Bayer vs. Augsburg – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
W D W W D
  • BayArena
  • Početak: 18. svibanj 15:30
Forma:
L L L L W
Bayer
Hendikep: F+21.70
Augsburg
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove subote na rasporedu je posljednje kolo njemačke Bundeslige, a najzanimljiviji susret igra se u Leverkusenu, gdje domaći Bayer dočekuje Augsburg.

Bayer je pod Xabijem Alonsom pred povijesnim uspjehom, jer ima priliku završiti kompletnu sezonu elitnog ranga njemačkog nogometa bez ijednog poraza. Što je najbolje, ako ostane neokrznut protiv Atalante u finalu Europske lige i Kaiserslauterna u finalu njemačkog Kupa završit će kompletnu sezonu bez poraza, što se u Europi već dugo ne pamti na ovoj razini nogometa.

U ovoj utakmici Alonso neće forsirati Floriana Wirtza koji ima problema s ozljedom bedra, no na raspolaganju ima ostatak kadra. Očekuje se da bi u napadu nešto mogao napraviti Victor Boniface, opasni nigerijski strijelac, dok sve bolje igra i sjajni češki ofenzivac Patrik Schick.

Adam Hložek i Borja Iglesias još su dva solidna rješenja koja Bayer ima prema naprijed, a tu je i mladi Amine Adli koji se već uspio istaknuti u nekim utakmicama. U sredini pak Jonas Hofmann proživljava vrlo dobru sezonu, a tu je i Granit Xhaka koji se fantastično uklopio u novi kolektiv.

Jeremie Frimpong još je jedan igrač koji može besprijekorno odigrati prema naprijed i prema nazad, a isto vrijedi i za našeg Josipa Stanišića, specijalista za golove u sudačkoj nadoknadi. Dodajmo tome snažnog Jonathana Taha na poziciji stopera, kao i Lucasa Hradeckog među vratnicama pa je jasno da Bayer ima zaokruženu momčad koja nije slučajno neporažena još tamo od svibnja prošle godine.

S druge strane, Augsburg pod trenerom Jessom Thorupom već dugo je mislima na odmoru i ima četiri poraza u nizu. Ispasti iz lige ne može, a niti se plasirati u Europu pa mu još preostaje odraditi ovu utakmicu, prije nego pošalje svoje igrače na ljetnu pauzu.

Prvo ime Augsburga ove sezone je Ermedin Demirović koji je utrpao 15 golova, dok ostali igraju skromno. To vrijedi i za našeg napadača Diona Drenu Belju koji je zabio tek dva gola, isto koliko i hrvatski veznjak Kristijan Jakić koji je također član ovog kluba.

Švicarac Ruben Vargas još jedno je poznato ime u gostujućim redovima, no ostatak momčadi ne ulijeva povjerenje uoči gostovanja na BayAreni. Zato bi bilo veliko iznenađenje da Augsburg prekine veliku seriju bez poraza “apotekara” iz Leverkusena…

Prethodni dvoboji:
13.01.24 Augsburg0:1Bayer BUN
03.02.23 Augsburg1:0Bayer BUN
13.08.22 Bayer1:2Augsburg BUN
22.01.22 Bayer5:1Augsburg BUN
28.08.21 Augsburg1:4Bayer BUN

Izostanci i ozljede:

Bayer: Wirtz F. (ozljeda bedra).

Augsburg: Dahmen F. (ozljeda gležnja), Framberger R. (ozljeda koljena), Gumny R. (ozljeda koljena), Jensen F. (ozljeda lista), Mbabu K. (žuti kartoni), Oxford R. (bolest), Rexhbecaj E. (ozljeda stopala).

Augsburg ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice u ovoj utakmici proglasile su Bayer velikim favoritom, do te mjere da se na čistu jedinicu zapravo i ne isplati igrati.

Mi pak smatramo da je razlika u klasi prevelika, unatoč tome što Alonsova momčad mora štedjeti snagu za dva velika finala koja slijede. Augsburg je davno digao ruke od ove sezone, zbog čega je naša glavna preporuka oklada hendikep F+2 iliti -1.5 na Bayer, uz koeficijent 1.70 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako domaća momčad pobijedi s barem dva razlike.

Alternativa tome su opcije koje nudi kladionica bet365. Pa tako možete odigrati na pobjedu Bayera bez primljenog gola, uz koeficijent 2.75, dok ćete dobiti 1.80 ako tipujete na poluvrijeme/kraj 1/1. To donosi dobitak ako domaćin povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Neki vjeruju i da ima potencijala oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.89, budući da se očekuje da će se okršaj zahuktati tek u svojem nastavku.

Tu je i klađenje na kornere. Pa tako možete odigrati kvotu 2.00 na okladu na više od 10.5 kornera na utakmici, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Pa ćete tako dobiti 1.72 na gol Patrika Schicka, dok je tečaj 3.00 da će zabiti Jeremie Frimpong. S druge strane, kvota je 3.25 na Ermedina Demirovića, najizglednijeg strijelaca u gostujućim redovima…

U kladionici Germania bonus dobrodošlice do 1000 € iskoristiv je na utakmicama njemačke Bundeslige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top