Lens vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W D D L
  • Stade Bollaert-Delelis
  • Početak: 03. listopad 21:00
Forma:
W W D W W
Lens
Manje od 2.5 gola2.15
Arsenal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U drugom kolu skupine B Lige prvaka nastavlja se akcija ovog utorka, s najzanimljivijom utakmicom koju međusobno igraju Lens i Arsenal.

Domaća momčad pod trenerom Franckom Heiseom bila je najugodnije iznenađenje prošle sezone u francuskom prvenstvu, no trenutno ne izgleda tako impresivno i drži 13. mjesto na ljestvici Ligue 1. Ipak, dvije vezane pobjede pokazuju da dolaze bolji dani za Lens, a momčadi bi itekako dobro došla jedna velika pobjeda, nakon vrijednog boda osvojenog kod Seville.

Lens u svojim redovima nema svjetski poznate zvijezde, no može se pohvaliti s nekoliko iznimnih talenata. Tu prije svega mislimo na Elyea Wahija, Francuza bjelokošćanskih korijena kojem predviđaju blistavu budućnost.

Wesley Said i Florian Sotoca također su vrlo korisni u napadu, a u sredini terena važnu ulogu igra Poljak Przemyslaw Frankowski. Što se pak obrane tiče, tu Lens ima Kevina Dansa i Facunda Medinu, vrlo dobro defenzivce zbog kojih u posljednje vrijeme ne prima puno golova.

Vrijedi još spomenuti i golmana Bricea Sambu, pouzdanog među vratnicama od kojeg se očekuje impresivna večer, kako bi domaćin uspio izbjeći poraz u ovom dvoboju.

S druge strane, Arsenal pod Mikelom Artetom djeluje čvrsto na početku sezone, sa samo bodom zaostatka za Manchester Cityjem u Premiershipu, dok je u Ligi prvaka startao uvjerljivom pobjedom protiv PSV-a.

“Topnici” još ne znaju za poraz u novoj sezoni i imaju osvojen Community Shield, što im daje mnogo samopouzdanja, a najbolji igrač Bukayo Saka izgleda sjajno iz utakmice u utakmicu. No, u zadnje vrijeme je imao problema s ozljedama pa bi mogao biti pošteđen u utorak.

Arsenal u ofenzivi ima još oporavljenog Gabriela Jesusa, dok bi se uskoro trebao vratiti na travnjak i Gabriel Martinelli. Čvrstu podršku napadači imaju u Martinu Odegaardu, strijelcu nekoliko impresivnih golova u posljednjih godinu dana, dok je dodatno ojačao momčad dolazak Declana Ricea.

Artetina obrana također može dobiti pozitivnu ocjenu za sve prikazano u novoj sezoni, zbog čega gostujuća momčad dolazi na stadion Bollaert-Delelis u ulozi čvrstog favorita…

Prethodni dvoboji:
22.07.16 Lens1:1Arsenal PRI
20.04.00 Lens1:2Arsenal EL
06.04.00 Arsenal1:0Lens EL
25.11.98 Arsenal0:1Lens LP
16.09.98 Lens1:1Arsenal LP

Izostanci i ozljede:

Lens: Cabot J. (ozljeda koljena), Costa D. (ozljeda ramena), Farinez W. (ozljeda koljena), Haidara M. (ozljeda bedra).

Arsenal: Partey T. (ozljeda mišića), Timber J. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako ima čvrstog i nezgodnog suparnika, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Arsenal izrazitim favoritom u ovom dvoboju pa na čistu dvojku nećemo dobiti kvotu kakvoj smo se nadali u ovoj utakmici.

Mi pak smatramo da Artetina momčad ovaj put neće pregaziti suparnika na isti način na koji je to napravila prije dva tjedna protiv PSV-a. Predviđamo čvrstu utakmicu s malo izrazitih šansi na obje strane, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.15 u kladionici 20bet.

Po istoj logici možete u kladionici 22bet uplatiti okladu da gol NE pada u oba poluvremena, uz koeficijent 2.18, dok je na okladi oba tima NE daju gol tečaj postavljen na 1.97.

Ako pak čvrsto vjerujete u Artetinu družinu, postoje u kladionici bet365 dva načina kako da podebljate koeficijent. Prva je pobjeda Arsenala bez primljenog gola, uz kvotu 2.75, dok ćete na okladi poluvrijeme/kraj 2/2 dobiti 2.40, što postaje dobitno ako gostujuća momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Za one koji traže umjerenu opciju, kombinacijske oklade mogu biti dobar izbor. Pa ćete tako na pobjedu Arsenala uz manje od 3.5 gola na utakmici dobiti tečaj 2.39, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 na pogodak Gabriela Jesusa, dok je kvota 3.10 da će poentirati Martin Odegaard. S druge strane, gol Elyea Wahija ide uz koeficijent 3.50, a najizgledniji je strijelac u domaćim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.45, što nije rijetkost u utakmicama suparnika različite kvalitete. Crveni karton, uz kvotu 5.00 također djeluje kao realna opcija, kada znamo koliko su brzi igrači Arsenala i na što je sve spremna obrana Lensa kako bi ih zaustavila…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top