Manchester U. vs. Galatasaray – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W L L
  • Old Trafford
  • Početak: 03. listopad 21:00
Forma:
W W W D W
Manchester U.
Oba daju gol: Da1.81
Galatasaray
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vraća se ovog tjedna Liga prvaka na scenu u Europi, a važnu utakmicu u skupini A igraju Manchester United i Galatasaray.

Domaća momčad pod trenerom Erikom ten Hagom u velikim je problemima, jer prilično je slabo otvorila sezonu Premiershipa, a startala je porazom u Münchenu i u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Sada se Manchester United mora konsolidirati i početi pobjeđivati, inače će još jedne godine ostati bez nokaut faze Lige prvaka. U tome bi mu trebao pomoći Bruno Fernandes, strijelac krasnog gola nedavno protiv Burnleyja, no nemoćan za vikend u porazu protiv Crystal Palacea.

Veliki udarac za “crvene vragove” definitivno je pad forme Marcusa Rashforda, neuvjerljivog u novoj sezoni, a ekipi nedostaje i jedan centralni napadač na kojeg bi se mogla osloniti, što pokušava postati mladi Rasmus Højlund, nedavno doveden u klub.

U sredini terena Casemiro odrađuje pak odličan posao, ali nema podršku kakvu je imao prošle sezone pa su i rezultati slabiji. No, oporavak od ozljede Sofyana Amrabata mogao bi proširiti Ten Hagove opcije u veznoj liniji, kao i učvrstiti bokove.

Obrana Manchester Uniteda trenutno je ranjiva, jer ozlijedio se Lisandro Martinez pa bismo mogli vidjeti nepredvidivog Harryja Maguirea u prvih 11. A golman Andre Onana poprilično je nepouzdan i nikad ne znate hoće li na travnjaku biti briljantan ili će primiti pacerski gol.

S druge strane, Galatasaray pod vodstvom Okana Buruka igra odlično u turskom prvenstvu, no kad se trebalo pokazati protiv Kopenhagena u Ligi prvaka, jedva je iščupao bod na svom stadionu.

No, turski prvak ima svojih aduta i sigurno neće pasti bez borbe u ovoj utakmici. Posebno vrijedi izdvojiti Maura Icardija u napadu, sposobnog u svakom trenutku svojom žestinom zakomplicirati utakmicu.

Dries Mertens još jedno je zvučno ime u gostujućim redovima, a Galatasaray je uspio dovesti još Hakima Ziyecha i Wilfrieda Zahu pa možemo reći da zaista ima momčad koja može biti tvrd orah čak i najjačima u Europi.

U svakom slučaju, očekujemo na stadionu Old Trafford atraktivnu utakmicu, u kojoj će se domaćin morati pomučiti kako bi osvojio sva tri boda…

Prethodni dvoboji:
30.07.16 Galatasaray2:5Manchester United PRI
20.11.12 Galatasaray1:0Manchester United LP
19.09.12 Manchester United1:0Galatasaray LP
07.12.94 Manchester United4:0Galatasaray LP
28.09.94 Galatasaray0:0Manchester United LP

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Antony (izvan kadra), Diallo A. (ozljeda koljena), Mainoo K. (ozljeda gležnja), Malacia T. (ozljeda mišića), Martinez L. (ozljeda stopala), Sancho J. (suspenzija), Shaw L. (ozljeda mišića), Wan-Bissaka A.(ozljeda mišića).

Galatasaray: Karatas K. (ozljeda koljena).

ManUtd zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč brojnim podbačajima tijekom kolovoza i rujna, online kladionice svejedno su proglasile Manchester United izrazitim favoritom u ovoj utakmici, do te mjere da se uopće ne isplati igrati čistu jedinicu.

Mi pak smatramo da će posla definitivno imati i Onana na drugoj strani terena. Dapače, očito je da i jedni i drugi imaju bolja rješenja prema naprijed, nego prema nazad, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.81 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ako pak tipujete na domaćina i vjerujete da će pobijediti, najbolja opcija vjerojatno je kombinacijska oklada u kladionici 22bet, na pobjedu Manchester Uniteda uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz zanimljivu kvotu 2.01.

Mogla bi ovo biti utakmica koja će krenuti oprezno, a onda se rasplamsati. Zbog toga ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.01 koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost.

Kladiti se možete i na strijelce u kladionici bet365. Pa ćete tako dobiti 2.05 na gol Marcusa Rashforda, dok je kvota postavljena na 2.87 ako tipujete na Brunu Fernandesa. S druge strane, dobit ćete 3.75 na gol Maura Icardija, a čak 6.50 ako odigrate da će zabiti Hakim Ziyech.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer najlakše je detektirati trenutni odnos snaga Manchester Uniteda i Galatasaraya jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta djeluje obećavajuće, a ići će uz kvotu oko 1.80 pa svakako imajte upaljenu omiljenu kladionicu i reagirajte za vrijeme utakmice čim uočite kvotu koja vam se čini da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top