Napoli vs. Real – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W D W D
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 03. listopad 21:00
Forma:
W W L W W
DOMAĆIN 2.68
Remi 3.63
GOST 2.56
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Derbi u utorak u Ligi prvaka definitivno je utakmica koja se igra u skupini C u Napulju, gdje će snage odmjeriti Napoli i Real Madrid.

Domaća momčad pod novim trenerom Rudijem Garcijom brani naslov prvaka u Italiji, a u Ligi prvaka se nada četvrtfinalu u kojem je bila prošle sezone, a možda još i boljem plasmanu. No, Napoli je nesigurno ušao u sezonu i izgledao ranjivo tijekom kolovoza, zbog čega kaska za svojim rivalima u Seriji A.

Međutim, u posljednjih tjedan dana utrpao je 8 golova Udineseu i Lecceu te se polako vraća u staru formu. Osim trenera Luciana Spallettija i braniča Kim Min-Jaea, Napoli nije ostao bez drugih nositelja igre tijekom ljeta, što je odlična vijest za nebesko plave.

To znači da ih i dalje predvodi Victor Osimhen, sjajni nigerijski napadač, dok se za kreativna rješenja u ofenzivi brine Hviča Kvarachelia, igrač kojeg napuljski navijači već dugo uspoređuju s velikim Maradonom.

Napoli u ofenzivi ima još opasnih oružja, poput talijanskih reprezentativaca Mattea Politana i Giacoma Raspadorija, a tu je i Giovanni Simeone kao vrijedni džoker s klupe.

Vezna pak linija nema zvučnih imena, no Piotr Zielinski odlično je uigran sa Stanislavom Lobotkom i Franckom Anguissom, što je učinilo ovu momčad jednom od najatraktivnijih u Europi u prethodnoj sezoni.

S druge strane, Real pod Carlom Ancelottijem dobro izgleda u španjolskoj La Ligi u novoj sezoni, a iščupao je pobjedu protiv Union Berlina na otvaranju Lige prvaka.

To znači da madridski klub bez pritiska odlazi u Napulj, na gostovanje gdje je teško stradao Liverpool u ovo doba prošle godine. Da bi to izbjegao, Real će se prije svega uzdati u Judea Bellinghama u veznoj liniji, dok se Vinicius Junior oporavio i vratio na lijevo krilo.

Ancelotti nema centarfora kakvog je imao u prošlosti, no Joselu povremeno zabija, a tu je i Rodrygo koji možete biti izuzetno opasan. Što se pak našeg Luke Modrića tiče, trenutno je u drugom planu i pitanje je koliku će minutažu dobiti u ovoj utakmici, s obzirom na to da Aurelien Tchouaméni i Eduardo Camavinga trenutno imaju prednost, a i Federico Valverde.

Sve u svemu, čeka nas na stadionu Diego Armando Maradona okršaj dva moćna suparnika, u kojem će pobijediti ekipa koja uspješno nametne svoj stil igre…

Prethodni dvoboji:
07.03.17 Napoli1:3Real Madrid PRI
15.02.17 Real Madrid3:1Napoli EL
30.09.87 Napoli1:1Real Madrid EL
16.09.87 Real Madrid2:0Napoli LP

Izostanci i ozljede:

Napoli: Rrahmani A. (ozljeda mišića).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda mišića), Courtois T. (ozljeda koljena), Guler A. (ozljeda mišića), Militao E. (ozljeda koljena).

Napoli zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što je Real puno ugledniji od svog suparnika, hrvatske kladionice ne mogu se odlučiti tko je favorit u ovom dvoboju i daju tek laganu prednost gostima.

Mi se ovaj put ne slažemo s bookmakerima, jer smatramo da Real zapravo nije toliko moćan kako se činio tijekom ljeta. Puno je tu slabosti, što se vidjelo nedavno protiv Atletica pa smatramo da Ancelottija i njegovu momčad čeka još jedna teška večer. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Napolija, uz koeficijent 2.68 kojeg nudi kladionica 20bet.

Iako i jedni i drugi znaju kako zatvoriti prilaze svom golu, u utorak bismo mogli vidjeti pokoji gol više nego što je uobičajeno u ovakvim europskim derbijima. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.72.

Bit će to dvoboj u kojem očekujemo da odluka neće pasti već u prvih 45 minuta. Zato će neki poželjeti odigrati i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.02 koju nudi kladionica 22bet.

Ako pak tražite umjerenu opciju, pronaći ćete jednu među kombinacijskim okladama. Pa ćete na okladi 1X na Napoli uz oba daju gol dobiti čak 2.34, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. U bet365 kladionici ćete dobiti 2.25 na gol Viktora Osimhena, a 3.50 da će zabiti Hviča Kvarachelia. S druge strane, kvota je 3.25 na pogodak Judea Bellinghama, a ista je kvota i na gol Viniciusa Juniora, još jednog izglednog strijelaca u gostujućim redovima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top