Atletico vs. Lazio – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W W W
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 13. prosinac 21:00
Forma:
D W W W L
Atletico
Poluvrijeme/kraj: 1/12.50
Lazio
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u grupi E napokon ćemo saznati tko ide s prve pozicije u osminu finala Lige prvaka, nakon što snage u Madridu odmjere Atletico i Lazio.

Domaća momčad pod Diegom Simeoneom igra ove sezone bolje nego u prethodnima te je bez problema izborila plasman u nokaut fazu elitnog klupskog nogometnog natjecanja. No, nedavni dvoboj u gostima kod Barcelone pokazao je da Atletico još uvijek nije spreman za najviše domete.

Ipak, u ovoj grupi crveno-bijeli su u ulozi favorita i očekuje se da ostvare trijumf na svom stadionu, protiv suparnika koji je na nevjerojatan način izbjegao poraz u prvoj međusobnoj utakmici u Rimu. Naime, tada je golman Ivan Provedel u posljednjim trenucima utakmice zabio izjednačujući pogodak i tako spasio rimski sastav.

U srijedu ne možemo očekivati sličnu dramu, no bit će svakako zanimljivo na travnjaku. Atletico se prije svega uzda u svoje ključne igrače u ofenzivi, Antoinea Griezmanna i Alvara Moratu, strijelce brojnih golova tijekom jeseni.

Dobra vijest za Simeonea je oporavak Memphisa Depaya koji napokon konkurira za nastup, dok su tu još Samuel Lino i Angel Correa kao dodatna kvalitetna rješenja u ofenzivi.

Što se vezne linije tiče, tu se u Atletico nije mnogo toga promijenilo u odnosu na šampionske sezone. Još uvijek igra Koke, kao i Saul, dok se odličnim pojačanjem pokazao Argentinac Rodrigo de Paul. Važno mjesto sada zauzima i Marcos Llorente, vrlo kvalitetan igrač sredine terena.

U obrani “Colchonerosa” mnoga su poznata imena, ali sve ih je zasjenio bek Mario Hermoso, strijelac nekih prekasnih golova ove jeseni. Među vratnicama je pak Jan Oblak, kao izazovna posljednja prepreka suparnicima.

S druge strane, Lazio pod trenerom Mauriziom Sarrijem može biti zadovoljan time što je izborio plasman u osminu finala Lige prvaka.

Nije išlo glatko, jer dogodio se Rimljanima i neugodan poraz u Rotterdamu, no s dvije pobjede u prethodnim utakmicama nebesko plavi su osigurali svoje mjesto u nokaut fazi elitnog europskog klupskog natjecanja.

U redovima Lazija i dalje važno ulogu igra Ciro Immobile, strijelac dva gola protiv Celtica, a alternativu mu predstavlja Valentin Castellanos. Ostatak momčad također se nije puno mijenjao uoči ove sezone i Sarri se nada da bi to moglo biti dovoljno za ostvariti na stadionu Wanda Metropolitano pozitivan rezultat…

Prethodni dvoboji:
19.09.23 Lazio1:1Atletico LP
23.02.12 Atletico1:0Lazio EL
16.02.12 Lazio1:3Atletico EL
04.08.07 Lazio1:3Atletico PRI
14.04.98 Lazio0:0Atletico EL

Izostanci i ozljede:

Atletico: Barrios P. (ozljeda koljena), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive), Vitolo (ozljeda koljena).

Lazio: Romagnoli A. (ozljeda lista), Isaksen G. (ozljeda stražnje lože), Patric (ozljeda tetive).

Atletico zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što povremeno pokazuje slabosti, kladionice u Hrvatskoj svejedno nude prilično nisku kvotu na pobjedu Atletica ove srijede u Madridu.

Mi se s tim zapravo slažemo, jer smatramo da je Lazio ispucao svoju sreću u prethodnim kolima pa sada kada je osigurao prolazak dalje teško da može nastaviti u istom stilu. Atletico će zasigurno opasno pritisnuti protivnika pred domaćim navijačima od samog početka, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.50 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako crveno-bijeli povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju.

Od ostalog, svakako zanimljivo djeluje i oklada na pobjedu Atletica bez primljenog pogotka, uz koeficijent 2.62, a kvotu 1.70 možete dobiti u kladionici Rabona na okladu da Atletico zabija više od 1.5 gola na utakmici, što je sasvim realan scenarij.

Podebljati tečaj možete i kombinacijskim okladama u kladionici 22bet. Izdvajamo okladu na pobjedu Atletica uz više od 1.5 gola na utakmici, što ide uz primamljivi koeficijent 1.98.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.25 ako zabije Alvaro Morata, dok je kvota 2.75 ako tipujete na Memphisa Depaya. S druge strane, zanimljivo djeluje i tečaj 4.00 na pogodak Cira Immobilea, a 4.33 ćete dobiti na Valentina Castellanosa.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer bit će još lakše ocijeniti odnos snaga ovih suparnika jednom kad akcija započne u Madridu. Obećavajuće djeluje oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00. No, pojavit će se i drugi atraktivne opcije pa imajte upaljenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice i reagirajte čim se pojavi kvota za koju vjerujete da donosi dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top