PSG vs. Borussia Dortmund – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L D W W W
  • Parc des Princes
  • Početak: 07. svibanj 21:00
Forma:
W W L D W
PSG
Poluvrijeme/kraj: 1/12.20
Borussia D.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vrijeme je za uzvratne dvoboje polufinala Lige prvaka. Prvi od njih odigrat će se u utorak, kada će u Parizu odmjeriti snage PSG i Borussia Dortmund.

Paris Saint-Germain pod trenerom Luisom Enriqueom pokušava ući u svoje drugo finale elitnog klupskog nogometnog natjecanja. No, našao se u zaostatku nakon prve utakmice i morat će odigrati perfektno u uzvratu, ako želi doći na korak do najprestižnijeg trofeja.

Sve oči bit će uprte u Kyliana Mbappéa, od kojeg se očekuje da pogura svoju momčad prema pobjedi. Brzonogi Francuz trenutno je jedan od najboljih krilnih napadača na svijetu i definitivno predstavlja najveću opasnost za gostujuću družinu.

Enrique će pokušati Mbappéu pridodati što kvalitetnija rješenja prema naprijed. Bradley Barcola i Ousmane Dembélé su igrali u prvoj utakmici, a priliku čeka Portugalac Goncalo Ramos, kao i Randal Kolo Muani koji je doveden kao ozbiljno pojačanje.

U sredini terena Vitinha se pak nada da može još jednom biti čovjek odluke, a mnogo je posla još pred Wayneom Zaire-Emeryjem, kao i pred Fabianom Ruizom.

Što se obrane pak tiče, tu je Marquinhos ključna figura kod Parižana, a od beka Achrafa Hakimija očekuje se doprinos u defenzivi, ali i u napadu. Gianluigi Donnarumma među vratnicama također će morati biti na visini zadatka.

S druge strane, Borussia Dortmund pod Edinom Terzićem radi čuda u elitnom klupskom natjecanju i ako ne izgubi u Parizu smiješi joj se veliko finale na Wembleyju 1. lipnja.

Takvu poziciju može zahvaliti napadaču Niclasu Füllkrugu koji je sjajno zabio u prvoj utakmici, uz odličnu igru Juliana Brandta i Karima Adeyemija u ofenzivi. Dortmundska momčad pokazala se iznimno čvrstom, za što zasluge pripadaju i Marcelu Sabitzeru u sredini terena, a pogotovo braničima Matsu Hummelsu i Nici Schlotterbecku koji odrađuju fantastičan posao cijele sezone.

U uzvratu se očekuje da minutažu dobije i Donyell Malen u ofenzivi pa i Marco Reus u nekoj fazi utakmice, u kojoj na stadionu Park Prinčeva Borussiju čeka izuzetno težak posao protiv favoriziranog domaćina…

Prethodni dvoboji:
01.05.24 Borussia Dortmund1:0PSG LP
13.12.23 Borussia Dortmund1:1PSG LP
19.09.23 PSG2:0Borussia Dortmund LP
11.03.20 PSG2:0Borussia Dortmund LP
18.02.20 Borussia Dortmund2:1PSG LP

Izostanci i ozljede:

PSG: Hernandez L. (ozljeda koljena), Kimpembe P. (izvan kadra), Kurzawa L. (izvan kadra), Rico S. (ozljeda glave).

Borussia Dortmund: Bensebaini R. (ozljeda koljena), Duranville J. (ozljeda mišića), Haller S. (bolest).

PSG zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč pobjedi u prvoj utakmici, kladionice u Hrvatskoj ne daju velike izglede Borussiji Dortmund da izbjegne poraz u uzvratu. Pa je tako kvota na trijumf PSG-a prilično mala.

Bez obzira na impresivnu igru Terzićeve družine u Ligi prvaka, mi se slažemo da prednost imaju Parižani u uzvratu. Vjerujemo da će Enriqueova momčad krenuti žestoko od prve minute i brzo doći do gola kojeg priželjkuje. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.20 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do kraja regularnog dijela utakmice.

Mnogi očekuju golijadu koja je izostala u prvoj utakmici. Zato je hrvatskim kladiteljima zanimljiva i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola u regularnom dijelu, uz tečaj 2.26 u kladionici 20bet.

Ako želite podebljati tečaj na PSG-u, postoje još dvije zanimljive opcije koje imate na raspolaganju. Prva je oklada da PSG zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 2.00, dok ćete dobiti 2.28 ako odigrate hendikep F+2 iliti -1.5 na PSG u kladionici 22bet. To se pretvara u dobitak ako domaćin pobijedi s najmanje dva razlike.

Što se klađenja na strijelce tiče, tečaj je samo 1.66 da će zabiti Kylian Mbappé, no postaje 3.60 ako odigrate da će to biti prvi gol na utakmici. Kvota je pak 3.25 na Ousmanea Dembelea, a 4.00 ako tipujete na Bradleyja Barcolu. S druge strane, dobit ćete 4.50 na gol Niclasa Füllkruga, najizglednijeg strijelca u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.40, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici u kojoj će napadači pod svaku cijenu pokušati izboriti perfektnu priliku za postizanje pogotka…

U kladionici 20bet igračima se smiješe besplatne oklade u vrijednosti od 1000 €, iskoristive na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top