih stopera u stanju je sačuvati mrežu netaknutom.

S druge strane, Stuttgart se pod trenerom Sebastianom Hoenessom nakon mnogo godina vratio u vrh njemačkog nogometa. Momčad igra odličan nogomet i ima izgleda izboriti mjesto u Ligi prvaka, što se ni najoptimističniji navijači nisu nadali uoči početka sezone.

Ozljeda Serhoua Guirassyja definitivno je hendikep za gostujuću momčad, jer utrpao je već 17 golova u Bundesligi i sigurno bi bio najveća prijetnja za Bayer. No, tu je Deniz Undav koji je dodao 13 pogodaka i spreman je pokazati zube na teškom gostovanju u Leverkusenu.

Mladi Francuz Enzo Millot također bi trebao igrati važnu ulogu na travnjaku, a tu je i Chris Führich koji je eksplodirao ove sezone s 26 godina i pokazao da može igrati na najvišem nivou njemačkog klupskog nogometa.

U svakom slučaju, na stadionu BayArena čeka nas dvoboj dva odlična suparnika, u kojem bi nijanse mogle odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
10.12.23 Stuttgart1:1Bayer BUN
14.05.23 Stuttgart1:1Bayer BUN
12.11.22 Bayer2:0Stuttgart BUN
12.02.22 Bayer4:2Stuttgart BUN
19.09.21 Stuttgart1:3Bayer BUN

Izostanci i ozljede:

Bayer: Partey T. (ozljeda mišića), Timber J. (ozljeda koljena), Tomiyasu T. (reprezentacija), Vieira F. (ozljeda prepone).

Stuttgart: Bajčetić S. (ozljeda lista), Endo W. (reprezentacija), Matip J. (ozljeda koljena), Salah M. (ozljeda bedra), Thiago (ozljeda kuka), Tsimikas K. (ozljeda ključne kosti).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Bayer izrazitim favoritom u ovom dvoboju, do te mjere da treba razmisliti isplati li se igrati na trijumf domaćina u regularnom vremenu.

Mi pak vjerujemo da nas čeka tvrda utakmica, jer ulog je ogroman. Obje momčadi su svjesne da prolazak dalje daje ogromnu priliku za osvajanje titule i nitko neće nikud srljati. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 2.42 u kladionici 20bet.

Mogla bi to biti utakmica koja kreće oprezno pa se s vremenom rasplamsava. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 1.99. Neki će odigrati i prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz tečaj 2.50.

Ako pak smatrate da je Bayer ipak klasa iznad u ovom susretu, tada vam bet365 nudi dvije opcije koje treba uzeti u obzir. Prva je oklada da Bayer pobjeđuje bez primljenog gola, uz 3.40, dok je kvota 2.60 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Alonsova momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.90 na gol Patricka Schicka, a 2.10 ako tipujete na Borju Iglesiasa. S druge strane, 3.10 je kvota na Denizu Undavu, najizglednijem strijelcu u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje. Odnos snaga Bayera i Stuttgarta bit će još lakše detektirati jednom kad akcija krene s centra. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti postaju manje problematične dok je dvoboj u tijeku pa imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da prolazi…

U kladionici 20bet igrači koji se klade na nogomet imaju pravo uzeti bonus do čak 1000 € u besplatnim okladama!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top