Manchester United vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W L D W
  • Old Trafford
  • Početak: 12. prosinac 21:00
Forma:
L D W W W
DOMAĆIN 2.50
Remi 3.90
GOST 2.60
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Akcija u skupini A Lige prvaka završava ovog utorka ključnom utakmicom na Old Traffordu, gdje Manchester United dočekuje Bayern.

Momčad Erika ten Haga uspjela je potpuno zabrljati ove jeseni u elitnom klupskom nogometnom natjecanju i nalazi se na posljednjem mjestu u grupi. Eventualna pobjeda u zadnjem kolu još može Manchester United odvesti u osminu finala, no trebat će Englezima još i remi u drugoj utakmici Kopenhagena i Galatasaraya.

Kako god, Ten Hag i njegovi igrači znaju da im protiv Bayerna igra samo pobjeda. No, ostaje pitanje imaju li “Crveni vragovi” dovoljno raspoloženih igrača u svom kadru. Naime, Marcus Rashford nikako da dođe u formu, a Bruno Fernandes igra sve povučenije u odnosu na protivnički kazneni prostor, što ga čini manje opasnim u ofenzivi.

U redovima Manchester Uniteda u posljednje vrijeme najbolji je igrač Scott McTominay, dok svoj doprinos u Ligi prvaka daje i mladi Rasmus Højlund, strijelac nekoliko važnih golova tijekom jeseni.

Domaćin ima dosta problema u obrani pa se Harry Maguire opet vratio u prvi plan, a dobra vijest za Ten Haga barem je oporavak Lukea Shawa koji će mu dobro doći na poziciji lijevog beka u ovom europskom derbiju. I da, na kraju ostaje otvoreno pitanje hoće li Andre Onana imati svoj dan ili će opet kiksati, što je bio slučaj već nekoliko puta u posljednjim utakmicama.

S druge strane, Bayern je pod Thomasom Tuchelom s lakoćom prošao grupu A i s prvog mjesta čeka nastavak Lige prvaka u 2024. godini.

Bavarci nemaju rezultatski imperativ u ovom susretu, no ponos im nalaže da igraju punom snagom. Ne bi bilo prvi put da izbace nekog velikana iz Lige prvaka u zadnjem kolu grupne faze, unatoč tome što su već osigurali prolazak dalje. Harry Kane tu će biti posebno motiviran, željan dokazati da je i dalje opasnost za svaki klub iz Premiershipa.

Teško je reći koga će Tuchel odmarati, a koga koristiti u ovoj utakmici. Očekujemo da bi priliku trebao dobiti Serge Gnabry, a možda i iskusni Thomas Müller koji bi rado zagorčao život Manchester Unitedu ovog utorka. U svakom slučaju, Bayern sigurno neće olako shvatiti ovu utakmicu, što je čini i najzanimljivijom u Ligi prvaka u posljednjem kolu…

Prethodni dvoboji:
20.09.23 Bayern4:3Manchester United LP
05.08.18 Bayern1:0Manchester United PRI
09.04.14 Bayern3:1Manchester United LP
01.04.14 Manchester United1:1Bayern LP
07.04.10 Manchester United3:2Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Casemiro (ozljeda zadnje lože), Eriksen C. (ozljeda koljena), Malacia T. (ozljeda mišića), Martinez L. (ozljeda stopala), Mount M. (ozljeda mišića), Sancho J. (suspenzija).

Bayern: Buchmann T. (ozljeda mišića), Marušić G. (ozljeda koljena), Sarr B. (ozljeda koljena), De Ligt M. (ozljeda koljena).

Bayern zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, hrvatske kladionice daju otprilike podjednake izglede i jednima i drugima da dođu do pobjede u ovom velikom europskom derbiju.

Mi pak smatramo da Bayern ipak ima bolje posloženu momčad, čak i ako rezerve uđu u igru. Domaćinu igra samo pobjeda što će otvoriti prostor pred Onaninim golom i Bavarci će to nemilosrdno iskoristiti. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Bayerna, uz koeficijent 2.60 kojeg nudi kladionica 20bet.

Mnogo toga je u igri, pogotovo za Manchester United, zbog čega očekujemo oprezniji ulazak u utakmicu domaćina, nakon čega će se akcija rasplamsati. Zato ima smisla odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremena pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.00.

U kladionici bet365 imate pak priliku podebljati kvotu ako tipujete na bavarski sastav. Pa je tako ponuđen koeficijent 3.25 na okladu da Bayern zabija gol u oba poluvremena, a možete odigrati i pobjedu Bayerna bez primljenog gola, što ide uz tečaj 5.50.

Dio igrača kladit će se i na strijelce. Na Harryja Kanea je kvota 2.10 da će zabiti na Old Traffordu, a 4.33 ako tipujete na Thomasa Müllera. S druge strane, 2.60 je na gol Ramusa Højlunda, a 3.75 da će zabiti Bruno Fernandes.

Za kraj, tu je i oklada na dosuđen penal, uz koeficijent 2.35, što bi se definitivno moglo dogoditi u ovoj utakmici u kojoj će napadači i jednih i drugih pod svaku cijenu pokušavati iznuditi savršenu priliku za postizanje pogotka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top