Nizozemska vs. Katar – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Nizozemska
Forma:
D W W W W
  • Al Bayt
  • Početak: 29. studeni 16:00
Katar
Forma:
L L W W W
Nizozemska
Više od 3.5 gola2.25
Katar
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Otvaramo ovog utorka završni krug grupne faze Svjetskog prvenstva, a prvi u akciju stupa domaćin Katar, koji će odmjeriti snage s Nizozemskom u Al Khoru.

Katarska reprezentacija pod izbornikom Felixom Sanchezom nije se proslavila na ovom turniru. Porazima od Ekvadora i Senegala ne samo što se oprostila od prolaska skupine, već je postala i prvi domaćin u povijesti koji je prvi od svih ispao sa svjetske nogometne smotre koju je organizirao.

Pravi je to debakl Katarana u skupini koja nije djelovala baš tako zahtjevno, no očito je to realnost nogometa u ovoj maloj arapskoj zemlji. Svejedno, ostaje još jedna utakmica za dokazivanje, u kojoj će pokušati barem zabiti još jedan gol, nakon što je to uspjelo Mohammedu Muntariju u prethodnom kolu.

Bit će to dvoboj u kojem će Akram Afif i Almoez Ali predvoditi ofenzivu domaćina, a najviše posla na travnjaku svakako će imati Meshaal Bersham među vratnicama, koji se nije proslavio nekim svojim intervencijama na otvaranju turnira, a sada će zaista morati biti na visini zadatka, kako katarska reprezentacija ne bi doživjela potpunu katastrofu.

A Nizozemska pod Louisom van Gaalom definitivno ne igra briljantan nogomet, iako se nalazi u komotnoj poziciji i lako bi mogla osvojiti prvo mjesto u skupini A.

Neuvjerljiv trijumf protiv Senegala i inferiorna igra u remiju s Ekvadorom pokazali su pregršt slabosti nizozemske reprezentacije, no sada je čeka ipak slabiji protivnik, protiv kojeg bi lepršava igra narančastih mogla doći do izražaja, a i Cody Gakpo, strijelac ključnih golova ove izabrane vrste u prethodnim dvobojima.

Ofenzivac PSV-a zaista briljira na ovom turniru i zasigurno će biti u top formi i protiv Katara, a ostaje otvoreno pitanje može li Van Gaal probuditi Memphisa Depaya, koji nije ni sjena samog sebe nakon ozljede koja ga je udaljila s travnjaka ove jeseni.

Nizozemcima fale kvalitetna rješenja u svim linijama, ali Steven Bergwijn i Frankie de Jong imaju sve što je potrebno da barem zagorčaju život slabašnom Kataru pa možemo očekivati njihovo nešto bolje izdanje na stadionu Al Bayt, na kojem bi sve osim uvjerljive pobjede narančastih bilo veliko iznenađenje…

Prethodni dvoboji:
Nizozemska-nikad dosad igrali-Katar

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Georginio Wijnaldum (ozljeda koljena), Noa Lang (ozljeda gležnja).

Katar: Bassam Al Rawi (izvan kadra).

Nizozemska zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Osim pobjede Španjolske protiv Kostarike i Engleske protiv Irana, nismo na ovom turniru imali priliku uživati u mnogo golijada, ali dvoboj Nizozemske i Katara miriše upravo na takav scenarij.

Katarska obrana djeluje izuzetno ranjivo i teško može zadržati kvalitetne nizozemske napadače, dok će domaćin pokušati svim silama na drugoj strani postići pogodak, da barem malo popravi dojam pred svojim navijačima. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, uz koeficijent 2.25 kojeg nudi kladionica 22bet.

Kvota na pobjedu Nizozemske u ovom susretu je mizerna, ali postoji nekoliko načina kako je podebljati. Naime, u kladionici 20bet dobit ćete 1.72 na pobjedu Nizozemske bez primljenog gola, a Rabona nudi 1.75 na okladu da Nizozemska zabija više od 2.5 gola.

Neki će možda odigrati i okladu poluvrijeme/kraj 1/1 u kladionici bet365 uz kvotu 1.57, što postaje dobitno ako Nizozemci povedu u prvom poluvremenu i zadrže prednost do samog kraja.

Da će Nizozemska zabiti u oba poluvremena tečaj je 1.66, što ima smisla odigrati, dok možete uzeti i 2.10 ako odigrate da će Nizozemska pobijediti u oba poluvremena, što je zahtjevnija varijanta na vašem listiću od spomenute opcije poluvrijeme/kraj.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete čak 2.50 ako zabije Cody Gakpo, čovjek koji je poentirao na prethodne dvije utakmice, protiv kvalitetnijih obrana. Na gol Frenkieja de Jonga tečaj je čak 6.50, što djeluje primamljivo, kao i oklada na pogodak 8.50 na Mohammeda Muntarija, koji se već može pohvaliti da je zatresao mrežu na ovom turniru.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.37, što smo već jednom vidjeli na utakmici domaćina, čije reakcije obrane su često zakašnjele i prekršaj u kaznenom prostoru lako bi se mogao dogoditi protiv brzonogih Nizozemaca…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top