Kopenhagen vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W D D
  • Parken Stadium
  • Početak: 03. listopad 21:00
Forma:
D W W W D
Kopenhagen
Više od 3.5 gola2.05
Bayern
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne pobjede protiv Manchester Uniteda, ovog utorka Bayern gostuje kod Kopenhagena u drugom kolu skupine A Lige prvaka.

Gostujuća momčad pod vodstvom Thomasa Tuchela ne briljira ove sezone u Bundesligi, u kojoj joj RB Leipzig i Bayer Leverkusen ozbiljno prijete. No, u elitnom klupskom nogometnom natjecanju Bavarci uvijek igraju dobro i apsolutni su favorit za osvajanje prvog mjesta u ovoj grupi.

Bayern je puno dobio dovođenjem Harryja Kanea. Englez trpa iz utakmice u utakmicu pa klub iz Münchena ponovo ima centarfora kojem u potpunosti može vjerovati.

Dobro je sezonu otvorio i Leroy Sane, vrlo opasan krilni napadač, dok Tuchel na raspolaganju ima još Kingsleyja Comana u ofenzivi, što znači da će opasnost prijetiti danskoj momčadi sa svih strana.

U svojim redovima Bayern ima i jednog od najvećih nogometnih talenata današnjice, Jamala Musialu koji će također djelovati ofenzivno, dok se Joshua Kimmich brine za stabilnost sredine terena.

Ozbiljne slabosti Bavarci pokazuju isključivo u obrani, gdje nema ozlijeđenog Manuela Neuera, a rezervni golman Sven Ulreich ne dobiva potrebnu pomoć suigrača na otvaranju nove sezone.

S druge strane, za Kopenhagen je veliki uspjeh što se uopće plasirao u grupnu fazu Lige prvaka, no trener Jacob Neestrup želi i više od toga, o čemu je svjedoči odličan nastup u prvom kolu protiv Galatasaraya u Istanbulu.

Danci se nadaju da će još jednom biti opasni i efikasni, no ozljeda Andreasa Corneliusa kvari im planove. Ipak, Orri Oskarsson i Jordan Larsson djeluju solidno u ofenzivi, a cijela momčad odlično funkcionira prema naprijed, o čemu svjedoče brojni postignuti golovi u posljednja dva mjeseca.

No, Kopenhagen ima i svoje slabosti, a one su vidljive u defenzivi. Tako je ostao u Istanbulu bez pobjede koja se činila sigurnom, s dva primljena gola u završnici dvoboja. Zbog toga se od braniča Denisa Vavre i Eliasa Jelerta očekuje da budu na svom vrhuncu protiv jednog od najjačih suparnika. Poljski pak golman Kamil Grabara sigurno će imati puno ruke posla i morat će se proslaviti na stadionu Parken, ako želi domaća momčad ovog utorka izbjeći poraz…

Prethodni dvoboji:
Kopenhagen-nikad dosad igrali-Bayern

Izostanci i ozljede:

Kopenhagen: Babacar K. (ozljeda mišića), Boilesen N. (ozljeda zgloba), Cornelius A. (ozljeda mišića), Jelert E. (crveni karton), Khocholava D. (ozljeda koljena).

Bayern: Buchmann T. (ozljeda mišića), Gnabry S. (slomljena šaka), Marušić G. (ozljeda koljena), Neuer M. (slomljena noga), De Ligt M. (ozljeda koljena).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj ponudile su vrlo nizak koeficijent na pobjedu Bayerna pa se zapravo ne isplati igrati čistu jedinicu na gostujuću momčad.

Umjesto toga, vjerujemo da nas na Parken stadionu čeka prava golijada. Utakmice Kopenhagena u Europi su ove sezone već završavale rezultatom 3:3, a sada u goste dolazi jedna od najefikasnijih momčadi Lige prvaka. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na ovoj utakmici, uz koeficijent 2.05 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ako favorizirate Bavarce i želi pod svaku cijenu igrati na njihovu pobjedu, bet365 vam nudi dvije prihvatljivije opcije od igranja na čistu pobjedu. Prva je oklada da Bayern zabija u oba poluvremena, što ide uz kvotu 1.66. Tu je i oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz tečaj 1.61, što postaje dobitno ako Tuchelova momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Naravno, jedan od smjerova u koje možete krenuti je i broj postignutih pogodaka Bavaraca. Pa vam kladionica Rabona nudi kvotu 1.75 na okladu da Bayern zabija više od 2.5 gola, što djeluje obećavajuće.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete tek 1.61 na gol Harryja Kanea, no to raste na 3.40 ako odigrate da će zabiti prvi gol na utakmici. Na pogodak Leroya Sanea dobit ćete 2.40, a kvota je 2.75 da će poentirati Jamal Musiala. S druge strane, smiješi vam se čak 6.00 na gol Orrija Oskarssona.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.25 u kladionici 22bet, što definitivno možemo zamisliti, s obzirom na odnos snaga ovih suparnika i brzinu Bayernovih napadača. Nije nemoguć ni autogol, uz kvotu 9.00, sve češći čak i u utakmicama najjačih europskih nogometnih klubova…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top