Wales vs. Engleska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Wales
Forma:
L D L L L
  • Ahmad Bin Ali
  • Početak: 29. studeni 20:00
Engleska
Forma:
D W D L L
Wales
Oba daju gol: Ne1.78
Engleska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Došao je dan odluke u skupini B Svjetskog prvenstva, u kojoj ovog utorka igraju Wales i Engleska u Al Rayyanu, a pobjeda donosi prolazak u nokaut fazu natjecanja.

Velški izbornik Robert Page ne može biti zadovoljan kako je izgledala njegova momčad u prethodne dvije utakmice, jer jedva je izvukla bod protiv SAD-a, a zatim je doživjela debakl protiv Irana.

Velšanima igra još samo pobjeda protiv ljutitog rivala za prolazak dalje, što neće biti lako ostvariti, jer Gareth Bale više nije na svom vrhuncu, a ni njegovi suigrači nisu u posebno dobroj formi na ovom turniru.

Jedini koji je dosad bio na visini zadatka je golman Wayne Hennessey, no dobio je crveni karton u prethodnoj utakmici pa neće moći igrati u ovoj najvažnijoj, što je veliki problem za velšku reprezentaciju.

Page ima mnogo briga i u ofenzivi, jer Kieffer Moore trenutno ne radi razliku na travnjaku, a Daniel James se nije uspio nametnuti kroz minutažu koju je dobio, što vrijedi i za veznu liniju s Aaronom Ramseyjem i Joeom Allenom.

S druge strane, engleska reprezentacija pod Garethom Southgateom pokazala nam je dva lica na ovom turniru, prvo spektakularno u visokoj pobjedi protiv Irana, drugo razočaravajuće u remiju bez golova s Amerikancima.

Englezi su i dalje u komotnoj situaciji i samo neočekivan poraz ih može izbaciti iz natjecanja, a da se to ne dogodi trebali bi se pobrinuti Harry Kane i Raheem Sterling u napadu, dok bi im leđa trebali čuvati Bukayo Saka i Mason Mount.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Southgate više koristiti Phila Fodena u ovoj utakmici, koji je završio duboko na klupi, a isto vrijedi i za Jacka Grealisha, koji nije uspio dokazati izborniku da je vrijedan mjesta u udarnoj momčadi.

Od igrača koji bi mogli zablistati na stadionu Ahmed bin Ali vrijedi još izdvojiti Judea Bellinghama koji ima sve što je potrebno da riješi ovu utakmicu, a tu je i Declan Rice koji daje ritam engleskoj igri i pojačava defenzivu, što je bitno u okršaju u kojem bi svaka greška mogla biti iznimno skupa…

Prethodni dvoboji:
08.10.20 Engleska3:0Wales PRI
16.06.16 Engleska2:1Wales EP
06.09.11 Engleska1:0Wales EPK
26.03.11 Wales0:2Engleska EPK
03.09.05 Wales0:1Engleska SPK

Izostanci i ozljede:

Wales: Wayne Hennessey (crveni karton).

Engleska: Ben Chilwell (ozljeda mišića), Reece James (ozljeda zgloba).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da Velšani uvijek pronađu ekstra motiv u dvobojima s Engleskom, no činjenica je da su na ovom turniru dosad bili jedna od najslabijih reprezentacija.

Englezi pak znaju da bi im i remi vjerojatno osigurao prvo mjesto u grupi i neće nikud srljati, već će strpljivo tražiti pukotine u igri protivnika, kroz 90 minuta ovog okršaja. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada da oba tima NEĆE zabiti, uz koeficijent 1.78 kojeg nudi kladionica 20bet, što znači da barem jedna momčad mora završiti susret s nulom u rubrici golova.

Wales ne ulijeva povjerenje u ofenzivi, zbog čega ima smisla uzeti i kvotu 1.95 koju nudi Rabona, na okladu da Wales neće zabiti gol, a primamljivo je i ono što nudi bet365, oklada na pobjedu Engleske bez primljenog gola, uz obećavajući tečaj 2.20.

Kladiti se možete i da će Engleska zabiti gol u oba poluvremena, za što ćete dobiti primamljivi koeficijent 2.25, a tu je i kvota 2.20 koju možete zgrabiti okladom poluvrijeme/kraj 2/2, što znači da Englezi moraju povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati prednost do samog kraja.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.05 ako poentira Harry Kane, dok je kvota čak 4.00 na gol Bukaya Sake, a imate priliku uzeti još ljepših 5.50 na pogodak Judea Bellinghama, koji će sigurno imati svojih prilika u ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.58, a kladionica 22bet također nudi čak 10.00 ako se dogode penal i isključenje na ovoj utakmici, što ne bi bilo iznenađenje u ovako važnom dvoboju, koji je nabijen rivalitetom i snažnim emocijama…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top