Crvena zvezda vs. Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W L W
  • Rajko Mitić Stadium
  • Početak: 13. prosinac 18:45
Forma:
L D W D D
Crvena zvezda
Oba daju gol: Da1.81
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U grupi G Lige prvaka akcija završava ove srijede, bez nepoznanica po pitanju izgleda ljestvice uoči nokaut faze. No, svejedno zanimanje privlači dvoboj Crvene zvezde i Manchester Cityja, u kojem će prvak Srbije pokušati doći do senzacionalne pobjede.

Domaća momčad pod trenerom Barakom Bakharom polako se oporavlja od lošeg početka sezone i postaje favorit za osvajanje titule u srpskom prvenstvu. No, u Ligi prvaka crveno-bijeli su se pokazali previše slabima za konkurenciju i ovaj dvoboj bit će im posljednji u Europi do sljedećeg ljeta.

Ipak, treba reći da je Zvezda upravo protiv Manchester Cityja odličnim nastupom otvorila u rujnu grupnu fazu i nada se ponavljanju toga na svom stadionu u Beogradu. U tome bi trebala pomoći afrička pojačanja u napadu, Jean-Philippe Krasso i Peter Olayinka koji definitivno imaju potencijal igrati u puno jačoj ligi od one u kojoj trenutno igraju.

Ganac Osman Bukhari također je na raspolaganju za ovu utakmicu i sigurno će dobiti priliku protiv Cityja, a tu je i Cherif Ndiaye kojeg dobro poznajemo još iz doba dok je igrao za Goricu.

Od domaćih, bit će zanimljivo vidjeli hoće li zaigrati daroviti tinejdžer Jovan Mijatović, dok kvalitetu svakako donosi i ofenzivni Aleksandar Katai, jedan od najboljih igrača ove momčadi.

Dodajmo tome iskusnog Aleksandra Dragovića u obrani, kao i Miloša Degeneka na poziciji stopera pa je jasno da Crvena zvezda nije momčad koju itko smije podcjenjivati, čak ni u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

S druge strane, Pep Guardiola doživio je s Manchester Cityjem seriju neuspjeha u Premiershipu, od kojih najviše boli poraz od Aston Ville, jer aktualni prvak Europe završio je potpuno deklasiran na stadionu Villa Park.

Nebesko plavi nadaju se brzom povratku u formu, no u ovoj utakmici Guardiola sigurno neće koristiti svoje udarne igrače, jer trebaju mu za gusti raspored koji čeka City u doba Božića. Priliku bi tako mogao dobiti Jack Grealish koji nije igrao mnogo ove jeseni, a minutaži se nada i Matheus Nunes u sredini terena.

Mjesta u momčadi trebalo bi biti i za našeg Matea Kovačića, dok ostaje otvoreno pitanje hoće li Katalonac koristiti Joška Gvardiola na stadionu Rajko Mitić, popularnoj Marakani, u dvoboju u kojem Manchester City unatoč svemu ostaje izraziti favorit za ostvarenje pobjede…

Prethodni dvoboji:
20.09.23 Manchester City3:1Crvena zvezda LP

Izostanci i ozljede:

Crvena zvezda: nema značajnih ozljeda.

Manchester City: De Bruyne K. (ozljeda bedra).

ManCity zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, sportske kladionice proglasile su Manchester City tolikim favoritom da se zapravo i ne isplati igrati čistu dvojku ove srijede.

Mi pak vjerujemo da bi domaćin mogao doći na svoje u pojedinim dijelovima utakmice, jer igrat će se u revijalnom tonu u Beogradu. Sigurni smo da će i jedni i drugi imati značajan broj prilika za postizanje pogotka, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.81 u kladionici 20bet.

Nema sumnje, možemo očekivati otvoren dvoboj u kojem pogodaka ne bi smjelo nedostajati. Zato ima smisla uzeti u obzir i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 2.15.

Ako pak vjerujete da Guardiolina momčad neće imati nikakvih problema u Beogradu, kladionica bet365 nudi vam nekoliko zanimljivih opcija kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Manchester City zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 1.80, dok ćete dobiti 1.83 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako City povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do kraja.

Kladiti se možete i na strijelce. Zanimljivo djeluje kvota 3.00 na pogodak Jacka Grealisha, dok će se neki odlučiti tipovati i na Matheusa Nunesa, na kojeg možete dobiti čak 5.50. S druge strane, koeficijent je 4.00 da će zabiti Jean-Philippe Krasso, a 5.50 ćete dobiti ako poentira Aleksandar Katai.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.25, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici u kojoj obrana domaćina teško da može pratiti brzinu i žestinu napadača aktualnog prvaka Europe…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top