Union Berlin vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D D L D
  • Olympiastadion
  • Početak: 12. prosinac 21:00
Forma:
D W W W W
DOMAĆIN 4.00
Remi 4.10
GOST 1.83
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U posljednjem šestom kolu skupine C Lige prvaka mnogo toga već je unaprijed riješeno, no unatoč tome vrlo zanimljiv dvoboj igraju Union Berlin i Real Madrid.

Domaća momčad katastrofalno je otvorila sezonu, a nedavno ju je preuzeo hrvatski stručnjak Nenad Bjelica koji pokušava izvući klub iz opasne zone u Bundesligi. Što se pak Europe tiče, tu Union Berlin nema izgleda proći dalje, no dobro bi mu došao pozitivan rezultat protiv Reala, jer to bi podiglo samopouzdanje igrača.

U svom kadru Bjelica ima nekoliko zvučnih imena, uključujući našeg Josipa Juranovića koji igra na poziciji desnog beka. U sredini obrane je Leonardo Bonucci, doduše ni približno dobar kao u svojim danima u Juventusu, a tu je još Robin Gosens, branič koji je svojedobno igrao i za njemačku reprezentaciju.

Poznata imena moguće je uočiti u redovima ovog radničkog kluba i prema naprijed, jer u ofenzivi djeluje Kevin Volland, dok mladi Danac Mikkel Kaufmann ima obećavajuću budućnost i od njega se očekuje još više u godinama koje dolaze.

U sredini pak terena igra Rani Khedira, član ugledne nogometne obitelji, a češki reprezentativac Alex Kral također posjeduje kvalitetu igrati nogomet na vrlo visokom nivou. No, sve to nije bilo dovoljno kroz rujan i listopad da Union Berlin nekog pobijedi. Sada se ipak probudio, o čemu svjedoči trijumf za vikend protiv Borussije M’gladbach.

S druge strane, Real Madrid je pod Carlom Ancelottijem opravdao ulogu favorita u ovoj grupi i s prve pozicije nastavlja natjecanje u osmini finala. Napoli je na papiru bio jedini ozbiljan konkurent “kraljevima”, no istina je i da je upravo protiv Union Berlina madridski klub imao mnogo problema u prvom dvoboju na stadionu Santiago Bernabeu.

Ancelotti će zasigurno odmarati neke od svojih zvijezda u ovoj utakmici, što bi moglo otvoriti prostor Luki Modriću koji jedva čeka istrčati na teren i pokazati da još uvijek posjeduje vrhunsku kvalitetu.

Što se ofenzive tiče, tu možemo očekivati Brahima Diaza i Joselua, s Federicom Valverdeom koji dolazi iz drugog plana i prijeti domaćem golu. Ancelotti bi se na Olympiastadionu mogao odlučiti i za pokojeg juniora, no bit će to svejedno jak Real s kojem se Union Berlinu sigurno neće biti lako nositi…

Prethodni dvoboji:
20.09.23 Real Madrid1:0Union Berlin LP

Izostanci i ozljede:

Union Berlin: Doekhi D. (ozljeda mišića).

Real Madrid: Camavinga E. (ozljeda koljena), Carvajal D. (ozljeda lista), Courtois T. (ozljeda koljena), Militao E. (ozljeda koljena), Tchouameni A. (ozljeda stopala), Vinicius Junior (ozljeda zadnje lože).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što nema rezultatskog imperativa u ovoj utakmici, online kladionice svejedno su proglasile Real Madrid favoritom u Berlinu.

Mi smatramo da to ima smisla, jer čak i s rezervama “kraljevski” klub je dovoljno moćan kako bi slomio otpor jedne od momčadi s dna ljestvice Bundeslige. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada na pobjedu Reala, uz koeficijent 1.83 u kladionici 20bet.

Možemo očekivati otvoreni nogomet, jer niti jedni ni drugi nemaju što izgubiti pa bi se dvoboj mogao pretvoriti u golijadu. Zato će neki odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola u Berlinu, uz kvotu 2.43.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.74. Neki će se pak odlučiti za okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 2.00.

Ako pak želite podebljati tečaj na gostujućoj momčadi, bet365 vam nudi dvije atraktivne opcije. Prva je oklada da Real zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.50, dok možete odigrati i poluvrijeme/kraj 2/2, uz tečaj 2.87. To postaje dobitno ako Real povede u prvom dijelu i zadrži prednost do posljednjeg sučevog zvižduka.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 na gol Joselua, dok je kvota čak 4.33 ako tipujete na Brahima Diaza. S druge strane, koeficijent je 4.00 na Kevina Vollanda.

Za kraj, spomenimo i tečaj čak 10.00 koji možete dobiti na autogol, što je itekako moguće u utakmici u kojoj koncentracija obrana sigurno neće biti na najvišoj razini…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top