Antwerp vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W L D
  • Bosuilstadion
  • Početak: 13. prosinac 21:00
Forma:
W W D W L
Antwerp
Više od 3.5 gola2.44
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini H Lige prvaka još ne znamo tko sve ide u osminu finala, a zanimljiv dvoboj u šestom kolu na rasporedu je u Belgiji, gdje će snage odmjeriti Antwerp i Barcelona.

Domaća momčad pod trenerom Markom van Bommelom može biti zadovoljna što se našla u grupnoj fazi Lige prvaka, no tamo se nije proslavila. Antwerp je nanizao pet poraza, a najteži u Kataloniji, gdje ga je Barcelona porazila s visokih 5:0.

Zbog toga će Antwerp pokušati u posljednjem kolu pokazati da ipak vrijedi više, a bilo kakav pozitivan rezultat puno bi značio za ovaj belgijski klub ograničenog budžeta. U tome bi trebao pomoći Vincent Janssen, najbolji igrač aktualnog prvaka Belgije u ofenzivi, uvijek spreman izboriti se za slobodni prostor, kako bi pokušao poentirati.

Mladi Arthur Vermeeren još jedan je igrač kojeg vrijedi spomenuti u domaćim redovima. Ovaj veznjak igra već neko vrijeme odlično, iako je napunio tek 18 godina i itekako će se htjeti dokazati protiv jednog od najuglednijih europskih klubova.

Mandela Keita još je jedan kvalitetan veznjak u ovoj momčadi, dok će prema naprijed još djelovati Gyrano Kerk i George Ilenikhena, igrači koji se mogu razmahati ako im suparnička obrana to dopusti. U obrani pak domaćih vlada kapetan Toby Alderweireld pred kojim je zasigurno mnogo posla, kao uostalom i u prethodnim dvobojima Royal Antwerpa u Ligi prvaka.

S druge strane, Barcelona je došla pod Xavijem Hernandezom do ključne pobjede u prethodnom kolu protiv Porta i zna da ide dalje, no osvojeni bod bi potvrdio njezino prvo mjesto.

Ozljede su se uvukle u redove Katalonaca, od kojih najviše bolji ona Gavija za kojeg se sezona završena. No, u sredini terena djeluju Pedri i Ilkay Gündogan, što je sasvim dovoljno za ravnopravnu borbu protiv svakog suparnika.

Xavi će zasigurno odmarati neke od svojih zvijezda u ovom susretu. Priliku očekujemo da dobiju Pau Victor i Lamine Yamal, kao i Fermin u sredini terena. No, to ne mijenja gard s kojim će igrati Barcelona na Bosuilstadionu, u utakmici u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
19.09.23 Barcelona5:0Antwerp LP

Izostanci i ozljede:

Antwerp: Ondrejka J. (fraktura kosti), Valencia A. (lom fibule), Engels B. (ozljeda Ahilove tetive), Bataille J. (ozljeda gležnja).

Barcelona: Alonso M. (ozljeda leđa), Gavi (ozljeda koljena), Martinez I. (ozljeda mišića), Ter Stegen M. (ozljeda leđa).

Barcelona zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice u ovom su dvoboju proglasile Barcelonu izrazitim favoritom, s tečajem na pobjedu kojeg iskusni igrači neće poželjeti igrati.

Mi pak vjerujemo da će se i jedni i drugi opustiti u srijedu i poželjeti zabijati, zbog čega bismo mogli vidjeti pregršt pogodaka u Antwerpenu. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola u ovoj utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.44 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla uzeti u obzir i ono što nudi kladionica 22bet. Tamo možete odigrati da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz koeficijent 1.76, a dio igrača odlučit će se i za alternativnu opciju, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.00.

Ako ste sigurni da je razlika u klasi prevelika između ovih suparnika, kladionica bet365 vam daje zanimljive opcije kako podebljati kvotu na favorita. Pa tako možete odigrati da Barcelona zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.00, dok ćete dobiti 2.12 ako odigrate hendikep F+2 iliti -1.5 na Barcelonu, što postaje dobitno ako Xavijeva momčad pobijedi s najmanje dva razlike.

Kvotu možete pojačati i igranjem kombinacijskih oklada. To preferiraju umjereni igrači neskloni riziku, za koje izdvajamo okladu na pobjedu Barcelone uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 1.91.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 ako odigrate da će zabiti Joao Felix, dok je kvota 3.20 ako tipujete da će poentirati Pau Victor. S druge strane, na gol Vincenta Janssena je koeficijent 3.60, a on je najizgledniji strijelac u domaćim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na penal i isključenje u ovoj utakmici, što ide uz kvotu 8.00 i ne bi bilo prvi put da se dogodi na utakmicama Barcelone u 2023. godini…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top