Ekvador vs. Senegal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Ekvador
Forma:
D W D D D
  • Khalifa International
  • Početak: 29. studeni 16:00
Senegal
Forma:
W L D W D
DOMAĆIN 2.47
Remi 3.18
GOST 3.13
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka u Dohi pada odluka tko će proći dalje iz skupine A Svjetskog prvenstva, a najvažnija utakmica za rasplet ove grupe svakako je ona u kojoj igraju Ekvador i Senegal.

Ekvadorska reprezentacija predvođena izbornikom Gustavom Alfarom igra odličan nogomet na ovom turniru, što je dokazala uvjerljivom pobjedom protiv Katara i remijem u dvoboju s Nizozemskom.

Sada Ekvadorci žele dovršiti posao i po drugi put u svojoj povijesti zaigrati u nokaut fazi SP-a, što bi bio veliki uspjeh za ovu nogometnu naciju. Kako bi to ostvarili, moraju osvojiti barem bod u posljednjem dvoboju sa Senegalcima, dok bi ih pobjeda mogla gurnuti sve do prvog mjesta na ljestvici.

Problem za Ekvador ozljeda je Ennera Valencije, strijelca sva tri pogotka u prethodne dvije utakmice, koji muku muči sa svojim koljenom i pitanje je koliko još može dati na ovom turniru. Radi se o kapetanu i ključnom igraču, koji je izgledao impresivno svaki put kad bi se našao pred golom na Svjetskom prvenstvu i bio bi veliki hendikep kad ne bi uspio istrčati na travnjak u ključnom dvoboju grupe A.

Valencia će ipak vjerojatno stisnuti zube i odigrati barem poluvrijeme, ali morat će povući i ostali, prije svega Michael Estrada u napadu od kojeg se očekuje da se priključi sa svojim golovima, dok su tu još Gonzalo Plata i Angelo Preciado, kao još dva igrača koji svojim potezima mogu utakmicu prelomiti u smjeru Ekvadora.

S druge strane, Senegal pod trenerom Aliouom Cisseom igra dopadljiv nogomet i ima već jednu pobjedu na turniru, a još jedna bi ga odvela u nokaut fazu, što bi bio uspjeh iznad očekivanja ove reprezentacije.

Naime, nakon što se ozlijedio Sadio Mane činilo se da Senegalci više nemaju izgleda nešto napraviti u Kataru, no pokazalo se da mogu odigrati odlično i bez svoje najveće zvijezde.

Ismaila Sarr i Idrissa Gueye izgledaju prilično dobro na travnjaku, a Boulaye Dia zadužen je za golove u napadu i pokušat će još jednom poentirati protiv Ekvadora.

Ne zaboravimo ni Edouarda Mendyja među vratnicama, koji je svojim obranama oduševio protiv Katara, da postane jasno da Senegal još uvijek nije otpisan i na stadionu Khalifa International pokušat će sve što je u njegovoj moći da ostvari pobjedu vrijednu osmine finala. No, u isto vrijeme Ekvadorci imaju sasvim drukčije planove…

Prethodni dvoboji:
23.05.02 Ekvador0:1Senegal PRI

Izostanci i ozljede:

Ekvador: Joao Rojas (ozljeda zgloba), Enner Valencia (ozljeda koljena).

Senegal: Sadio Mane (ozljeda bedra), Fode Ballo-Toure (ozljeda mišića).

Ekvador zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Ekvador remizirao u četiri od svojih posljednjih pet utakmica, a to je rezultat kojeg bi cijela momčad potpisala i u ovoj utakmici, vjerujemo da se na reprezentativnom nivou ne isplati igrati na remi, jer je previše opasno na ovakvom neizvjesnom prvenstvu.

Zato će Ekvadorci strpljivo čekati da pritisak Senegala dopusti, a zatim bi kvaliteta ove južnoameričke reprezentacije trebala doći do izražaja. Smatramo da je upravo to scenarij kojem ćemo svjedočiti u Dohi u utorak, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Ekvadora, uz koeficijent 2.45 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ako tražite umjereniju varijantu, tu je kombinacijska oklada dvoznak 1X na Ekvador uz manje od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti kvotu 2.14, koja bi se lako mogla pretvoriti u realnost.

Kladiti se možete u kladionici 22bet da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.77, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, a tu je i oklada oba tima NEĆE zabiti gol, uz tečaj 1.81, što je još jedan smjer u kojem možete krenuti.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na gol Ennera Valencije je kvota 3.20 u kladionici bet365, a samo ga ozljeda može spriječiti da se ne nađe u vrlo izglednim prilikama u ovoj utakmici. Na gol Michaela Estrade koeficijent je 3.75, a s druge strane na Ismaila Sarra tečaj je 4.50 da će zabiti.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer tek kad akcija krene s centra postat će jasnije je li Ekvador taktički zaista dominantan u odnosu na Senegal. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi dok je okršaj u tijeku pa svakako imajte otvorenu omiljenu kladionicu dok gledate ovaj susret i munjevito reagirajte čim se pojavi obećavajući koeficijent, onaj za kojeg vjerujete da donosi dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top