PSV vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W L
  • Philips Stadium
  • Početak: 12. prosinac 18:45
Forma:
L W W W W
DOMAĆIN 2.50
Remi 3.70
GOST 2.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednje kolo grupne faze Lige prvaka započinje ovog utorka dvobojem u Eindhovenu, u kojem će snage odmjeriti PSV i Arsenal.

Domaća momčad pod trenerom Peterom Boszom briljira ove sezone u nizozemskom prvenstvu. Startala je s 15 pobjeda iz 15 utakmica, a na pragu je i prolaska u osminu finala Lige prvaka. Jedini slab trenutak za PSV ove jeseni je bilo gostovanje na Emiratesu gdje je teško poražen, no sada se ima priliku revanširati.

U svojim redovima momčad iz Eindhovena ima spoj iskusnih igrača i mladih talenata. Vrijedi izdvojiti Luuka de Jonga koji se vratio u klub i predvodi ofenzivu, a iz Napolija je pak stigao Hirving Lozano, jedan od zaslužnih za osvajanje Scudetta prošle sezone.

Mladi ofenzivci Noa Lang i Johan Bakayoko donose pak žestinu PSV-u kad kreće u napad, dok se za čvrstinu u sredini terena brinu Joey Veerman i Jerdy Schouten. Obrana se pak pokazala sasvim solidnom ove sezone s Walterom Benitezom među vratnicama, osim u već spomenutoj utakmici u Londonu koju Nizozemci žele što prije zaboraviti.

S druge strane, Arsenal se pod Mikelom Artetom s lakoćom probio do nokaut faze elitnog klupskog nogometnog natjecanja, a dobro ove jeseni gura i u Premiershipu.

Raspored utakmica engleskog kluba izuzetno je gust pa će zasigurno na ovom gostovanju dobiti priliku neki igrači iz drugog plana. No, ozljede su učinile Artetin kadar prilično tanak pa je pitanje koga uopće ima na klupi za poslati na teren. Kai Havertz koji je prilično rezervirano ušao u sezonu mogao bi dobiti šansu razmahati se u Eindhovenu, a u sredini terena možemo očekivati i pomalo zaboravljenog Brazilca Jorginha.

U napadu pak Eddie Nketiah jedva čeka dobiti novu priliku za dokazivanje, a svakako se minutaži ima pravo nadati i Leonardo Trossard, vrlo kvalitetan krilni napadač koji inače uglavnom ulazi s klupe.

Bit će zanimljivo vidjeti i koga će Arteta staviti na gol, s Aaronom Ramsdaleom koji trenutno gleda u leđa Davidu Rayi, no ovaj put bi mogao dobiti prednost.

U svakom slučaju, na Philips stadionu čeka nas utakmica u kojoj definitivno neće biti kalkulacija, s izuzetno motiviranim domaćinom koji želi trijumfom učvrstiti drugo mjesto na ljestvici skupine B…

Prethodni dvoboji:
20.09.23 Arsenal4:0PSV LP
27.10.22 PSV2:0Arsenal EL
20.10.22 Arsenal1:0PSV EL
07.03.07 Arsenal1:1PSV LP
20.02.07 PSV1:0Arsenal LP

Izostanci i ozljede:

PSV: Obispo A. (ozljeda koljena), Bella-Kotchap A. (ozljeda ramena).

Arsenal: Partey T. (ozljeda mišića), Smith Rowe E. (ozljeda koljena), Timber J. (ozljeda koljena), Tomiyasu T. (ozljeda lista), Vieira F. (ozljeda prepone).

PSV zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za razliku od prve utakmice u kojoj je Arsenal bio izraziti favorit, kladionice u Hrvatskoj ovaj put malu prednost daju PSV-u, što zbog motivacije, što zbog sjajne forme.

Mi se s tim ovaj put slažemo, jer pred “Topnicima” je pregršt teških utakmica u Premiershipu u doba Božića pa su im misli daleko od Eindhovena. Domaćin je pak već gotovo osigurao titulu u Nizozemskoj i pun elana dočekuje ovaj obračun, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu PSV-a, uz koeficijent 2.50 u kladionici 20bet.

Mogao bi se ovaj dvoboj pretvoriti u pravu golijadu, zbog čega ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, na što možete uzeti primamljivu kvotu 2.55. Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti tečaj 1.79.

Ako pak čvrsto vjerujete u uspjeh Nizozemaca, kladionica bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije kako podebljati kvotu. Prva je oklada da PSV zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 3.25, dok možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 4.00. To postaje dobitno ako Boszova momčad povede u prvom dijelu i održi prednost do samog kraja.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 na gol Luuka de Jonga, a 3.50 ako tipujete na Nou Langa. S druge strane, kvota je 3.20 na Eddieja Nketiaha, a 4.00 na pogodak Leandra Trossarda.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz koeficijent 7.50, što je itekako moguće u ovakvim revijalnim utakmicama u kojima jedna od momčadi ne igra s punom koncentracijom…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top