Inter vs. Benfica – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L W D W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 03. listopad 21:00
Forma:
W W L W W
DOMAĆIN 1.83
Remi 3.85
GOST 4.30
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jedna od najzanimljivijih utakmica u utorak u Ligi prvaka definitivno je ona u Milanu, gdje će snage u skupini D odmjeriti Inter i Benfica.

Domaća momčad pod Simoneom Inzaghijem je započela natjecanje remijem u San Sebastianu i definitivno želi trijumfom na svom terenu poboljšati svoju situaciju na ljestvici. U talijanskoj Seriji A Inter pak izgleda vrlo dobro, no nedavni poraz od Sassuola anulirao je njegovu prednost pred rivalima.

Sve u svemu, crno-plavi mogu biti zadovoljni svojim otvaranjem sezone, no ne smiju posustati tijekom jeseni. Da se to ne dogodi trebao bi se pobrinuti Lautaro Martinez u napadu, Argentinac koji je već utrpao 9 golova u talijanskom prvenstvu u posljednjih mjesec i pol.

Tu je još Marcus Thuram koji se pokazuje kao odlično pojačanje milanskog kluba u ofenzivi, dok se za stabilnost u sredini terena brine Hakan Calhanoglu, kao i Nicolo Barella.

Inter još ima iskusnog Henrika Mhitarjana u svojim redovima, a novost je mladi Davide Frattesi koji dobiva sve više minutaže i vješto je koristi. Denzel Dumfries i Benjamin Pavard donose čvrstinu, ali i probojnost po bokovima pa možemo reći da Inzaghi ima na raspolaganju momčad koja može zaprijetiti suparniku na brojne različite načine.

S druge strane, Benfica je pod trenerom Rogerom Schmidtom rezervirano ušla u sezonu, a poraz kod kuće od Salzburga na otvaranju Lige prvaka stavlja je u tešku poziciju.

Sada se mora vaditi protiv momčadi od koje je ispala prošle sezone u četvrtfinalu ovog natjecanja, kada je ipak imala znatno bolje igrače na raspolaganju. To znači da Portugalcima neće biti lako, no imaju u svojim redovima našeg Petra Musu u napadu, poznatog po svojoj spretnosti, ali i dobrom snalaženju u kaznenom prostoru.

Rafa Silva još jedan je bitan igrač ove družine, a Brazilci David Neres i Arthur Cabral pokušat će također napraviti razliku u ofenzivi. Ne zaboravimo niti Angela di Mariju, najzvučnije pojačanje ovog ljeta, dok budućnost predstavlja Orkun Kökçü, veliki turski talent.

Sve u svemu, na stadionu Giuseppe Meazza gledat ćemo okršaj dvije ambiciozne momčadi, s domaćinom koji je ipak djelovao puno impresivnije posljednjih tjedana…

Prethodni dvoboji:
19.04.23 Inter3:3Benfica LP
11.04.23 Benfica0:2Inter LP
25.03.04 Inter4:3Benfica EL
11.03.04 Benfica0:0Inter EL

Izostanci i ozljede:

Inter: Arnautović M. (ozljeda bedra), Cuadrado J. (ozljeda pete), Frattesi D. (ozljeda mišića), Sensi S. (ozljeda mišića).

Benfica: Antonio Silva (crveni karton).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč nesigurnostima na otvaranju sezone, sportske kladionice ipak nisu proglasile Benficu potpunim autsajderom u ovom okršaju u Milanu, što znači da možete dobiti pristojan tečaj na pobjedu domaćina.

Mi smatramo da je Simone Inzaghi odlično posložio svoju momčad u novoj sezoni, s pojačanjima koja su se vrlo brzo uklopila u trenerov koncept. Benfica je pak ostala bez nekoliko bitnih prvotimaca preko ljeta i nedostaje joj ono potrebno za vrhunske domete, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Intera, uz koeficijent 1.83 u kladionici 20bet.

Možemo zamisliti kako ova utakmica započinje oprezno, a onda se akcija rasplamsava na travnjaku. Zato ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, na što možete uzeti kvotu 2.08.

Ako pak želite podebljati kvotu na trijumf domaćina, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Inter zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 2.75. Tu je i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.87, što postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i zadrži svoju prednost do samog kraja.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.37 ako se kladite na pogodak Lautara Martineza, dok je kvota postavljena na 2.50 da će poentirati Marcus Thuram. S druge strane, tečaj je 5.00 da će pogodak zabiti naš Petar Musa, a dobit ćete čak 5.50 ako tipujete na Angela di Mariju.

Za kraj, spomenimo i klađenje na broj postignutih golova na utakmici. Oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 1.85 djeluje obećavajuće, jer obje obrane pokazuju određene slabosti na otvaranju sezone…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top