Newcastle vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L L W D W
  • St. James Park
  • Početak: 13. prosinac 21:00
Forma:
L W L W D
DOMAĆIN 1.88
Remi 3.90
GOST 4.00
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka najviše nepoznanica imamo u grupi F, u kojoj važnu utakmicu igraju ove srijede Newcastle i Milan.

Domaća momčad pod trenerom Eddiejem Howeom imala je nekoliko impresivnih nastupa u svom povratničkom nastupu u Ligi prvaka. No, kontroverzni penal dosuđen za PSG u prethodnom kolu otežao joj je put do osmine finala te joj igra još samo trijumf protiv rivala iz Italije.

Newcastle trenutno ima ogromne probleme s ozljedama, pogotovo u obrani. Sve je još donekle funkcioniralo dok se nije ozlijedio i golman Nick Pope, nakon čega su crno-bijeli primili čak sedam golova u posljednje dvije utakmice.

Jedan od ključnih igrača Kieran Trippier odjednom je počeo griješiti, no Howe se nada da će biti pravi u ključnoj europskoj utakmici. Prema naprijed pak Newcastle ima opasnog Alexandera Isaka, a tu je još odlični Anthony Gordon, strijelac brojnih važnih golova ove jeseni.

Miguel Almiron i Joelinton također se pridružuju ofenzivi, dok u sredini terena mnogo posla čeka Bruno Guimaraesa. Obrana predvođena kapetanom Jamalom Lascellesom morat će se također konsolidirati, kako Martin Dubravka među vratnicama ne bi ponovo bio kao na streljani.

S druge strane, Milan pod Stefanom Piolijem možda je dogurao sve do polufinala Lige prvaka prošle sezone, no ove je već sada na rubu ispadanja iz svih europskih natjecanja.

Crveno-crnima u Newcastleu igra samo pobjeda, no Rafael Leao ima problema s ozljedom mišića, a Pioli ima problema s ozljedama u svim svojim linijama. Po običaju će se puno očekivati od Oliviera Girouda koji je vrlo spretan u kaznenom prostoru, dok bi se Christian Pulišić trebao pobrinuti za prijetnje s pozicija krila.

Mladi pak Tommaso Pobega nada se minutaži u veznoj liniji, a svakako gostima nedostaje Sandro Tonali kojeg je kupio ovog ljeta upravo Newcastle. Doduše, trenutno je suspendiran zbog klađenja.

Kako god, na stadionu St. James Park nas čeka utakmica u kojoj i jednima i drugima treba pobjeda, što će dvoboj učiniti izuzetno zanimljivim i uzbudljivim…

Prethodni dvoboji:
19.09.23 Milan0:0Newcastle LP

Izostanci i ozljede:

Newcastle: Anderson E. (ozljeda leđa), Barnes H. (ozljeda gležnja), Botman S. (ozljeda koljena), Burn D. (ozljeda leđa), Manquillo J. (ozljeda prepone), Murphy J. (ozljeda ramena), Pope N. (ozljeda ramena), Targett M. (ozljeda mišića), Tonali S. (suspenzija), Willock J. (ozljeda Ahilove tetive).

Milan: Caldara M. (ozljeda gležnja),Kalulu P. (ozljeda koljena), Leao R. (ozljeda mišića), Okafor N.(ozljeda mišića), Pellegrino M. (ozljeda noge), Thiaw M. (ozljeda zadnje lože).

Newcastle zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što je doživio dva teška poraza u nizu, kladionice u Hrvatskoj svejedno su proglasile Newcastle favoritom u ovom dvoboju s Milanom.

Iako domaćin ima pregršt ozlijeđenih i suspendiranih igrača, mi smatramo da su kadrovski problemi u redovima Milana još i gori. Kvaliteta engleskog nogometa je pak viša od talijanskog, što bi se trebalo osjetiti u ključnoj utakmici. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Newcastlea, uz koeficijent 1.88 kojeg nudi kladionica 20bet.

Bit će to potpuno otvoren dvoboj u kojem remi nikog ne zadovoljava, zbog čega ima smisla očekivati golove. Pa ćete tako na okladi oba tima daju gol dobiti kvotu 1.75 u kladionici bet365, dok će se dio igrača odlučiti kladiti i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 1.78.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz koeficijent 2.00. Alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.06.

Ako pak želite podebljati tečaj na domaćinu, ne zaboravimo niti okladu poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.87. To postaje dobitno ako Newcastle povede u prvom dijelu utakmice i pobijedi na njezinom kraju.

Spomenimo i klađenje na strijelce. Dobit ćete 2.40 ako se kladite da će zabiti Alexander Isak, dok je 3.20 na pogodak Anthonyja Gordona. S druge strane, kvota je 3.75 ako tipujete na Oliviera Girouda.

Za kraj, tu je i oklada na dosuđen penal, uz tečaj 2.64, što definitivno možemo zamisliti u ovoj žestokoj utakmici u kojoj će suci imati pregršt posla…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top